Как да го накарам да направи спермограма?

• 12 970
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
LadyNina, много груб тон.

# 166
Е.Т., принципно съм съгласна с позицията ти. Само моля да имаш предвид, че няма дума като емоций-емоцийте, правилно е емоциите. Имаше още една подобна в поста, но забравих коя е. Съжалявам за отклонението...

# 167
LadyNina,
Когато ти поискаш да имаш свое дете на 40 г.+ и докторът ти каже, че вече не можеш, трябва само по изкуствен начин, но и това не е сигурно, тогава ела да обясняваш, че възрастта няма значение. Примерът ти със застаряващи рокпевци е неуместен. Щял да стане баща на 60 г., много важно. Нали си е негово, има си пари и глава на раменете, да си го гледа.

# 168
LadyNina,
Когато ти поискаш да имаш свое дете на 40 г.+ и докторът ти каже, че вече не можеш, трябва само по изкуствен начин, но и това не е сигурно, тогава ела да обясняваш, че възрастта няма значение. Примерът ти със застаряващи рокпевци е неуместен. Щял да стане баща на 60 г., много важно. Нали си е негово, има си пари и глава на раменете, да си го гледа.
  Аууу! Само по изкуствен начин! Ама поне от правилният човек, а не от някой когото ще се ползва само за осеменител. Ако искам да съм самотна майка и да наказвам детето си заради "фертилния прозорец" то по-добре да не го създавам. Но това са си само мои разсъждения.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 15:09 от Не се сърди, човече

# 169
  • София
На 40 не се раждат здрави деца, щото в 80% от случаите не се раждат.
Бъдете реалисти. Другите 20% са късметлии уж. А някои от тях- не.

# 170
Като родила след 40 потвърждавам, че си беше чисто чудо с един куп сериозни усложнения. Ще съветвам дъщерите ако могат, да раждат по-млади, докъм 35 - 38. То е ясно, че като дойде и на 40+ ще се ражда, но е много трудно и забременяване, и износване.

# 171
  • София
На 32 родих третата си дъщеря по "изкуствен начин", а на 40 родих сина си естествено и много по-лесно. Нямаше особена разлика. Разбира се, за първо дете сигурно има значение.

# 172
Тук се отиде до доста по-дълбоки теми, искам да кажа, че съм съгласна с Вас за раждането след 40+, също и за разделите с насилници... Критиката ми е към авторката, която обижда своята половинка в живота, от който ИСКА дете... ситуацуята е силно проблемна за това семейство още преди да има дете... кой иска дете от мухльо? Никой! Смятам, че жената силно преувеличава (вероятно в пристъп на ярост), но тези нейни коментари показват липса на сякакво уважение. Не толерирам хора, които имат такова отношение... това е
П.П.:Марена, благодаря за поправката 🤗

# 173
  • София
Какво станА в крайна сметка? Авторката пита ли мунчото дали ще даде материал за спермограма или още се почесва?

# 174
Жената написа отдавна, че е взела решение какво и как да го попита.
Не е писала, че ще докладва след това. Laughing

# 175
Много интересни коментари прочетох е в крайна сметка направихте ли спермограма

# 176
Отношението ми е такова,защото си го заслужи с това че аз съм водеща в нашата връзка
Какви са тези филми?
Ще перефразирам предишния си въпрос - защо не оставиш човека на мира да си живее живота, а ти да си потърсиш друг партньор?

Защото няма кой друг да я търпи авторката..... Звучи като много властна, алфа жена. Не знам как досега не му е отпрала два шамара и под строй на спермограма Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт