Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 919
  • 553
  •   1
Отговори
# 435
Не исках да помрачавам темата. Просто споделих. Случват се тези неща, така е. Жалко за дечицата. 😔

# 436
И не защото ще ги заобича ей така, от нищото, не, те просто ще му трябват за "семейните и фирмени снимки".
Това звучи супер абсурдно.

# 437
Защо да е абсурдно? За някои хора имиджът е всичко.

# 438
В това което писах и трих вчера... моя бивш мъж умираше да ме показва - красива бременна съпруга с малко дете... Мениджър в международна компания, така някак си улегнало и престижно изглежда на фона на всички наети ергенуващи младоци...
Като стана съдружник и напусна мениджърската позиция и... смени компанията и се изнесе... при дългодишната (както се оказа в последствие) любовница, още от първия ми бременен период... Та имиджа ни "крепеше брака" и ми осигури второ дете Smiling Imp
ПП: изтривам след малко
ПП: Добре, не изтривам Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 11:05 от peneva_a

# 439
  • София
Аз не бих изтрила.
Продължаваш да му пазиш имиджа ли? newsm78

# 440
Не, беееее.... да не се познае следваща/по-следваща негова жена Grinning

# 441
Като се познае, какво? Да си знае какъв мъж си е взела.

# 442
Пенева, този баси л@ното (с извинение). Но не се сдържах.
Хубавото е, че ти е бивш.

# 443
Аз пък познавам меРИНДЖЕЙ на много висока позиция с 4 деца от една жена....който си ги направи до около 35г възраст някъде.Има сплотено и добро семейство.
Та сега,кой от двамата меринджеи е по-успешен-тоя на авторката или другия? За мен лично тоя,който се е реализирал успешно и на двата фронта....С 4 деца-кураж се иска.Така де - "изглежда по-улегнало и престижно на фона на всички наети ергенуващи младоци"...Имидж !
 То без хич или с 1 е лесно.....Не се признава.
Никакъв успешен меринджей и мъжкар не си тогава...ако не щеш деца.Тц!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 11:20 от Zhani

# 444
По повод това с високите позиции - един от бившите ми шефове имаше 7 ли, 8 деца бяха..не от една и съща майка. 2 от първи брак, 5-6 от други жени... Това може би ми е най-странният случай, който знам. Между другото - гледа си ги всички деца, ама не ги събира по празници на куп с майките им. Той проблеми с правенето на деца няма...

# 445
Този юнак с взвода деца ми напомня един виц:
Говорят си двама приятели и единият се оплаква: Бирата ми е замръзнала, пицата изгоря, приятелката ми е бременна.
Другият му казал: Пич, ти май нищо не можеш да извадиш навреме.

Но да, наистина няма проблем с правенето на деца.

# 446
К'во ти пука? Някой мислеше ли за теб, когато ти слагаше рога? 😤

# 447
няма да му мине номера и че трябва да избира- нея+ дете или сам и зад оградата на затворения комплекс. Simple Smile
Да бе, сам - вярваш ли го това? Много бързо ще се намести някоя друга на освободеното място.
Дали ще си остане и тя с празни надежди за деца, или ще се присети след 5-10 години - той си знае.

# 448
Той като поживее в затворения комплекс, където дворът ще се пука по шевовете от дечица, бързичко ще се усети и ще си завъди. Раждаемостта по затворените комплекси е огромна - просто ги предпочитат семейства с деца.

# 449
Сирен, него ще го изгонят ли от комплекса Joy

Общи условия

Активация на акаунт