OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 28 953
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
И аз да дам отчет, току що бях на преглед (рано рано Grinning )
Видяхме Heart , точно 8 седм, отговаря си напълно на периода, в размера също всичко е наред.
Термин 20.10 Blush
С теб сме заедно, с разлика 1 ден Simple Smile
Аз съм подледна М. - 12. 01.
Термин (по календарче) - 19. 10. Stuck Out Tongue Winking Eye

и аз с теб на 12.01 последна М и на 19.10 термин

# 91
Скрит текст:
Видяхме Heart , точно 8 седм, отговаря си напълно на периода, в размера също всичко е наред.
Термин 20.10 Blush

Някой в София има ли от вас? Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 09:19 от AnMary

# 92
Черна ряпа издълбана като чашка се пълни с мед или захар. Яде се течността след като се стопи. Тампончета с ракия в ушите също помагат за нос и гърло. Яко мед.

# 93
  • София
И аз съм с последна М 12.01. и термин 19.10. Решила съм, че ще родя живот и здраве пак секцио та най-вероятно към 8-9.10. ще се случи събитието.
И аз съм от София.

# 94
Скрит текст:
Термин 20.10 Blush

Някой в София има ли от вас? Simple Smile
Аз Grinning

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 09:18 от AnMary

# 95
borisova.v , IntRiGa_GirL къде се следите?

# 96
  • София
Аз ходя при доктор Александър Кобаков в МЦ Св. София на бул. България.

# 97
Има ли мами като мен който лежат в болница заради повръщането ?  В 9 седмица съм и вече се чувствам по-добре, но дали ще се върне гаденето като се прибера вкъщи

Никой не може да каже. Строго индивидуално е. С първата ми бременност отмина чак в 15-16 г.с. Изключеха ли ми системите и до час бях пак много зле. Сега с вторта от самото начало съм на медикаменти, за да не се стигне пак до обезводняване. Кураж! Пробвай да пиеш таратор/айрян. Много ми помага. Стискам палци скоро да отмине!

# 98
Четох ви и много исках да пиша поименно на всички ви, но съм доста уморена и бременния ми мозък забрави на кой какво.😂
И аз мисля, че бъбрека ми се обажда, защото не пия много вода. Но ужасно ми се гади от нея и направо се насилвам да пия. А по-принцип обожавам вода и само такова пия.
Работата вече доста ми тежи, защото все ми се иска да си полегна, а сутрин е голяма мъка докато стана.
Утре мисля да видя в Лидл дрехите за бременни дали ще ми допаднат. Чудя се на клин ли да заложа или на дънки. Нормалните клинове, които имам много ми стягат, но сигурно тези за бременни са по-удобни..
С предишните бременнисти никога нищо не ми се е прияждало, ноче сега само да видя някой да яде и искам да опитам. 😆
В Стара Загора съм на ФМ при Тодоров на 26.03. Много се чудя за кръвния тест дали да си правя при положение, че има доста фалшиво положителни резултати. Ако покаже високи стойности си знам, че ще се филмирам яко. И се чудя какво да направя.
Желая позитивни мисли на всички ни и леки бременности! 😘

# 99
При д-р Кълвачева, болница Вита 2.
А ти ? Simple Smile

# 100
А ти ? Simple Smile
Аз съм в Щерев и при Сигридов и ако се наложи и на още места Simple Smile аз съм навсякъде аахахах. Но най-често се подвизавам в Щерев/засега/.

# 101
А ти ? Simple Smile
Д-р Кълвачева е прекрасна! Страхотен специалист и много топъл човек!  Единственият недостатък е вечното чакане пред нейния кабинет.

# 102
А ти ? Simple Smile

И аз се следя във Вита при др. Илиева

# 103
Момичета, имам 1 бърз въпрос.
След като бременността ви беше установена с вагинален ехограф, другите прегледи Как протичат - с вагинален или с коремен? Не знам защо имам спомени от преди 10г , че прегледите ми протичаха основно с коремен.А сега всеки път с вагинален.Малко е неприятен😆

# 104
До 10-Та седмица преглеждат вагинално, на първата ФМ с коремен ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт