Пробиотици - тема 2

• 150 655
  • 262
  •   2
Отговори
# 255
Всеки може да говори от своя опит.
За пробиотиците, като с всяка тема са в двете крайности. При мен помагат много!  Гледам да не пия постоянно, затова си правя курсове и се чувствам добре.
Важно е да се гледа качеството, защото на пазара има всичко.

# 256
  • София
Търсих активно такава тема и я намерих. Имам тежки проблеми с червата. Често минавам на пробиотици. Мисля, че съм пила повечето. Мъжът ми ги нарича измамата на 21- ви век. Ползвам ги само по време на кризи. В останалото време не взимам, макар че никога не е идеално при мен. Някакво доверие имам на ентерол и омнибиотик10, но все пак мисля, че колита и гастрита, които са ужасни, преминават накрая сами.

Предполагам проблема не е само в червата. И не липсващи пробиотици. Ако се ползвала всичко и не помага, пробвайте с Лесното начало на Аквасорс в комбинация с комплекс ЕМК. И включете Коластрата. Добре е да има човек, който да ви води за да не се стресирате. Например този, от който ще си ги купите.

# 257
На мой съсед язвата се затвори без Аквасорс. Вече яде люто и пържено. Не бих издигала марката в култ.

# 258
  • София
На мой съсед язвата се затвори без Аквасорс. Вече яде люто и пържено. Не бих издигала марката в култ.

Разбира се. И моят дядо я е затворил (така са ми разказвали - бях много малка за да разбирам), ядейки чист тахан и пиейки зехтин. И понеже малките деца много обичат да подражават, съм изяла количество чист тахан, защото не ми го даваха. Спомням си, че не беше вкусен, но го ядях. И храните, които сме яли тогава не могат да се сравнят  по никакъв начин с това, която ядем днес.  За тахана не мога да коментирам, но зехтина е много близо да ЕМК. Разликата е, че зехтина е от едно растение, а ЕМК е от много. И времето за което се реши проблема беше в пъти по-кратко от времето на дядо ми.
И всеки както иска. Ние споделяме какво знаем, а всеки си взима решение за себе си.

# 259
Какво е емк?

# 260
  • София
МЛМ бизнес с добавки

# 261
ЕМК - есенциални мастни киселини.
https://www.naturalno.net/shop/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0 … 0%B8%D0%BD%D0%B8/
Луди пари за нещо, което трябва да получим от храната.

# 262
Погледнах тези добавки. Не намерих нищо за произхода им... Българска ли е фирмата? Аз живея в Германия и тук не съм ги срещала. На немския пазар има водорасли от това езеро на много по-ниска цена; коластра и омега 3 - също. Говоря за немски производители, чиито продукти са с доказан произход (защото има и кофти немски производители). Пробиотиците на тази фирма Аквасорс са доста ниско дозирани и няма информация за конкретните щамове и произхода им. Изобщо виждам прекалено завишени цени...
Например цената на тези водорасли: https://www.sunday.de/afa-algen-bio-presslinge-klamath.html. 120 таблетки по 400мг за 26,90 евро срещу 120 капсули на Аквасорс по 300мг за 82 евро!!! Био водорасли от същото езеро. Rolling Eyes
Нещо цялата работа ми звучи като схема за лапнишарани. Повечето продукти (без билковите смеси/кремове) човек може да си ги "сглоби" сам от по-евтини и с доказан произход такива.

Общи условия

Активация на акаунт