Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 946
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
Гери, хаха и аз така правя. Стоя по 15-30,40 минути в зависимост от настроението ми хаха. Обикновено докато лежа си намирам нещо интересно да чета за забременяването и така не ми омръзва бързо лежането. Задължително си повдигам таза с възглавница. Със сина ми забремнях по тази схема хаха. Ама сега нещо не се получава. Но нищо продължавам да вися надолу с главата.
Йоанка, горе главата и смело напред! Gift Heart
Sunshine00 аз лежа 15 - 20 минути но с възглавница под дупето и крака на стената. Правя го защото след година неуспех и при първото правене на това забременях 😀.  Може да са баби ни девети ни но при нас стана точно тогава

# 751
Доста отрезвително ми подейства. За това го споделям. Доста говорихме, бях доста учудена, но съдбата си знае работата. Не мисля, че е случайност, че я срещнах и то сега!  За жалост не мога напълно да ви преразкажа разговора, но смисъла е ясен. Докато аз се тръшкам, че не съм този месец бременна, а примерно ще бъда след 3-4 месеца, някои хора се радват на това, че господ им е подарил още един ден с близките и приятелите.
Още съм настръхнала от разговора ни! 😊

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 14:23 от Joanaa

# 752
Доста отрезвително ми подейства. За това го споделям. Доста говорихме, бях доста учудена, но съдбата си знае работата. Не мисля, че е случайност, че я срещнах и то сега!  За жалост не мога напълно да ви преразкажа разговора, но смисъла е ясен. Докато аз се тръшкам, че не съм този месец бременна, а примерно ще бъда след 3-4 месеца, някой хора се радват на това, че господ им е подарил още един ден с близките и приятелите.
Още съм настръхнала от разговора ни! 😊
Е това е правилната нагласа-живота е страхотен и има толкова хубави неща се случват.Simple SmileЯвно беше необходима история,за да повдигне духа и промени нагласата!От това как гледаме на живота,променяме как или поне с каква сила да ни връхлитат емоциите,било то хубави или лоши.Simple Smile

# 753
Joanaa желая ти бързо оттърсване от създалата се ситуация и вече наистина повече хубави емоции и всичко ще си дойде на местото.
За леженето - и аз си полежавам 30-40 мин., крака не вдигам вече. Smiley
Моите резлтати излезнаха, мисля че всичко е наред за сега, но ако някои мисли друго няма да се сърдя Stuck Out Tongue
Прогестерон 44,07  реф (лут.ф.) 5,82-75,9
Пролактин 323,30  реф 102-496

# 754
Гласувайте, дами Flowers Hibiscus
Joanka, прегръщам те! Съжалявам, че преживя това. Благодаря ти, че сподели тези силни думи с нас! Purple Heart
Абсолютно е права жената. Ние толкова много искаме да се сбъдне мечтата ни, че понякога забравяме какво друго има около нас. Затова, момичета. горе главите! Вярвам силно и се надявам, че всичко ще бъде наред и всяка от нас ще гушка здраво бебе. Колко момичета са минали от тази тема и всички имат своите съкровища.
В духа на този разговор, показвам нещо, което на мен ми подейства изключително отрезвително първия път, когато го прочетох:

# 755
И аз вдигам краката, най-вече заради ММ, защото си бил говорил с негов приятел, който му дал мнго инфо за стъпките към забременяване и това било важно- дали помага, един Господ знае, но когато си безисходица, си готов на всякакви небивалици. Те също имали проблеми и им отнело около 3 години, та знаел доста за процеса. Чак се изумявам, че мъжете си говорят за такива неща! На скоро бях попаднала на видео в youtube, където мъжът в семейството обясняваше, как жена му си правела фертилити масаж, какви витамини пиела, колко бил чел и ми беше много странно!
Гледам да не се впускам в подробности за вдигането на краката, че миналия път ме бяха цитирали и откачих.

# 756
Tulipa прекрасни резултати, браво! Пожелавам ти такива резултати и с ЧХГ скоро! 😊❤
Джули ама пука ли ти? Нека си чакалят и коментират. Така като видях, повечето са някакви ограничени и отегчени дребни душици! Намерили кого да цитират... 🙂❤ Пиши си каквото душа сака! 😁
Бейбибо да пишеш после какво стана, но според мен е доста раничко и аг няма какво да ти каже на този етап. Дай боже скоро да се похвалиш! 😊🙏
Буболеска и Пеони настръхнах ви от коментарите! ❤
Благодаря ви за подкрепата! Споко, драмата не ми е голяма! 😁 Нищо не е станало толкова. Реално съм минавала какви ли не ужасии. Просто бях влязла във филма доста, но сега съм добре! Следващия месец с нови сили!
Ама как може всички да сте такива прекрасни, сигурна съм че ще сте страхотни и любящи мами един ден! Иска ми се да ви познавам лично, или поне имената да ви знам! 😊😁

# 757
Лаленце, кога трябва да се тестваш ти?

# 758
Tulipa прекрасни резултати, браво! Пожелавам ти такива резултати и с ЧХГ скоро! 😊❤
Джули ама пука ли ти? Нека си чакалят и коментират. Така като видях, повечето са някакви ограничени и отегчени дребни душици! Намерили кого да цитират... 🙂❤ Пиши си каквото душа сака! 😁
Бейбибо да пишеш после какво стана, но според мен е доста раничко и аг няма какво да ти каже на този етап. Дай боже скоро да се похвалиш! 😊🙏
Буболеска и Пеони настръхнах ви от коментарите! ❤
Благодаря ви за подкрепата! Споко, драмата не ми е голяма! 😁 Нищо не е станало толкова. Реално съм минавала какви ли не ужасии. Просто бях влязла във филма доста, но сега съм добре! Следващия месец с нови сили!
Ама как може всички да сте такива прекрасни, сигурна съм че ще сте страхотни и любящи мами един ден! Иска ми се да ви познавам лично, или поне имената да ви знам! 😊😁

Ами да се запознаем де? Joy Моето си го виждате и знаете. Grinning На 25 години съм от Русе, но живея във Варна от 6 години и тук ще си остана. Grinning Работя в Теленор (ако има някой с оферта- към мен се обръщайте Joy) Вие сте!

# 759
Хаха, момичета, аз сега се сетих, че снощи сънувах много шантав сън. Бяхме на разходка с моя мъж и аз го чаках до една беседка.
Идва той и ми носи на кучешка каишка едно бебенце, облечено в розово и ми казва “Ето, твое е”. 😁

# 760
  • София
Ох, Рокетче, припадам с тия твои сънища Joy Добре че поне го носи, а не го води, че тогава щеше да е интересно Grinning
Тези дни сме на животинска тема ти и аз, с моето 2 см кенгурце от онзи ден...

Ето ви една красотичка за добро настроение ❤️

# 761
Аз сънувах , че се разхождаме с ММ и аз съм бременна с бая коремче Heart Беше много реалистично , по принцип сънувам тъпотии Joy

# 762
Джули аз съм за другата седмица 19.03. , ако до тогава не ме изненада, но не съм и много по тестването, така че ще видим...
Рокет много забавен съм .. може да е послание Wink

# 763
Супер, значи няма да се тестваме заедно.

Блазе ви за хубавите сънища. И аз съм с някакви тъпи, които никакви знаци не ми дават Simple Smile

# 764
Ей пак стана много позитивна темата! Много се радвам. Добър тон за новата! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт