Професионални серии за коса - тема 124

• 74 498
  • 799
  •   2
Отговори
# 540
Терапията на Ланза бързо се изчерпа, момичета! Ако някоя от вас се е сдобила с нея, да сподели впечатлението си Simple Smile Аз бях на един клик от поръчка, но все нещо ме възпираше.

За кой продукт става въпрос?

# 541
Терапията на Ланза бързо се изчерпа, момичета! Ако някоя от вас се е сдобила с нея, да сподели впечатлението си Simple Smile Аз бях на един клик от поръчка, но все нещо ме възпираше.

За кой продукт става въпрос?
За този продукт става на въпрос
https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service

# 542
  • Пловдив
Си*https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service
Ако я заредят до 28ми и е с - 20% може би ще я поръчам.
Днес след еластисайзъра измих с Ш на Виши densi solutions, после се сетих, че имам 2 останали ампули на Милк шейк integrity, накрая за финал отново забравената сметана на Милк шейк, за скалпа ползвах серума на Виши densi solutions. Чудесен резултат - отлично хидратирана, бляскава и жива коса. Ампулите за цената си са отлична грижа, за пореден път се убедих.

# 543
Поръчах си маслото на Ланза от Рибоците.... и то стотачка ! Ако не ми пасне ще се пукна от яд Rage
ето това
https://www.zlatnaribka.com/lanza/keratin-healing-oil-intenzivno … ing-oil-treatment

# 544
  • Варна
За пасване ще ти пасне. На изрусена коса е приказка.  Не мога да преглътна цените нито на рибите нито на Агора аз. За 33 паунда взех 185мл.аз есента.

# 545
Аз пък не издържах и си поръчах новия сешоар на Parlux от Арлен, обещаха утре да е при мен и ще дам отзиви, взех и 54 мм. четка на Olivia Garden Relaxed

Шийла Нямам наблюдения за Лакме Хрома, 6.17  го  водят тъмно русо синьо пепелно, няма червено със сигурност, ако имаш много бяла коса сложи и натурална 6, ще се получи.
Ще я пробвам и аз тази боя, една от малкото безамонячни, които не съм ползвала. Rolling Eyes

# 546
Имам 10 бели косъма, които се виждат отгоре на пътя и ме дразнят. Не знам дали чиста 6.17 ще ги покрие. С Олиосета  беше провал. Не ми се рискува пак, че ще ми се скапе косата. Та затова разпитвам.

# 547
За толкова малко не би трябвало да имаш проблем, нека и някой ползвал боята да сподели, аз лично с LuoColor нямах проблем преди няколко дни с белите коси, за при теб обаче незнам.

# 548
Момичета, има ли разлика в еластайзерите на ФК. Чудя се кой да поръчам?

# 549
  • Варна
Да си повторя питането  и ако може някой да помогне ще съм много благодарна!

Здравейте отново, момичета!
Бях писала октомври за опитите си да изсветля моята суха и чуплива коса. Като резултат първо се сдобих  с накъсана коса. За цвета не ми се говори Sad  Благодарение на препоръките ви взех мерки. Ето какво ползвах:

- домашния еластайзер,
- Force Architecte на Керастаз;
- хидратиращата маска на Марокан с кафявата капачка;
- Колорплекс терапията;

С тези мерки поддържах един приличен вид на косата. За съжаление повече от месец не разполагах с време за себе си и прескочих няколко пъти да направя еластайзера и колорплекса.  Бях на двете маски- на Керастаз и на Марокан, даже и тях не толкова редовно. Сега катастрофата е пълна. Късаща се, цъфтяща и нездрава коса. Цветът все още е на никъде, при това фризьорката ме боядисваше с безамонячни бои, по-голямата агресията идва от обезцветяването. Следващото боядисване ще е с Keune, уж били много добри на светлите и руси цветове, за да се харесам най-после:(
Косата ми е увредена, къдрици почти не останаха, тънка и суха. 
Ясно е, че започвам борбата отначало, но какво мога да включа или да заменя в списъка по-горе?

Благодаря ви много Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 550
Имам 10 бели косъма, които се виждат отгоре на пътя и ме дразнят. Не знам дали чиста 6.17 ще ги покрие. С Олиосета  беше провал. Не ми се рискува пак, че ще ми се скапе косата. Та затова разпитвам.
Днес се боядисах с Лакме Колаж 5.00+ и 5.17 .Добре се получи,утре ще видя оттенъка на слънце.Започнаха да ми излизат бели косми и заложих на амонячната боя.С Олиесета се боядисах предния месец,но много бързо се отми.Чудих се колажа или хром,но взех колаж.Обаче ми поизсуши съвсем леко краищата.

