Звездни компромати - 400

• 67 566
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Въпрос на ЕГН Grinning

# 646
  • Вестерос
О, че щом не съществуват незаконно родени деца, значи в този век би трябвало да не съществуват:
Незаконно оръжие
Незаконно имущество
Незаконни сделки

За съвсем различни неща говориш. Rolling Eyes

Незаконно е било преди 100 години, когато законът не е припознавал децата родени извън брачна връзка и е било петно за жената и семейството ѝ. В днешно време законът НЕ дели децата относно правата им на такива родени от брака или без брак. Остаряло, смешно, неправилно, както искаш си го наречи.
Децата се припознават, не познават. Не припозната е сигурно. Когато е призната се издава нов акт за раждане с данните на бащата.

# 647
Александра много ли се гордее с фамилията Сърджаджиева?

# 648
Не знам дали се гордее, но си я носи точно тази фамилия - така е решила. Това е нейна работа, не наша.

# 649
  • Вестерос
Тя там каква им е историята, не съм запозната?

# 650
Носи я , защото майка ѝ е водила дела , за да я запази и мисля, че заради нея го прави.
А и той си я е признал при раждането, че после е решил друго си е негов проблем.

Стивън Тайлър също късно е признал съществуването на дъщеря си Лив , ама друг тип са им отношенията.

# 651
  • I want it all and I want it now.
В едно предаване  баща и каза, че не иска Алекс защото той не иска един ден тя да претендирала😈 за наследство . Понеже всичко бил изградил със сегашната си съпруга и било редно да останат за др. деца😯  Пълни глупости. Винаги можеш да си оправиш имуществените въпроси приживе, но да си зарежеш детето и да го унижаваш не го разбирам.

# 652
О, че щом не съществуват незаконно родени деца, значи в този век би трябвало да не съществуват:
Незаконно оръжие
Незаконно имущество
Незаконни сделки

За съвсем различни неща говориш. Rolling Eyes

Незаконно е било преди 100 години, когато законът не е припознавал децата родени извън брачна връзка и е било петно за жената и семейството ѝ. В днешно време законът НЕ дели децата относно правата им на такива родени от брака или без брак. Остаряло, смешно, неправилно, както искаш си го наречи.

Аз вече го нарекох незаконно и, ако въпросната Алисън се притеснява от написаното и се чувства обидена, веднага бих й се извинила. Иначе си остава така написаното.

# 653
Ако е казал това за наследството, значи много трябва да е глупав.

# 654
Амииии... щом един човек е незаконен, значи трябва да бъде подведен под отговорност и вкаран в затвора. Joy

# 655
  • Вестерос
Barbarela, както искаш си го наричай, но не е много правилно Simple Smile

Мерси за историята на Алекс и баща ѝ.

# 656
https://dariknews.bg/v-snimki/10-zvezdni-dvojki-priiateli-za-koi … rate-snimki-22335
Звездни приятелства, за Деп не знаех 🤔
https://www.instagram.com/p/Buekp64HYN5/?hl=bg
И аз съм днес като Бебе Рекса 😆

# 657
  • София
Ако съществото Йосиф Сърчаджиев имаше малко човещинка в себе си, животът на Алекс щеше да е с половин идея по-лек. Друго си е да имаш поне един близък човек, на когото да се облегнеш в трудни моменти. И жена му явно е същата пача. Противни са ми и двамата. Да си кътат там великите имоти и да са доволни от себе си.

# 658
И жена му явно е същата пача.
Eй това винаги съм се чудила и аз, не само в случая с Йосиф С.. Какви са тези жени, които са с мъже непризнали, неподкрепящи, необичащи и дори мразещи собствените си деца? Кое ти дава увереност, че няма да се случи същото с теб и твоето поколение?
Мъжът ми ще мачка собственото си дете, а аз ще злобея отстрани, че моето ще наследи имоти....? Не и не, не го разбирам!?

# 659
  • София
 и аз не знаех за тази дружба:) откачалки  Kissing Heart 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт