Той има дете, а аз-не

• 27 153
  • 460
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм на 30 години и той много добре знае, че искам да имам дете. Но когато повдигна темата той винаги я отменя... не можел да се ангажира със срок...

Хора, които са 1+ г заедно и нямат желание за общо дете, не са хора, които се обичат.
Освен това, финансовият ангажимент към детето не може да е само твой - той е общ.

# 16
  • ЯМБОЛ
 И  за какво му са адвокати в Америка,при положение,че детето може да се изведе само с негово съгласие или след   решение на съд?

# 17
  • София
Не мога да си представя за какво точно е борбата в тези дела, той не иска да разреши на майката и детето да живеят в Америка, предполагам?
Каквото и да е, напълно го разбирам, аз също, ако се намирах в период на съдебна битка за детето си, нямаше да ми е до правене на второ. Нищо общо с финансите, просто чисто психически нямаше да имам сила за това.

# 18
Тоя е голям егоист. Детето му в Америка може да има по-голяма възможност за образование и реализация.

# 19
Напълно съм съгласна Франзоаз*.
Ей, момиче не си на 20г да си губиш времето📢
Може да не си мислиш, че си стара и изобщо не си, но много бързо се задейства времето и хоп вече си станала на 40г. все още искаща и нямаща дете. Разговаряйте сериозно и когато намериш  отговора на въпроса си се задействай веднага! И страхотна глупост да искаш и да си съгласна да гледаш детето му!! Особедно когато майката може и иска да се грижи за това дете!!

# 20
  • София
Да бе, в Америка масло и мед от чешмите тече.

# 21
  • Fort Worth, TX
Не иска да разреши детето да замине, а не майката.Майката не може да изведе детето от страната без подписана и заверена такава декларация от страна на бащата.Независимо дали са разведени, имат брак или просто съжителстват заедно.Същото важи и за него, ако рече да изведе детето в чужбина .Ще и я искат задължително.

# 22
Мани, мани. Пак пързалка, ама тоя път скучна... ПАДАШ

Вики, хай, бейби. Как си?

Иначе, да не е оффтопик - човекът си се бори да си е с детето - ти въобще с какъв акъл го занимаваш с твоите капризи?!?!?!

# 23
Аз съм в същата ситуация, само че на 34. При него отговорът е, че не знаел какво иска и му трябвало време. Според мен - просто не е сигурен, че иска изобщо да е с мен. Дано да срещна друг...

# 24
Само не разбрах защо са му тия международни адвокати.
Иначе - разбирам го, аз съм била в подобна ситуация и изобщо не си представям мъжът ми да ме натиска за дете докато аз се боря за това което имам.

# 25
  • Fort Worth, TX
Да бе, в Америка масло и мед от чешмите тече.
И доларите са по дърветата.Само трябва си протегнеш ръката и да береш, береш.Това ако не го знаеш да те светна.

Само да добавя, за да замине и трябва виза.Има ли изобщо госпожата виза?С б2 няма право на работа/това е туристическа/.Съответно би трябвало да има К1-2 годеническа и в рамките на няколко месеца да встъпи в брак.От това иска да отиде и дали въобще ще отиде има голяма разлика.

# 26
Колкото и да ти е неприятно, половинката ти има задължения към вече роденото му дете. Нормално е ти да дърпаш за свое и най-вероятно от това ще има конфликти в бъдеще, защото онова дете тепърва ще "дърпа" пари за училища, следване, издръжки... Ще изисква и време. И ако не се къпете в пари, ти ще се дразниш, защото ако не е то ще има много повече за твоето дете. Това ако изобщо си родите, де, защото както виждаш второ дете не е в дневния ред на приятеля ти.
Моята визия за добрия и устойчив брак е, че трябва да се сключва между равни, а вие отсега не сте такива. За мен хора с дете трябва да си търсят брак с други хора с дете, иначе се залага една мина в брака, която може и да гръмне някой ден.

# 27
Тя е сгодена и има виза. В момента тече дело с което да намали вижданията на малкия с баща му и за сега е в нейна полза, но обжалваме. Това дело тече от юни месец. Най-новото което иска е подпис от приятеля ми тя да замине за 1 година без детето за да се устрои и после 2 години детето да е с нея в Америка. Приятеля ми естествено не е съгласен, но тя има много добър адвокат и са намислили нещо, което още не знаем... Аз нямам проблем с това малкия да си живее с нас за постоянно, а тя да си отива в Америка.

# 28
А защо не иска да го пусне с майка му в Америка?

# 29
  • Fort Worth, TX
Тя е сгодена и има виза. В момента тече дело с което да намали вижданията на малкия с баща му и за сега е в нейна полза, но обжалваме. Това дело тече от юни месец. Най-новото което иска е подпис от приятеля ми тя да замине за 1 година без детето за да се устрои и после 2 години детето да е с нея в Америка. Приятеля ми естествено не е съгласен, но тя има много добър адвокат и са намислили нещо, което още не знаем... Аз нямам проблем с това малкия да си живее с нас за постоянно, а тя да си отива в Америка.
Ей хора осъзнайте се.Детето ще има много по-голяма перспектива.Ще учи тук, ще завърши колеж.ЗАщо не се разберете с майката да идва всяко лято за ваканцията.Трошите излишни пари и нерви.Разберете го.Един ден детето може да ви обвини,че сте му отнели шанса.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 18:39 от Кремито

Общи условия

Активация на акаунт