Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 471
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 425
Попадала съм на възглавнизи, които запаряват. За щастие много рядко. Разделих се с тях веднага. Да се чуди човек какво да гледа при избор.

# 1 426
Никога не съм пробвала такъв текстил, ще ми е интересно.

# 1 427
  • Пловдив

Доколко е важно за Вас матракът и възглавницата Ви да са с терморегулиращ текстил?

Звучи много добре... Определено ще го търся като едно от нещата при избор на възглавници/матраци!

# 1 428
  • in Wonderland
Никога не съм пробвала такъв текстил, ще ми е интересно.

# 1 429
Всички екстри правят съня по-добър - със сигурност такъв вид текстил би бил доста от полза в тези жеги.

# 1 430
  • София
Не съм тествала, но звучи добре. При следващия избор на матрак бих предпочела той да е с терморегулиращ текстил.

# 1 431
Има огромна разлика. В полза на този текстил.

# 1 432
  • Пловдив
За мен е от голямо значение.

# 1 433
  • sofia
За съжаление до сега не сме ползвали термотекстил, сигурно е страхотно и веднъж човек като свикне, може да е незаменим за удобството му.

# 1 434
  • Русе
Не знаех, че съществува такава екстра и би ми било интересно да опитам, а до колко би ми било важно, ще знам след пробата.

# 1 435
Никога не съм пробвала такъв текстил, ще ми е интересно да пробвам свойствата му през различните сезони.

# 1 436
За пръв път чувам за такъв текстил, но предполагам, че ще е много добре да се използва. През лятото се будя често, защото винаги ми е топло, а после трудно заспивам. Ако имам такъв текстил, предполагам, че ще се наспивам по-добре, и ще съм в добро настроение сутрин

# 1 437
  • София
Никога не съм пробвала такъв текстил, би ми било интересно.

# 1 438
Сега научавам за съществуването му Blush
Да си призная, темата ме научи на много неща,
и се появи за мен като по поръчка Smile

# 1 439
Не съм пробвала, но предполагам че ще много комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт