Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 997
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, и аз съм с такъв престо, с едва виждаща се втора черта, като вашите.. страх ме е да си направя втори, и аз съм преди закъснение.. незнам вече да им вярваме ли на тея тестове., ужасно е когато се разочароваш..

# 496
Ами , ще изчакам до утре сутрин . Може и да е изпарителна

# 497
Момичета, и аз съм с такъв престо, с едва виждаща се втора черта, като вашите.. страх ме е да си направя втори, и аз съм преди закъснение.. незнам вече да им вярваме ли на тея тестове., ужасно е когато се разочароваш..
Колко дни имаш до М? Давай да гледаме!

# 498
Съншайнче, много е рано за тест, който да не е със сутрешна урина. Аз с предната бременност в деня на цикъла, със сутрешна урина, категорично - тест, пробвай утре сутринта пак Simple Smile

# 499
Аз обаче имам голямо притеснение ако е положителен , този месец след ову пих Тамифлу ...

# 500
BundleOfLove, от моя и на няколко познати опита смея да твърдя, че сутрешните черти са по-бледи от следобедните. Противник съм на теорията за тестването с първа урина. Но всеки сам може да прецени. Аз правех по два теста на ден - един сутрин и един следобяд. Винаги следобедния беше с по-наситена черта, а сутрешния ме депресираше, че чертата изчезва..

Съншайнче, ще чакаме включване! 🤞🏼

# 501
Съншайн 00,  не мисля че Тамифлу ще навреди, спокойно!

# 502
Аз обаче имам голямо притеснение ако е положителен , този месец след ову пих Тамифлу ...
Тамифлу- мамифлу, важното е черта да има. Стига паранои! Всичко ще е 6.

# 503
  • Габрово
Сънче и аз виждам сивушка айде утре да е розовушка.
Джезибел направи още едни няма да изчезне ако има Б Confused
Бубе съжелявам за тъпнята айде в по топлото да стане бебенце.Аз честно не искам да става тоя месец Joyможе за луда да ме сметнете ама много депресарски много вируси и т.н ще ми е по напрегнато а хич неща:grinning:Стискам палци на всички чакащи чертите втори да се поевят.А на мен да ми дойде Joy

# 504

Е хайде сега....какво става, какви са тези неспирни притеснения за всичко! Момичета, какво става? Невъзможно е да сме чисти като девици, неупотребили  и едно лекарство... Притеснение за едно, притеснение за друго...така ще стане накрая, че от толкова чакане да имаме 2 черти, после няма да може да се зарадваме, защото видиш ли някой е пил лекарство. Sunshine_00 Всичко ще бъде наред! Прегръдки

# 505
Момичета , за последно ви досаждам . Чертата сега изглежда така . Извинявам се ако съм ви изнервила , просто съм малко по-притеснителна като натура Blush

# 506
Леле Съншайнче, за мен това си е бременна черта. Simple Smile
Утре сутрин ще се вижда още повече. Ако не устискаш сутринта направо на кръвен тест.

# 507
Това е старият тест , не съм правила повече

# 508
На мен ми изглежда положителен....Дано Hug, стискам палци за утре 👍👍👍💞

# 509
Sunshine_00 това 1-вият или 2-рият тест е, който направи? Доста добре се вижда! Ако и двата са + просто няма да има никакво съмнение!
П.П.: Не мисля, че си изнервила никой, аз просто много искам всички да сме поне малко по-спокойни и без това живота е страшно напрягащ по принцип и ми се иска да не се изпускат щастливите моменти в живота защото сме притеснени. Heart

Общи условия

Активация на акаунт