Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 720
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
катинка,чудесна,просълзяваща история!
Буболеска,днес и аз имах положителен тесн за ову, какъвто досега не съм имала от тия китайските,чак тооолкова тлъсти и наситени, еднакви, черти. Ще вървим заедно този месец. Дано е успешен.
Удивена съм от МВИ, просто такава ЦС не съм имала от години, перфектна като консистенция и доста обилна. Имах и "чудесни " болки, каквито пак от доста време не са били чак толкова силни, почти нетърпими в областта на яйчника, започнаха следобед и продължават. Съжалявам, че не започнах да пия по-рано маслото.
Късмет на бебеправещите и търпение на всички чакащи две чертички Heart

# 706
Хопчи, Джулка много полезна информация, благодаря!
Хопчи само не разбрах точно начина на прием. Може ли по-подробно обяснение за български реотан като мен 😊
Джулка, а от БГ дали мога да си намеря тази добавка и как се приема?
Интрига, махай тревожните мисли. Всичко ще е наред, това си е твоето бебче 😘
Катинка, чудна историйка 🤗
Попи, все повече се навих за МВИ.
Така като гледам ще надмина бабите, ще си ходя с шкафа с лекарства 😂

# 707
Куки, не се колебай,  и аз доста време се чудих докато започна да пия. Много четох за ползите, но не съм вярвала, че наистина има такъв ефект. А я приемам едва втори цикъл.
Хопчи, Джулка много полезна информация, благодаря!
Хопчи само не разбрах точно начина на прием. Може ли по-подробно обяснение за български реотан като мен 😊
Джулка, а от БГ дали мога да си намеря тази добавка и как се приема?
Интрига, махай тревожните мисли. Всичко ще е наред, това си е твоето бебче 😘
Катинка, чудна историйка 🤗
Попи, все повече се навих за МВИ.
Така като гледам ще надмина бабите, ще си ходя с шкафа с лекарства 😂

# 708
Попи , как се пие МВИ и в аптеките предлагат ли го ?

# 709
Sunshine_00, това съм си купувала аз. Има го в аптеките. Бях чела, че не е хубаво да се пие повреме на бременност, затова, ако бебеправиш, е добре да се приема от началото на МЦ до О. След това, ако ти дойде, пак от началото на МЦ до О. Знам, че някои жени си го пият непрестанно, не знам дали има значение, просто така бях чела из нета и сама си бях решила да го пия от МЦ до О. Аз пиех по 1 на ден, но знам, че има момичета, които пият по 1300мг.

Скрит текст:

# 710
Мерси за инфото Kissing Heart Може би ще започна от следващия цикъл , защото овуто трябва да ми е след няколко дни .

# 711
Куки, и в Англия трудно се намира. Бях качила сайт, от който може да се поръчва за БГ по-горе, i-herb. Плъзни 1-2 странички назад. Не съм много сигурна, как се пие. Тя има видео, в което обяснява как ги е взимала всички- едно от последните и видеа- тя вече трябва да е родила Simple Smile забременяла е естествено!!! Казва, че повечето ги взима след менструация до овулация, сега ще се позаинтересувам повече.
Досега гледах това видео, направо се разтопих от умиление. Няма такава любоф и такива бузи 💙🐶

https://youtu.be/j_usyyYNnrM

# 712
съншайнче, Сънчето е отговорила изчерпателно. Така го приемам и аз. Има го в аптеките, да. Някои го приемат от М до М, но аз от М до О реших да го пия.
Попи , как се пие МВИ и в аптеките предлагат ли го ?

# 713
Джули, четох доста за тази добавка -Serrapeptase и има доста добри отзиви, но и има жени, които се оплакват, че много повръщат от нея.... замислих се да не е страничен ефект от “изчистването” на организма. Много се чудя дали да го пробвам. Много ме блазни.

Момичета каква е тази добавка МВИ и за какво се пие?

Съншайн твоят разказ ме накара да се замисля още повече за ЦС. Аз лично от известно време също си мисля за такава снимка с цел да изключа или да потвърдя запушени тръби. Това което ме притеснява е облъчването и евентуалната болка, защото някои жени докладват за много силна болка, особено ако тръбите са запушени. Лапарото ми се струва пък малко крайно за проверяване на тръбите. В смисъл мисля си, че до него се стига, ако при ЦС са се видяли запушени тръби или други неуточнени усложнения. Знам ли...Другият вариант е хидротубацията - там няма рентген, а се гледа с ултразвук. Не знам кое е по-акуратно...Радвам се, че при теб са се видели чисти и проходими тръби. Радвай се! А ти след като при лапарото си имала добър резултат защо си държала толкова на ЦС... просто ми е странно.
Иначе то като цяло нямаме кой знае какъв избор за проверяване на проходимостта - ЦС, хидротубация и лапароскопия.

