Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 135
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 545

Изтеглени са потребителите, които печелят възглавници Magniflex ''Relano Memory''. Това са:

svet_cvet
Vanja77

Честито!

Date  Очакваме печелившите да се свържат с нас до 21 юли 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Magniflex" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

# 1 546

През месец септември ние от Magniflex отново сме на ваше разположение.
Очакваме вашите въпроси, за да ви бъдем полезни. Ние също ще имаме някои въпроси към вас.
За най-активните участници отново сме предвидили изненади – двама от вас ще имат възможност да заспят на мечтаната възглавница Magniflex ''Relano Memory''.
Включете се в трети етап на нашата активация от 09.09.2019 до 30.09.2019 г.

А ето и нашият първи въпрос към вас:
Имате ли свои трикове, чрез които заспивате по-лесно?

# 1 547
  • на последния етаж
Всяка вечер заспивам с книга.

# 1 548
Избягвам алкохол вечер, късното лягане и си чета по няколко страници.

# 1 549
Мен книгите ме разсънват,искам да разбера края 😊
Моят трик не е нищо особено,гася и се унасям на тихо и тъмно.Откакто се роди малкия не се и налага да се приспивам винаги съм уморена и готова за сън,и двамата заспиваме по този лесен начин.

# 1 550
Имам две деца, на 1 годинка и на 8 години... Трикът е лягам и заспивам 😂 Ако не ми се спи, обикновено чета книга и или се разсънвам още повече, или успявам да заспя, обмисляйки какво ще се случи напред в историята Simple Smile

# 1 551
  • у нас
Гледам ТВ.

# 1 552
  • sofia
Моя трик за хубав сън вечер е чаша прясно мляко с мед и връзка лавандула във възглавницата.

# 1 553
Пускам си музика и заспивам Simple Smile

# 1 554
чайче ,или топло мляко ми действа чудесно

# 1 555
Нямам трик, заспивам четейки приказка на глас. Вярно са много приспивни Simple Smile

# 1 556
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Гледам телевизия

# 1 557
# 1 558
Заспивам с книга.

# 1 559
Гася осветлението, спирам телевизора и заспивам

Общи условия

Активация на акаунт