Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 140
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 950
Предния го сменихме след 7 години.

# 1 951
Подменям матрака, когато спре да ми е удобен. Мисля, че това се случва през 4-5 години, и го отдавам напоследък на възрастовите изменения.

# 1 952
  • София
Подменям матрака, когато усетя, че има нужда.
В момента сме с качествен матрак и близо 10 години е ОК, матрака е със зимна и лятна страна.

# 1 953
Подменям го когато не става за спане.Използвам го дотогава,докато ни е удобен

# 1 954
Исками се по-често да го подменям, но засега само наблягам на изсмукване със системите за почистване

# 1 955
  • София
напоследък го сменям по - често - защото искам да ми е удобен, да не се задържат акари и т.н

# 1 956
На около 5 години, просто хлътва от страната на мъжа ми - 115кг. Явно не можем да случим на добър матрак.

# 1 957
Подменяме го, когато остарее/деформира се или не е удобен вече.

# 1 958
Последно преди 5 години взех нов матрак, когато започне да става неудобен.

# 1 959
Доста рядко се решавам да го подменя, защото ме е страх, че ще успея да си намеря друг, достатъчно удобен. Отчитам го като грешка, естествено.

# 1 960
Подменям матрака много рядко.
Когато се деформира и вече не ми е удобен.

# 1 961
На около 5 години, просто хлътва от страната на мъжа ми - 115кг. Явно не можем да случим на добър матрак.

Здравейте,

някои матраци са подходящи за хора с тегло над 100 кг. Те са със сърцевина от по-твърда пяна, която предотвратява бързата амортизация. Това не променя комфорта им и не ги прави неподходящи за хора под 100кг.

Когато сменяте матрака си се консултирайте с продавача в магазина за такива продукти Simple Smile

Поздрави и приятни почивни дни,
Криси

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 17:04 от Magniflex

# 1 962
  • Across the Multiverse
Последно го подменихме миналата година след близо 10 годишно ползване. Беше ни все така удобен, просто подменихме и леглото.

# 1 963
Ма 5-6 години. Сега ни предстои смяна и съм в търсене на подходящ еднолицев матрак.

Здравейте,

ще ни споделите ли защо сте се спрели на еднолицев матрак?

Криси

# 1 964
Вече 10 год. Сме с този матрак, но всяко лято идва фирма да го почисти. Но мисля че вече е време за подмяна. Колко е живота на един матрак?

Здравейте,

в зависимост от качеството на вложените материали, както и на начина на третиране на текстилите, матраците могат да имат изключително дълъг живот. Колкото по-висококачествени са пените и текстилите, толкова по-дълго може да се наслаждавате на здравословен сън.

Разбира се от значение е и това, как се грижите за матрака си. Важно е да го предпазвате от влага и замърсявания. Използвайте протектор и го въртете често.

Криси

Общи условия

Активация на акаунт