# 714
Cъншайн 90 45,статията ти за цв.снимка ме разтърси!След горчивия опит с моята цв.снимка вече реших:и аз няма да правя!Много съм благодарна!Катинка, има нещо,вярвам го.В книгата "Спомени от рая" от Уен Дайър точно такива истории има.

# 715
# 716

Съншайн  А ти след като при лапарото си имала добър резултат защо си държала толкова на ЦС... просто ми е странно.

Ами то си е странно 😬 На мен лапарото не ми беше направена с цел проверка на тръбите,беше за друго,но по време на операцията са проверили и тях. Тогава ми казаха “междувременно проверихме и тръбите”,но аз не им повярвах много и исках изследване, направено специално с тази цел..

Иначе от хидротубация нямам никаква представа 🙈

МВИ си взех и аз и вече 3-ти ден го пия 😊
Аз отделно приемам вит.Д, мета фолиева киселина, магнезий и веднъж седмично вита фолат 🙈
Чак се притеснявам да не предозирам с толкова много “хапчета” 🤣

# 717
Оф, аз пак правих тест. Уж е рано, но ако имаше нещо...май не съм Б просто. Мн ми е криво Sad

# 718
Сън 9051 , това което си писала е така . Още повече , че док Калчев е мастършеф на трансвагиналните и офис 😉
И аз бях настроена за ЦС , но се намери една лекарка да ми каже , че съм направо за лапаро и там ще проверят тръбите. Така и стана.  
Обачееееее!  Цели ТРИ примера има тук в темата (вече не пишат) . И трите момичета забременяха в първия месец след ЦС  и родиха !

# 719
Момичета,внимавайте къде ги правите тези Цветни снимки да не си изпатите като мен.Ще си позволя да кажа и имената на доктора Даниел Димов от Шумен.Да веднага забременях и то вътрематочно въпреки диагнозата че и двете тръби са непроходими и въпреки  това,че имахме един единствен прекъснат контакт.Само че е факт,че при плода беше уста новена забавена сърдечна дейност в 7 седмица  и последва спонтанен аборт в 8 седмица въпрекипа усили ята на цякото А Г отделение.Позволявам си тона на поста ми да е по категоричен,тъй като вече 3 години въпреки че имам 1 успешна много лека бременност и раждане през 2006 въпреки отличните резултати от изследванията не става и не става това .бебе.Решението дали да правите ЦС е изцяло ваше,но при мен се случи така при този лекар.След случилото се изчетох много и установих,че задължитедно преди Цветна снимка се правят изследвания за чистота на влагалището, а след нея се пие антибиотик,при мен не бяха направени.Също така доцент. С.С ми каза че този метод не много добър,защото се получава рентгеново облъчване на тръбите .Другото е,че при хора с алергия към йод като мен не се препоръчва тази процедура.А аз като му казах на Димов той каза,че щял да ми вкара нещо друго и след като мина снимката ми каза:Ти към йод ли каза че си била алергична,е не е вярно точно йод ти вкарахме.Другото което научих бе че по време на ЦС трябва да се вземат обезболяващи за да не направят тръбите спазъм от който разтвора да не може да премине и резултата да е подвеждащ което също не го направиха при мен.Да не говорим че след аборта завеждащия Аг отделението  който ми е близък роднина ми каза,че за тази година съм третия или четвъртия случай с неуспешна бременност след  ЦС  при този лекар и според него разтвора който ми е бил вкаран е доста съмнителен и евтин. ..Извинявайте за дългия пост не налагам мнение,а споделям много горчив опит.Нека всяка да направи изводите за себе.Искам просто да ви предпазя не да ви плаша,защото от сме лост та до наивността има само една крачка -лошия късмет,а той не зависи от нас!!!!Смятам,че никой не заслужава да попада на такива специалисти и бизнесмени.Искам да призова всички да споделят открито имената на специалистите от които са доволни или не са доволни,защото всяка грешка е опит,а всеки успех вдъхновение и стимул за останалите

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 11:15 от FBID100001272291541

Общи условия

Активация на акаунт