Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 370
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 845
Подменям матрака при първа възможност, когато стане неудобен за ползване.

# 1 846
Подменяме при промяна и деформация във формата му.

# 1 847
Подменям матрака по рядко от колкото ми се иска. И сега е за смяна, но.......

Здравейте,

насреща сме ако имате нужда от помощ при избора Simple Smile

Поздрави,
Криси

# 1 848
Винаги, когато има нужда.

# 1 849
Не толкова често,колкото ми се иска...В момента е за смяна и се оглеждам за подходящ матрак.

Здравейте,

насреща сме ако имате нужда от помощ при избора Simple Smile

Поздрави,
Криси

# 1 850
Когато се налага.В момента децата са с матраци на 2 и на 4 год.,  а ние с ММ сме с три годишен-нито нови, нито стари.

# 1 851
  • София
Когато стане неудобен, а става такъв, когато се деформира. Някои отговарят на 2 години, други на 5, ние много по-рядко. Първите матраци ги сменихме след 15 години употреба, а следващите, на които в момента спиме-ама добри са още.
А вие какво правите, ако всеки си сменя матраците на 5 години-рециклирате ли ги по някакъв начин?
Една проста сметка- ако средно човек живее 80 и повече  години (пожелавам го на всеки) и на всеки 5 години сменя матрак-това са минимум 16 матрака. Едно средно статистическо домакинство - 4 човека х16=64 матрака.
Говори се за острови от пластмаса, плуващи в океана. Да не се пише след години за острови от плуващи матраци?
Поздрави и хубав ден!

# 1 852
За съжаление не толкова често, колкото ми се иска, най-вече по финансови причини

# 1 853
За съжаление рядко. В момента този на който спим е на 6 год. Надявам се до края на годината да го сменя.

# 1 854
  • При децата ми
Подменяме матрак много рядко, т. е. тогава когато е почти неизползваем, когато се деформира или повреди.

# 1 855
Подменяме го като изтече гаранционния срок.

# 1 856
На ~ 10 години

# 1 857
И ние сме за смяна на нашия матрак. Когато се наложи го сменяме,не е често.

# 1 858
Подарихме си нов за Коледа, има гаранция 20 год, дано изкара толкова.

# 1 859
Нямам определен период за подмяна, когато се наложи.

Имам и един въпрос - искам да купя матрак, който ще се ползва от повече хора в къща за гости. Може ли да ми препоръчате нещо, което е универсално и ще допадне на повечето хора? Дали трябва да е по-мек или по-твърд, кое е по-подходящо според вас. Мерси

Здравейте,

тъй като усещането за комфорт е много индивидуално винаги препоръчваме матракът да се пробва на място в магазин.

Във Вашият случай, тъй като матракът ще се ползва за кратко и от различни хора, е добре да изберете модел, който не е нито твърде мек, нито прекалено твърд.

Матрак Silvercare е със средна твърдост. От едната страна има слой 2 см. Мемори пяна за по-меко усещане. Матракът има вътрешен и външен калъф, като външният е с цип и може да се почиства. Текстилът е с вплетени сребърни нишки, които са естествен антиалерген.

Друга опция са и матраците с технология Dual Core, която позволява всяка половина на матрака да бъде с различна твърдост. Тях можете да разгледате тук.

Оставаме на разположение при допълнителни въпроси.

Поздрави,
Кристина

Общи условия

Активация на акаунт