Ултиматум ?

• 7 369
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ами не прочетох такова нещо, но признавам, че толкова дълги постове ги чета леко диагонално. Мярнах, че тя се измъчва и той се измъчва, ама нещо като предложение за излизане от мъките не видях да е отправяно. Ми да седнат и да поговорят, след цяла година грам да не е станала дума за бъдещето как е възможно?

# 16
Само да вметна, че в повечето градове отнема 30 минути, за да се стигне от един квартал до друг.
А това, че някоя двойка не е като нормалните хора... Какви са тези нормални хора и какво ви засягат те и тяхната нормалност?
Повечето градове, например? Понеже съм живяла и работила в големите ни градове и само в София за кратък период пътувах толкова.
И чисто психологически от Овча купел да идеш до Гео Милев не е същото като от Своге до София.
Затова и казах, че който не е минал през това, му се вижда несериозно, едни 30 мин. А ако става дума точно за това - областен и някое градче тип Сусурлево, или пък градец и село, не е изключена и известна разлика в манталитета.

# 17
  • София
Той знае че аз не съм окей от това,казва че и той не е,измъчва се и т.н но това е положението,никаква промяна,и всеки път така.

И аз четох диагонално, но това звучи сякаш вече е намеквала, каквото е намеквала, ако изобщо го е произнесла... Пък може и да го карат на телепатия... Simple Smile))

# 18

И чисто психологически от Овча купел да идеш до Гео Милев не е същото като от Своге до София.
Затова и казах, че който не е минал през това, му се вижда несериозно, едни 30 мин. А ако става дума точно за това - областен и някое градче тип Сусурлево, или пък градец и село, не е изключена и известна разлика в манталитета.
[/quote]
И чисто психологически трябва да се работи над укрепването на психиката.
Не като някаква забележка, а като нужда от развитие. Че сме свикнали да се движим по една права.

# 19
Ясно, говориш наизуст. Пас съм.

# 20
  • Варна
Ами с намеци не става, да вземе да му натвърди. Цяла година ще се измъчвам и терзая и ще пускам намеци, да бе, да. Сядам и го питам "мой човек, как виждаш нещата занапред??? Все ще си пътуваме ли, някакво развитие, нещо?...".
И вярно, за колко годишни хора става въпрос, учите ли, работите ли, с кого живеете, с родители, сами?

# 21
Поставете въпроса директно. Той може също да се измъчва, но да е инертен. Кажете му директно, че искате да се преместите при него, по реакцията му ще познаете дали и той иска, може би просто се носи по течението и чака нещата да се случат от само себе си. Една година може да е много, но може и да е малко, зависи от типа връзка. Вашата не изглежда да е от супер интензивните и за това може времето да не е достатъчно. Били ли сте заедно на почивка?

# 22
  • Terra incognita
Отдавна е трябвало да предприеме нещо този мъж. Как се живее по този начин 1г, не знам.
Явно, че нещо го спира.
Покани го на директен разговор, друг вариант не виждам.

# 23
Аз май не прочетох отговора на авторката,на колко години са.Може и да съм пропуснала 🙄
Не че нещо,ама ако става дума за мъж на 20 години ми е ясно,а ако е към 25 или 30,тогава авторката да се замисли, защото при положение,че този човек не прави никакви крачки към съвместно съжителство,за мен е несериозен.

# 24
Не всички мъже мислят как да свият гнезденце след едногодишна връзка.
И не защото са несериозни.
И не всички жени.

# 25
Абе, къде е авторката ?

# 26
Не всички мъже мислят как да свият гнезденце след едногодишна връзка.
И не защото са несериозни.
И не всички жени.

За мен е несериозно,да разиграваш.
Още повече,че човека до теб има сериозни чувства и намерения.
Като не си дорасъл за такъв вид връзка просто сядаш и казваш.

Авторката избяга 🙂
Ъъъ,дано пързалката е водна,че иначе ще скъсаме гащите 😂

# 27
Жените още в началото тръгваме във връзката с очакване за брак или съвместно съжителство, деца.
Но динамиката на връзката не се определя само от нас, колкото и да ни се иска.
Такава сериозност на чувствата при едногодишна връзка, която като че ли не е била с 365 прекарани заедно дни, не е най-разумната.
Едва ли не има някакви строги граници - до една година ако не предложи да живеят заедно, ако до две години не започнат с опитите за дете, ако до четири с опитите за второ и т.н

# 28
Разбирам какво казваш,но май няма смисъл да продължаваме дискусията, защото авторката тъй или иначе изчезна 🙂

# 29
  • France
Авторке, четяйки поста ти, си помислих само две неща: колко много драма и емоции за едно голямо нищо - 30 мин !? И второ - защо и какво чакаш от него? Ами ако толковаа искаше, до сега да си си намерила работа в неговия град и готово. Наистина ли го обичаш, или просто имаш нужда от мъж в живота си? Говориш за раздели, ултиматуми, чувства, но оставяш практичната страна на него - той да реши, той да се премести?.. Съжалявам, но като човек живял повече от 2 год и половина в различен град от ММ , не те разбирам.
Пп. Не съм чела другите коментари.

Общи условия

Активация на акаунт