Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Браво, отличника 🌺
ще напишеш ли колко ядеш 😇🙏

лунувам аз днес, цял ден
ситуацията е да не се стига до бой
ама то сряда съм така, може и да не езащото съм гладна Laughing

Ами например през делничните дни, когато се държа за режима с две ръце ям така;
З - няма.
О - порция прясно зеле, пържола свинска (или пилешка от бут), две варени яйца и чаша таратор, и много люти чушки (примерно). Или омлет с гъби и праз и две кюфтета от кайма с ясен произход, таратор и много люти чушки. Simple Smile
След обяд мога да хапна две-три блокчета Линд над 65 % или няколко ядки кашу, лешник, бадем, или пък шепа маслини (ако съм гладна)
В - нещо от Лидъл Simple Smile - шунка, луканка, консерва риба и т.н.

В почивните дни, когато обикновено се събираме и с приятели, ям и картофи, и ориз, и винце, и ако е неизбежно пица. Simple Smile

# 496
  • Dope Reach
Здравейте, момичета! Чудих се в коя тема да задам въпроса си, извинявам се ако тази не е подходяща. Разглеждах тема за суровоядството, в която последно е писано през 2014. Има ли по-актуална тема?

# 497
Това е активната тема. Но не е много активна
https://www.bg-mamma.com/?topic=855864.345

# 498
  • София
Karit, така се радвам като прочета подобен пост! И всичкото без глад и за кратко време.
 Със здраве да си носиш новото телце и новият гардероб! Smiley Задържането ще ти е песен ако продължаваш така и не ти е проблем. Спортуваш ли?

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 20:36 от Franie

# 499
Привет, момичета! И аз се записвам. Реших да наблегна на кето диетата. Така де, от днес Wink Simple Smile

# 500
  • София
Привет, момичета! И аз се записвам. Реших да наблегна на кето диетата. Така де, от днес Wink Simple Smile
Поне не е "от понеделник" Grinning Лесно е! Успех и добре дошла! Пиши как върви.

# 501
Поне не е "от понеделник" Grinning Лесно е! Успех и добре дошла! Пиши как върви.
Добре заварила! Grinning Непременно ще пиша. След няколко дни ще ви споделя резултати! Успех на всички! Simple Smile

# 502
  • София
Karit, браво, страхотно постижение.

Ani8899, успей, наистина е добре, че е от днес, а не от понеделник!

Дух, мерси за рецептата, утре ще пробвам нещо подобно.

Аз лунувах 30 часа, добре ми се отрази.
За съжаление на ММ откриха Хашимото и други проблеми, нищо сериозно, но му казаха да ограничи глутен и млечни, аз пък нали съм с ИР и ям рядко ориз, картофи, тесто, тааа много ще ме затрудни оттук насетне как да готвя. Ще се уча на нови рецепти.

Бях си поставила за цел 65 кг, до 10 април, но явно няма да го постигна, но съм доволна. 5 кг махнах за почти месец.

# 503
Karit, така се радвам като прочета подобен пост! И всикото без глад и за кратко време.
 Със здраве да си носиш новото телце и новият гардероб! Smiley Задържането ще ти е песен ако продължаваш така и не ти е проблем. Спортуваш ли?

Последните няколко месеца - не. Но първите4-5 месеца ходех два пъти седмично на фитнес. И ходя много. Днес имам навъртяни 15км. пеша. Simple Smile))

# 504
Здравейте ! Реших да се меря всяка седмица.Миналата съм с 1 кг надолу.Хем си позволявах и сладко 1,2 пъти .Вчера имах и хранене с въглехидрати .Но и 2 фаста по 36 часа.ЩЕ пробвам следващият да е 48.И по-чиста храна.Не ми се яде месо напоследък .. нито яйца.Карах го на много зеленчуци ,сирене ,салати ,банани и малко сладко .Ще гледам следващата седмица сладко да няма.Пиете ли кафе по време на фаста ? Пробвах без,обаче се чувствам много зле без кафе .

# 505
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, отскоро отслабвам след качени почти 30 кг по време на бременност. Изчаках да приключа с кърменето (9 м.), за да започна режим, а упражнения правя от декември 3-4-5 пъти в седмицата.
Опитах да направя монодиета, осъзнавайки, че не може да се кара постоянно така, но за да си дам един бърз старт. Наистина свалих 4 кг за 4 дни, но това еднообразие в храната ми дойде в повече и започнах много бързо да прегрешавам...
Сега минах на протеини и зеленчуци, което ми е доста по-леко да спазвам.
Остават ми за сваляне 10 кг, най-трудните.

Искам да попитам за някакви хапчета, но не за подтискане на апетита, а за подпомагане на отслабването, засилване на метаболизма, горене на мазнини - нещо с което да ускоря отслабването.

# 506
  • Мадрид / София
Повечето капсули са на база зелено кафе или чай с добавки от други натурални съставки. Активното вещество е кофеин. Трябва да пробваш кой вариант за теб е най-действащ.

