Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
Какво представлява епизиотомията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
-
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
-
Какво представлява епизиотомията?
Епизиотомията е медицинска процедура, при която се прави надлъжен разрез на тъканите в областта на влагалището по време на раждането, за да се улесни излизането на бебето. Тази процедура се извършва, когато лекарят реши, че е необходима, за да се предотвратят разкъсвания или за да се улесни раждането.
-
Какво представляват лохиите и колко дълго обикновено продължават?
-
Какво да правя, ако наемателите, които сме настанили в апартамент, отказват да се изнесат въпреки наличието на договор и нотариален акт?
Вчера успях с натоварения граик да свърша най-важните неща.Заверих си болни4ния и днес трябва да да се оправя със с4етоводството и...от понедленик най-вероятно ве4е ще съм отпуска.Отнасям се с доста смесени 4увства към тази предстояща по4ивка.Хем се 4увствам уморена ве4е ,хем не ме свърта и полудявам още о сега смао при мисълта за това да си остана в къщи и ..да се 4удя какво да правя
Просто н е съм свикнала да бездействам...
Докато бяха в къщи за малко по4ивка преди дългото пътуване,малката беба(5м) папка и накрая й стерилизирах шишенцата и бибата
.Докара и баща ми и днес ще се прави банята най-накрая.Това е последното "перо" по глава- ремонт.вече съм доста по-спокойна- поне за това.
. Само дано не се наложи да чакаме за някой неща (креватче, комод и тн...)
.Днеска една испанка ком6ика вазрасна ми подари страьотно ко64е с дражки да пренасям бебо много е сладко сас поставка на колелца.6те си го ползвам когато сам на долния етаж бебо да спи при ,или като ходя на гости направо вав ко6ницата без коли4ката много се рзвалнувах ктао ми я донесе.А моята свекарва не е купила ни6то за бебо направо се ядосвам много
как има такива жени това и е вну4ка,като се сетя и ме хва6та яд
не искам да я видя,нито да говоря с нея казах и на моя да не се сарди..тожа е мами оплаках се
добре 4е ви има 
Ако искате подкрепете я и вие!