Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 14

• 43 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Хоп и аз тук. ЧНГ! Не пуша от 27.12. Спирала съм ги поне 4-5 пъти за половин година, след това се пречупвам.
ЧНГ на всички, да е много здрава, щастлива и бездимна!
Горе- долу по едно време сме ги спрели, можем да си даваме кураж, аз снощи изпитах на няколко пъти желание да си запаля, защото в компанията се пушеше , пък и пийнах няколко чашки, но.... не се изкуших  и сега се чувствам супер Simple Smile

# 556
Да, ще си даваме кураж Simple Smile между другото чета групата от много време, но си намирах оправдания да не пиша, пишех ли значи да спра да пуша Grinning ооо на мен постоянно ми се пуши, най-силно сутрин с кафето и вечер покрай мм. Стискам се, миналите снимки се пушеше повече, днес само сутринта. Как се спирате да запалите? Имате ли си трикчета?

# 557
  • Sofia, Bulgaria
Честита и бездимна нова година, на всички отказали се!
Аз като ми се допушеше винаги почвах да се нахъсвам "по-силни цигарите от мен", "какво толкова ще стане ако не запаля". Ако е по-силно желанието си казвах "ок. Ако издържа n-минути и не запаля, едва ли ще умра, а и после няма да ми се пуши". И вече в най-силните пориви да запаля си пусках клипчета с насекоми, защото имам фобия от тях.
Напоследък пуша от време на време, в компания или най-вече от скука (вече 4 месеца се налага да съм си в нас и полудявам). Надявам се скоро да се върна в нормалният си ритъм на живот и отново да спра изобщо да пуша.
През това време ще ви следя стриктно, за мотивация!

# 558
Винаги съм се възхищавала на хора, които от дъжд на вятър-с кафе, ако излезнат , с питие.. как го правят?! Аз запаля ли една и ставам ненаситна Sad

# 559
Здравейте Simple Smile реших и аз да спра цигарите, точно на нова година изхвърлих цигарите и обещах на себе си и на приятеля си, че повече няма да пуша. Като преди това не бях пушиха от 20 до 27 но ми се допуши и си купих цигари. Ужасно ми липсва цигарата с кафето не ми се яде въобще защото знам, че след като се нахранят ще ми се допуши. Надявам се да не се предам, шлюсът при мен е, че повето ми приятели са непушачи.
Успех на всички ни!

# 560
Цветина, добре дошла и поздравления за решението!
Припомняй си в трудните моменти, че това е само период, етап от процеса на отказване и пречистване. Никотинът няма да поиска да се даде лесно, но той няма как да е по-силен от теб. И най-вече - със сигурност този период отминава и ще получиш награда, задето си преминала успешно през него. Цялото желание да запалиш в началото на отказването е само игра на мозъка - илюзия, че се нуждаеш да го направиш.
Много момичета споделят много полезен опит - ползвай това, което ще е най-работещо при теб. Ние сме тук, когато имаш нужда от информация или просто разговор.

ПП: Спрях цигарите преди близо две години. Оказа се на практика, че без цигари може да се премине през всякакви ситуации от спектъра на емоциите и е напълно възможно да не се стигне до запалване на "само една".
Успех и смело и ведро напред!

# 561
  • Sofia, Bulgaria
Винаги съм се възхищавала на хора, които от дъжд на вятър-с кафе, ако излезнат , с питие.. как го правят?! Аз запаля ли една и ставам ненаситна Sad
Аз също много исках да мога така да пуша и да не съм зависима от тях. Ако можех така, от време на време, постоянно нямаше да искам да ги отказвам, вероятно. В случаят мога да го направя, защото съм трудно подвижна и да си запаля цигара ми коства доста усилия. За съжаление съм почти сигурна, че когато се възстановя ще започна отново да си пуша ежедневно.

# 562
Здравейте на всички.
Относно това да си пушиш от време на време, без да си зависим, ей така след хранене или с кафенце - амии и аз исках така. Но мина повече от месец при мен и дори не искам да има пушек около мен, камо ли да пуша само с кафенцето 😃. Не знам до нагласа ли е или просто вече ги изхвърлих изцяло от живота ми. Понякога и на мен си ми липсват, признавам, но само като навик, може би.
На нова година поисках от приятел една цигара да пробвам вкуса - ами отвратих се от първото дръпване и му я върнах.

Късмет момичета. Не се отказвайте! Няма нищо по-хубаво от това да си свободен и да миришеш хубаво!

# 563
Здравейте, преди малко съгреших.Sad може би ако бях влезли да прочета нямаше да запаля. Кофти ми стана, но пък отидох ФО тоалетна, което е голям проблем за мен. Ще стискам да мина само с тази и да не се предавам. Всеки път като ми се допуши ще пиша тук, може би така ще преодолея желанието. Хубав ден на всички

# 564
Lubena не се отчаивай, продължавай все едно не се е случило HugHugHug
Аз днес на работа имах тежък ден, след празниците... пък и колежките си излизаха на групички да пушат, чисто като навик все още ми липсва. Обаче само като си припомня колко ми беше тежко като си поемах силно въздух докато пушех, а сега как ми е лекичко и мириша хубаво на парфюм ( който най- после взех да усещам ), а не на гадните, смръдливи фасове и си викам, а не никакво пушене !

# 565
Тихичко се промъквам при вас.
От два-три дни съм болна и вчера запалих поредната цигара,обаче ми стана гадно. Викам си-така и така съм болна и не ми е ок да пуша,я да се пробвам да спра напълно. Та от вчера следобяд не съм палила,при положение,че ММ е пушач и пуши покрай мен. Не ме изкушава. Ще видим като оздравея дали ще устискам.
Успех на всички! 🤗

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 23:01 от Anyyyone

# 566
И аз съм много болна с висока температура Sad единственото хубаво е, че желанието ми да запаля е нулево.

# 567
Lolitka678, и моите колежки все излизат заедно да си пушат и мен игнорират, защото на мен не ми се мръзне вече вън. Непушачите не са интересна компания за пушачите. 😃😰

Хич да не ти дреме. А че ти се е съвпаднало отказването на цигарите с леко боледуване- супер. И аз за такъв момент си мечтаех, но не ми се случиха така нещата.

Късмет! Продължавам да ви чета,
макар и да минах в отбора на непушачите.

# 568
На мен този чай ми реши проблема с тоалетната, но днес цял ден ми се пуши, че само с уча лукчета.

# 569
  • софия
Дръжте фронта, момичета!
С вас съм! Знам, че можете! Ей го на, не сте пушили вече няколко дни, на практика вече сте непушачи! Браво! Сега въпроса е да не ви хване онова чудовище "запалването"! Враг ви е, да бягате от него и от всички дето искат да ви навредят като ви казват "ай само есна изпуши с мен, за доброто старо време"! Очевидно и те са ви врагове! А пък вие вече сте непушачи и почти сте доплували сигурните земи на лекия, динамичен и ведър живот!
Я си купете някаква малка наградка! Едиколко си дни по х лева за цигари ги дайте за нещо да се поглезите!
От мен браво!

Общи условия

Активация на акаунт