Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 007
  • 775
  •   1
Отговори
# 600

Малко отклонение от темата. Колко от вас са така вечер? Или сутрин? Аз съм ей така нон стоп, без виното 😂😂😂

# 601
Intriga _ girl колко дни имаш доМ ?

# 602
  • Габрово

Снимка на бх от 5.2015г чхг 22.45!
Чертичката е сива и не е изпарителна .

Този е от миналата година !Но чхг не пуснах

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 17:24 от danger#scorpion@

# 603
  • София
Intriga _ girl колко дни имаш доМ ?
Една седмица.

# 604
Скорпионче ,чертичката е прекалено ясна , за да е изпарителна .
Intriga_girl рано е , изчакай няколко дни .

# 605
Скорпи, и на мен ми е розова чертичката. На живо може на друг цвят да бие. 😄

# 606
  • Габрово
Пазих я доскоро Joy
Качих още една с вече сянка и там ми закъснях и имах същите симптоми само че докато ида за чхг ми дойде GrinningНа моята приятелка престото е кто твойто Сънче ще го изровя на снимка и вече е на 3год Grinning

Тя имаше отрицателни тестове на 3 дни закъснение това е на 5 ден закъснение а нейният Ц е часовник !
Когато е нямало имплантация всичките ми тестове са бели като платно няма сенчица дори ....така че за мен изпарителна е тази която е бяла като одрана с нокат черта всичко останало е начална Б а дали се задържа е друг въпрос.70%от бременностите на всяка жена са БХ научно докзано и само търсеще и следящи ги хващат и то пускайки чхг и ранни тестове.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 17:33 от danger#scorpion@

# 607
И аз до скоро си снимах тестовете, за да видя дали на екрана няма да се появи някоя незабележима за окото чертичка. Ама тц.
При мен почнаха болките като преди Ц. Поне се надявам да не ми подрани, че никога съм нямала цикъл под 28 дена. Не ми се занимава и с този проблем сега.

# 608
  • Габрово
Споко Рокетче или е късно Ову или импкантация нали и аз съм така тоя месец няма да се шашкаш.
Ама аз май имам проблем с бъбреците затова ме е болял кръста и яйпника.Втора нощ ставам пишкам а аз не си спомням така да съм правила нямам навика...А днес опиках тоалетните на магазините Joy гнус не гнус ама беше страшно на всеки 2ри спирах да пишкам че не можех да шофирам.Сутринта май имах кафява жилка  в ЦС ама бях сънена може да ми се е привидяло сега тия дни чакам да ми дойде и май ще посетя едно узи за бъбреците или ще дам урина че нещо се стряскам .
П.п не ме смъди като пишкам а цистита ми беше верен спътник дълги години и ми е странно.Но пих аб за бронхита преди месец азитромицин и имам чувство че изтрепх всички възможни бактерии в организма си.Стана чудо имах пародонтит от не се помня и кога от дете а след аб всичко приключи сега се мия с твърда четка и няма и жилка кръв Grinning това не е било нивгаш.Тоя аб ползват и за хламидия даже Joy след последно хапче остава още 14 дни в организма егаси отровата ама поне реших един проблем. Това извън темата ама ми стана чудно и затова имах нужда да споделя.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 17:46 от danger#scorpion@

# 609
Скорп, ти като имаш няколко биохимични, правила ли си изследвания, за да разбереш от какво може да е?

# 610
Скорпи, това често ходене до ВЦ може да е от бременност Simple Smile Силно ти го пожелавам

# 611
Скорпи, това често ходене до ВЦ може да е от бременност Simple Smile Силно ти го пожелавам

И аз това си помислих! При моята БХ ставах сутрин рано до вц, което иначе няма как да ми се случи (спя много дълбоко).
От две сутрини съм така, а и сънувах, чв знам., че съм бременна, без тестове и прегледи 😁. Ако не за мен, то поне за някоя от вас дано е добър знак този мой сън! ❤

# 612
Блек уидоу, мисля, че ще се отчетеш скоро с тест в групата Simple Smile
Повече сбъднати мечти = повече усмивки и щастие.
На всяка ще се случи. Това е в природата ни. Ние трябва да се размножаваме, за да продължава животът тук. В една тема преди малко писах, че не трябва да има съмнение и притеснение. Идват плодовитите пролетни и особено плодовитите летни месеци. Ще стане, само трябва търпение. Както Ванга е казала: "Всяко нещо си седи и си чака времето, за да се случи. То не се губи, а просто си чака времето." Успокойте се и се обичайте, обръщайте внимание на другите си деца и не се депресирайте. Simple Smile

А и да напиша също, че 3 мои колежки забременяха по време на летните отпуски и почивки и родиха в периода март-април. 2 братовчедки също забременяха лятото и родиха март. Снаха ми роди май. Сега всички те са с деца по на 1-2 години. Семейството, на което кумувахме, също чака сега март-април. Една приятелка е с момиче също април родено. Wink Аз тогава се чудех как всички са с такива термини. Ама е факт, че лятото стават нещата.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:02 от Анонимен

# 613
Здравейте, момичета. Нямах търпение да изчета всички 40 страници, за което се извинявам. В последно време ви чета и сега просто ми се иска да намеря съмишленик(чка) Simple Smile)
Цикълът ми е кажи-речи редовен, на 26-28 дни. ПЪрвият ден на последната редовна менструация ми беше на 7 януари. Засекох овулация с тестове, на 11-12 ден от цикъла, като първия тест ( на 11 ден ) беше с две еднакво ярки черти, а вторият ( на следващия ден ) беше с една по-бледа. След това черти вече нямаше. Броя дни и правя тестове като побъркана 😂
Симптоми нула, само гърдите ми са едни набъбнсли и лъскави, изглеждат леко мазни някак 🤨
Та някоя бъдеща мама да е 12-13 ден от овулация като мен ? И някакво наличие на чертички ?
А нито един от тестовете ми за бременност нямаше и бледо подобие на вторс. Два Престо имаха чисто бяла на мястото на тестовата, това ли е изпарителна ?
Целувки и късмет Simple Smile

# 614
  • Габрово
Изследвания съм правила без имунулогични.Имам 2 хванати БХ само,може и още да съм имала.Имам лапаро на киста преди 7 години ,вече не правя нямам пкя яйпниците са ок хормони ок.Последно имаше сянка съмнение за полип от октомви но като ходих миналата седмица на узи  според аг всчко ми е наред Blush Имам час за хомеопат в неделя и умувам да ходя ли аз щях заради полипа ама сега като не се видя не знам.....Момичета  ужасно се чувствам май се разболявам Disappointed тресеме прежълтяла съм хапнах една леща и така ми се повръща съжалих 1000 пъти CryCryCry Мерих темперарурата 37 е точно явно нещо ме е полазило мамка му.Иначе тази нощ сънувах че съм бременна и ми зацапа и сутринта ставайки ми се привидя кафява жилка но сега няма нищо като чишам ....да минават тия болести и гадости че аманннн ....не стига че няма хубости ми и всичко да в на опаки Rage

Общи условия

Активация на акаунт