Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 14

• 44 311
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Ох, сутринта да си призная запалих не точно от крещяща нужда за цигара.
А от келешлък, навик.
Не съм треперила.
Просто пустия навик.
Страно беше да закуся и пия кафе без цигара. 2 часа издържах.
Ох, утре сутринта трябва да тръгвам рано. Мисля си докато се прибера до 12, дано издържа. Трябва.
Имам някакви останали цигари. Но няма да си взимам навън.
Майка ми впрочем също съм я навила, не знам дали писах.

# 151
 Аз ставам много проклета, като ми се допуши. Карам се с хората.

# 152
  • Велико Търново
Аз ставам много проклета, като ми се допуши. Карам се с хората.
Напълно те разбирам! Чак се изнервям колко ми е познато Simple Smile

# 153
Но още не съм била никого Hug

# 154
  • Велико Търново
На мен ми идваше на няколко пъти ( или поне си представях сцени от Али мак Бийл).
Вече си пуша пак, но иначе следя темата и се надявам че съвсем скоро ще съм пак в редиците на отказВащите.

# 155
  • Бургас
Майка ми впрочем също съм я навила, не знам дали писах.

Моята майка ги отказа преди няколко месеца - февруари-март. Но и тя, като мен, много пъти ги е спирала и то за дълго - за по година-две. Да видим този пък дали и коя ще се издъни. Simple Smile

# 156
Аз съм успявала само за ден. Вечерта запалих.
И с табекс съм опитвала, ама го спрях, че ми пречеше на цигарите. Тогавя нямах и истинско желание.

# 157
  • Бургас
И с табекс съм опитвала, ама го спрях, че ми пречеше на цигарите. Тогавя нямах и истинско желание.

Това е разковничето. Тогава вече става много по-лесно.

# 158
  • София
И аз фучах първите месеци. Чак аз не можех да се понасям. Бях си взела едни билкови успокоителни - с тях ми беше една идея по-добре. Но при най-големите кризи не исках да има никой около мене.

# 159

Първият път ги спрях с табекс, но не пуших още от първият ден в който го почнах и изкарах цялата схема. Вторият път нищо не пиех. Сега пуша от месец и половина, искам отново да спра. Бях взела на никорект спрея, пръснах си веднъж, но не ми допадна. Чудя се и на едни хомеопатични, колкото да си излъжа психиката, но тях още не съм ги купила. Много ми трудно да прескоча първите 24 часа, всичките пъти е било така Angry

# 160
Така е Мария. Желанието е важно.
Преди знаех, че са вредни, но изпитвах страх и ужас от това, че вече няма да пуша.
Сега е обратното.
Днес още не съм запалила.
Намерих една точка на ушите за отказ от цигари.
https://fakti.bg/life/327809-masajiraite-tazi-tochka-na-uhoto-i- … -sprete-cigarite-

Наистина си мисля издържа ли поне ден и даже и втория ако издържа, нататък ще  е лесно.
Никотинови неща не искам да ползвам.
Нали е идеята да се изчистим от никотина и цигарите. После тия дъвки с никотин или лепенки как ще ги отказваме?
В табекса няма никотин.

# 161
Smoke Free ... само, че не е особено “фрии” - струваше 10 лв.
Това приложение има ли го на Български?

# 162
  • София
Smoke Free ... само, че не е особено “фрии” - струваше 10 лв.
Това приложение има ли го на Български?

Идея си нямам, тъй като съм с iphone, повечето неща са ми на английски така или иначе. Това му е страницата, но като гледам май няма никакви други езици: https://smokefreeapp.com/

Елора, пробвай и с упражнението за дишане - когато ти се допуши вдишай МНОГО дълбоко (доколкото го позволяват дробовете от тия пусти цигари) и бавно, задръж леко и след това издишай през устата като през фуния.

Когато пробвах да намалявам цигарите с никотинови дъвки си беше чист ужас. Не знам защо ми действаха толкова зле, явно имаха повече никотин. Винаги почваше да ми се гади и да ме боли глава, даже имах моменти, в които цялата треперех.

# 163
Да, ще дишам.
Ама сега ядох  Laughing
Хич не ми се диша. Нека мине час.
От разболяването преди 3 седмици съм толкова зле с кашлицата и дишането, че няма как да се откажа.
Днес държа фронта. Не съм изпушила нито една, въпреки че имах моменти ми се щеше. Даже се ядосах три пъти, но удържах. То нали като се поядосаме ние пушачите, не можем да не запалим.
А имам още свити цигари.
Ще издържа днес. А от утре вече ще е лесно мисля.

# 164
  • Бургас
Елора, само така, няма да се даваш! Simple Smile
На мен ми помогнаха и дъвки. Ама не никотинови, а най-обикновен Орбит или други ментови. Като ми стане приятно, хладно, свежо в устата и ми минава мерака за цигара.

Общи условия

Активация на акаунт