Чувствам се несигурна

• 11 597
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Има такива наглеци, Абсурт.
Вика буквално на черното бяло и понеже вижда, че тя им потребност да убеди него, продължава със садистичните си изпълнения.
Авторката на поста, трябва да осъзнаеш, че след като си видяла нещо с очите си, нямаш потребност някой да си признае. Имай малко повече самочувствие (да, смятам, че такива прояви се коренят в липса на такова) и взимай решенията на база фактите, а не на база нечий gaslighting. Виж, ако искаш в какво се сътои и прецени дали твоят човек не се опитва да пренапише реалността ти. Simple Smile

# 121
Наистина след прочетени любовни съобщения какво повече да си признае човека? Няма начин да са си ги писали просто ей така, без да са близки.

# 122

А също и постоянно ми натякваше ,че аз съм виновна ,че аз преди време не съм правила любов с него .
Оф, това е върха на гадостта и баналността (наред с "ти си луда").
Аз на твое място бих се дистанцирала за известно време.
Няма какво да говорите, докато си в такова афектирано състояние.
Но ти си знаеш.

Просто не мога да повярвам, че толкова еднакво се случват нещата!

Много е ужасно, когато изведнъж погледнеш човека, с когото си делила всичко с години, и видиш напълно непознат.

# 123
Направо са си от един калъп извадени ситуациите Simple Smile

# 124
  • Street of Dreams
Чрез лъжите си той издига психологическа стена между тях и няма как да намерят път. Той няма как да се покайва за нещо, чието съществуване отрича. На каква основа се очаква тя да повярва в него отново?

# 125
Чрез лъжите си той издига психологическа стена между тях и няма как да намерят път. Той няма как да се покайва за нещо, чието съществуване отрича. На каква основа се очаква тя да повярва в него отново?
Очаква да я убеди, че си е въобразила. И да си продължи, както си е било.

# 126
От нея не се очаква да повярва отново в него, а да въздъхне и да приеме безропотно ситуацията. Това е мъжът й, неповторим и незаменим, а тя трябва да се укроти като робинята Изаура и да не прави повече глупави изказвания. Надявам се ме разбрахте.

# 127
А всъщност за какво си виновна? Нали нямало нищо?

# 128
  • Street of Dreams
Аз абсолютно не мога да си го представя това, но вие явно сте го видели с очите си и знаете за какво говорите. Не мога да си представя как един мъж може да ме постави  толкова по-надолу от себе си, че едва ли не - "ти ме хвана, ама на мен не ми пука грам за твоите чувства и не възнамерявам да се чувствам дори малко гузен, пък камо ли да съжаля искрено и да опитам да оправя нещата".
Жена му не му е другата половинка, а ответната страна. Гадост.

Обаче момент - той хрм казва че няма нищо, хем за това нищо, дето го няма, тя е виновна. Интересно... Още малко и ще си признае, но едно изтръгнато признание никаква работа не върши.

# 129
  • София
За мен, юнакът е изпаднал в ступор, защото му се е изсипало като гръм от синьо небе.
Бил си е повярвал, че върши всичко тайно и неуловимо, и не е имал намерение да се разчува, нито да си разваля семейството.
Затова сега отрича до дупка, паникьосан от случилото се.
Ако му проработи здравия разум, би се опитал да ограничи щетите, но на този етап не го виждам.

# 130
Хем отрича, хем я изкарва луда, хем обвинява нея.
Класика в жанра.

Скрит текст:
В интерес на истината, в драмата, която се разиграва пред очите ми от известно време (ама точно по същия начин - ти си луда, и ти си виновна, че не ми даваше секс (по здравословни причини всъщност, които отдавна отпаднаха)) засега политиката на кръшкача даде резултат: жена му се кротна "в името на децата", а той си продължава паралелната връзка и така. Не знам докога ще е това. Имат малки деца и тя не работи. Може би събира сили и си подготвя нещата, не знам. Но той си е напълно спокоен и въобще не смята да приключва.

Явно е аджамия, щом даже не си е направил труда да си трие чатовете.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 17:22 от Анонимен

# 131
Не ги събирай двамата на очна ставка. Не си го причинявай, в никакъв случай. Виждала съм го, опитвала съм го..няма нужда. Мъжът ти е доволно безочлив, със сигурност любовницата му също. Ще дойдат, ще изиграят един отвратителен театър, ще ти издърпат снимките на чата от ръцете и съвсем луда ще те изкарат. Дори може да те убедят, защото на теб и без това ти се иска да не се е случвала тази изневяра. Ако му и простиш и го прибереш, има да ти се смеят впоследствие. Ще си подхвърлят шеги тип " тая поне пари да беше поискала, а тя с 2 приказки се нави да си те прибере " между две..целувки. :/

# 132
Явно никак не се чувства виновен.
Това не позволява какъвто и да е ремонт на отношенията.

# 133
  • Street of Dreams
Абе чувства там нещо нередно, иначе скоро сигурно не й е писал за добро утро, любов негова, ама какво точно не е наред не му е много ясно...

# 134
Абе чувства там нещо нередно, иначе скоро сигурно не й е писал за добро утро, любов негова, ама какво точно не е наред не му е много ясно...
Нередното му е, че е изгонен от къщи и му е нарушено спокойствието.

Общи условия

Активация на акаунт