# 507
вчера обръч, планк и PiYo, бях забравила каква бърборанка е Шалийн Simple Smile
ям много, ПМС-то е ужасен шоколадов изкушител

# 508
Добро утро...Кой може да направи една и съща грешка няколко пъти, м?! Аз, естествено Simple Smile
Не знам как ми хрумна отново идеята да карам на плод до 12 часа на обед. И речено - сторено. Хапвам ябълка сутрин, към 11 часа вече ми прималява от глад, ама си трая до 12 часа.
И като се започнееее...1 обяд / салата с готвено, нормален, както преди /, втори обяд / пак такова /, следобед фурми, после вечеря около 20 часа...Няма спиране, гладна съм като за световно!
Момичета, не търся оправдание с това, но все пак си е голям фактор - налага се да напусна работа. На 1 април подадох предизвестие за напускане, по взаимно съгласие, но си беше само от тяхна страна желанието. Две години работя в тази фирма, напоследък има промени в състава, ще разбера в последствие кой е предвиден за моето място. Здраве да е, но обидата и огорчението сега ми играят лоша шега с апетита.
Запълвам с храна дупката от безпокойство, неувереност, огорчение, страх от бъдещето...Зная, че ще се справя, не ми е за първи път да започвам от начало, но...защо да е?!
В последно време трайно бях между 77-79, най-много 80/81 кг. Най-често 79 килограма.
Тази сутрин - 81/82 кг / кантарът ми не е електронен /. Виждам се подута, по-тромава съм.
Ще си върна храненето като преди - нормална закуска / яйце, шунка.../, без тестени / това си го спазвам вече почти 2 години /, два пъти седмично - захар / шоколад, сладолед, млечни /. Аааа, и млечните трябва да огранича, и тях подкарах яко напоследък.
Изобщоооо...
Имам нужда от вашата подкрепа. Огроомна нужда Flowers Hibiscus
Хубав ден за вас, момичета Simple Smile

# 509
Добро утро..
Скрит текст:
.Кой може да направи една и съща грешка няколко пъти, м?! Аз, естествено Simple Smile
Не знам как ми хрумна отново идеята да карам на плод до 12 часа на обед. И речено - сторено. Хапвам ябълка сутрин, към 11 часа вече ми прималява от глад, ама си трая до 12 часа.
И като се започнееее...1 обяд / салата с готвено, нормален, както преди /, втори обяд / пак такова /, следобед фурми, после вечеря около 20 часа...Няма спиране, гладна съм като за световно!
Момичета, не търся оправдание с това, но все пак си е голям фактор - налага се да напусна работа. На 1 април подадох предизвестие за напускане, по взаимно съгласие, но си беше само от тяхна страна желанието. Две години работя в тази фирма, напоследък има промени в състава, ще разбера в последствие кой е предвиден за моето място. Здраве да е, но обидата и огорчението сега ми играят лоша шега с апетита.
Запълвам с храна дупката от безпокойство, неувереност, огорчение, страх от бъдещето...Зная, че ще се справя, не ми е за първи път да започвам от начало, но...защо да е?!
В последно време трайно бях между 77-79, най-много 80/81 кг. Най-често 79 килограма.
Тази сутрин - 81/82 кг / кантарът ми не е електронен /. Виждам се подута, по-тромава съм.
Ще си върна храненето като преди - нормална закуска / яйце, шунка.../, без тестени / това си го спазвам вече почти 2 години /, два пъти седмично - захар / шоколад, сладолед, млечни /. Аааа, и млечните трябва да огранича, и тях подкарах яко напоследък.
Изобщоооо...
Имам нужда от вашата подкрепа. Огроомна нужда Flowers Hibiscus
Понеже също имах преди 2-3 седмици проблеми (няма да давам подробности, че не касаят само мен), и аз в даден момент забелязах, че твърде често посягам съм шоколад/десерти навън/хляб....Няма отражение в кг, но на втората седмица забелязах тенденцията (все още записвам всеки ден какво ям) и се запитах "Какво правиш?Защо се опитваш да съсипеш постигнатото с толкова труд за последните години, заради идиотизма на някой?Че той не заслужава плюнката ми, аз тръгвам да му "подарявам" здравето и красотата си, които толкова силно исках....!Струва ли си АЗ да страдам, и тялото ми, защото една идиотка няма грам мисъл в главата и не знае как се живее в цивилизацията?!".
Тя естествено, и фемилито й, са игнорирани завинаги, просто не съществуват за мен, а аз реших, че в "нейна чест" не само няма да продължа да си вредя, ами напротив, ще "гоня" още по-добра визия и здраве.Ей така, "напук" на нея ....
Най-вероятно не при всеки действа, но на мен предизвиканата "злоба" ми дава крила....  Smiley
Не се давай!Помни, че ТИ си си най-важна.И че заслужаваш най-доброто.....

Общи условия

Активация на акаунт