# 551
Рибката пуснали 20% намаление.Спреят за фоликули на Меди-стара цена 60.90лв. Миналата седмица го взех за 54.90лв.Номерата им край нямат Laughing

Не съм адвокат на "Рибката", но те почти винаги имат постоянно намаление от 10 %. Не го обявяват като промоция, но го има на сайта. Аз лично съм много чувствителна на тема някой тарикат да не ме излъже и до сега не съм хващала рибката да лъже, а съм я следяла, много съм ку-ку в това отношение. Докато се доверя да пазарувам от някъде е голяма драма. Например записвам си сега цените на това което искам да си купя (реалната цена разбира се) на тефтерче и си ги слагам в любими продукти в профила ми. Пускат "Рибката" промоция, първото което правя е да извадя тефтера да сверя цените и да сметна отстъпката. Миналата година нито веднъж не ги хванах да лъжат и съм изхарчила над 300 лева за продукти от тях. Цените ги има в сайта и са задраскани и отдолу е обозначена цената с 10 % или често и само с 5 % отстъпка (извън промоция от рода на 20 % ), на място в магазин пак ще платите намалената цена дори и да са само 5 % по-малко. Така че аз мога да кажа че съм доволна клиентка, дори на няколко пъти имах сблъсък с хората от офиса, защото имаше малко проблеми, но бяха много точни, любезни и коректни, а аз съм " да не дава господ" клиент. Мога само хубави неща да кажа за тях. Доволна съм ! Даже днес си купих поредния нов шампоан за проба на Филип Кингсли, тази марка много ми харесва. Нямам търпение утре да го изпробвам. Gift Heart

# 552
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз следя цените в Златната рибка и в момента по моите наблюдения са реално намалени с 20% Hands V

# 553
Рибката пуснали 20% намаление.Спреят за фоликули на Меди-стара цена 60.90лв. Миналата седмица го взех за 54.90лв.Номерата им край нямат Laughing

Не съм адвокат на "Рибката", но те почти винаги имат постоянно намаление от 10 %. Не го обявяват като промоция, но го има на сайта. Аз лично съм много чувствителна на тема някой тарикат да не ме излъже и до сега не съм хващала рибката да лъже, а съм я следяла, много съм ку-ку в това отношение. Докато се доверя да пазарувам от някъде е голяма драма. Например записвам си сега цените на това което искам да си купя (реалната цена разбира се) на тефтерче и си ги слагам в любими продукти в профила ми. Пускат "Рибката" промоция, първото което правя е да извадя тефтера да сверя цените и да сметна отстъпката. Миналата година нито веднъж не ги хванах да лъжат и съм изхарчила над 300 лева за продукти от тях. Цените ги има в сайта и са задраскани и отдолу е обозначена цената с 10 % или често и само с 5 % отстъпка (извън промоция от рода на 20 % ), на място в магазин пак ще платите намалената цена дори и да са само 5 % по-малко. Така че аз мога да кажа че съм доволна клиентка, дори на няколко пъти имах сблъсък с хората от офиса, защото имаше малко проблеми, но бяха много точни, любезни и коректни, а аз съм " да не дава господ" клиент. Мога само хубави неща да кажа за тях. Доволна съм ! Даже днес си купих поредния нов шампоан за проба на Филип Кингсли, тази марка много ми харесва. Нямам търпение утре да го изпробвам. Gift Heart

Или не правиш достатъчно задълбочени проучвания на цените, или това е най-явната реклама, която съм срещала напоследък. Няма продукт, който да се намери в рибите на най-изгодната цена в сравнение с други сайтове (предимно чуждестранни, че те българските не са много по начало). Има продукти обаче (визирам Лалга), които за момента не могат да се купят онлайн от никъде и си ги купуват девойките от там.

# 554
Скрит текст:

Или не правиш достатъчно задълбочени проучвания на цените, или това е най-явната реклама, която съм срещала напоследък. Няма продукт, който да се намери в рибите на най-изгодната цена в сравнение с други сайтове (предимно чуждестранни, че те българските не са много по начало). Има продукти обаче (визирам Лалга), които за момента не могат да се купят онлайн от никъде и си ги купуват девойките от там.

Никъде в поста си не твърдя, че цените на които продават са най-изгодни. Казвам че не съм ги хванала да лъжат, а това е съвършено различно нещо от това за което вие говорите. Реклама на никого не правя. Мързи ме да разглеждам и поръчвам такава козметика от чуждестранните сайтове, затова без допълнителни драми си купувам на място от магазина или за по-голяма поръчка, он-лайн. Моята коса не е боядисана и нямам нужда от кой знае каква огромна грижа. Това че ми харесва да ползвам професионална козметика си е лично мое желание и е по-скоро за удоволствие отколкото реална потребност. Пазарувам и от Арлен ако ви интересува случайно. Съвсем скоро смятам да си купя Кевин Мърфи за хидратация, но пусти там няма промоции, а аз обичам да ме погъделичкат малко дет се вика. Дано и това не се сметне за раклама Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 01:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт