Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 159
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
LilaC, не го познавам, няма щъде да го тествам и ще поръчам на сляпо, по описание и според мнения и коментари, които съм чела. Във фрагрантика го оприличават на един парфюм на Антонио Бандерас, който съм ползвала преди години и мисля, че ще ми хареса. Сега се замислих, дали са не поръчам 50- тица. Май  ще рискувам все пак😎😊
Аз също смятах,че ще е силно мой,но няколко пъти го мирисах в оригинал,даже пробичка имах, и ми докарва на мъжки одеколон за бръснене.Груб ми е,не ми е идеята за акватик,които по принцип много обичам целогодишно.
Но това не значи,че на теб няма да ти допадне,дано се харесате.

# 361
  • Sofia
Lale_Lili, мисля че за това говорят - 386 LT / LA TULIPE - BYREDO (NEW) - на Заг Simple Smile

# 362
Да Лалето на заг зодиак,386-пролетно,свежо,мирише на липа и цветя.

# 363
  • София
Много е хубаво лалето. Чисто, свежо, пролетно. Повечето парфюми от този тип все имат нещо дразнещо, ретро или акватично, докато при него не е така.

# 364
Много е хубаво лалето. Чисто, свежо, пролетно. Повечето парфюми от този тип все имат нещо дразнещо, ретро или акватично, докато при него не е така.

На мен в началото ми миришеше на прах за пране. А аз акватици ни понасям. Но после се влюбих. Изглежда,че въпреки целия зор да се бутам сред тежката артилерия и сладостите ще се окаже,че китките и свежите аромати, плодовите и пролетните ще са моите.

# 365
  • Габрово
391 QU - QUATRE на  Заг
e този нали ?
 https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html

както и този на Парфен
926 - Quatre Boucheron ?

# 366
  • Бургас
Да,точно той е.

# 367
  • Габрово
Харесва ли ви Quatre Boucheron ?

# 368
  • Стара Загора
Хубав е Quatre на Заг, но не са успели да го изимитират чак толкова добре според мен. Иначе като аромат сам по себе си е много красив! Взех си го преди седмица, имам и оригинал.
Търсих Линтерди,но в Стара Загора наистина не го предлагат все още. Няколко пъти отивам с идеята да си купя Joy на Диор, ноо все се разколебавам,не ми харесва нещо в него. Може би ще взема едни 10мл ,само за идеята Grinning Някой взимал ли е скоро Еклат на Ланвин от Рефан? Чудя се капсулован или с капки да си го купя.

# 369
В същото време Ботега Венета ме е обсебил, като наркотик. А в началото не ми хареса особено. И сега не бих казала, че е страхотен, обаче ми се иска да се поливам с него.
Ботега Венета ми отнесе главата още като го подуших на блотер в Зак Зодиак. Казах си "отврат". Но за всеки случай си взех напръсканото блотерче у дома и о, чудо - няколко минути по-късно, просто не можех да откъсна нос от него. Все повече ми харесваше. Не мирясах, докато не си напълних едни 30 мл. От любител на нежни, свежи и флорални аромати залитнах в другата крайност - на мъх, пачули и кожа Simple Smile . И ми действа точно както  Ljuboznatelna  е казала - като наркотик. Не мога да разграничавам съставките в парфюмите и ми е трудно да го опиша. За мен е по-скоро унисекс, даже по-скоро мъжки, невероятно траен и ми мирише на скъп, луксозен хотел Simple Smile (не се смейте) Simple Smile
Препоръчвам, който иска да го тества, да му даде няколко минути и тогава да преценява.
Bright crystal , ти успя ли да тестваш репликата на Зак Зодиак и ако да - как е от към близост с оригинала?

# 370
  • София
Вчера бях с Bottega Veneta eau de velours (оригинала). Мирише на нещо като (не се смейте) велурена кожена чанта, в която сме изсипали един плик с желирани бонбони Haribo с вкус на Кока кола (предполагам синята слива дава тази доминираща нотка). Усещах го през целия ден.

# 371
Прекрасен е Quartre! Имам на заг но не съм сравнявала с парфен - кой от двата е по-добър и кой издържа по дълго преди да се уталожи до безинтересна основа от розово драже. Предстои ми да си взема по-голяма разфасовка и се чудя от кой .... пак от заг или от парфен.

[quote link=topic=1104105.msg38691115#msg38691115 date=1557505663]
391 QU - QUATRE на  Заг
e този нали ?
 https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html

както и този на Парфен
926 - Quatre Boucheron ?
[/quote]

# 372
  • София
Аз имам Quatre на Мартинез. Даже съм го сравнявала два пъти с тест на двете ръце с оригинала. Супер е.
Освен това, флаконите на Мартинез са запечатани. Което е голям плюс за трайността на парфюма.
Например, Ботегата ми на Заг май се е развалила.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 09:52 от Free Agent

# 373
  • Burgas, Bulgaria
Момичета,влизам да изразя отново възхищението си от Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale на Рефан/169/,но върху друг човек.Приятелката ми е фен на оригинала,но съм споделяла,че тя пари за парфюми не дава и и споделих за новата имитация.Днес беше с нея и шлейфа,който влачеше беше незабравим.Тя е от хората на които този парфюм пасва като втора кожа,абсурд някой да познае,че е имитация!!!Рефан са надминали себе си с това великолепно изпълнение.Ходих и до Заг,да знаят дамите от Бургас,че Линтердит ще е зареден около сряда най-вероятно/по думите на момчето е много красив парфюм,ще видим/,но другият нов на ПР няма да го заредят,защото ми каза,че няма интерес.Веднага щом успея да го тествам ще пиша за който го интересува пък и за който не го,хаха.Пробвах Поем на Заг и останах впечатлена/Джасти виж го,знам,че го харесваш/,много хубава имитация,браво не очаквах,Армани код обаче им е много далечен.Харесах Органза,много хубаво излъчващ парфюм и точно толкова добър,колкото и този на Парфен,траен и доближен на макс до истинската Органза.Ако има фенове на тези парфюми да ги погледнат.А Макс Мара им е жестока,точно като Парфенската според мен,неповторим парфюм,адски ми е любим,вижте го.И пак пробвах Куатре,страхотен,за мен също като оригинала.Дано все такива хубави и на макс доближени парфюми да създават.

Кристалче, виждам, че си от Бургас, къде тук се намира магазина на Заг, следя те от много време и много ме вдъхновяваш, благодарение на теб открих парфюмите на Гиза, както и магазина им в Бургас! Благодаря ти! Gift Heart

# 374
  • Бургас
Не съм Кристалчето, но вярвам, че няма да се обиди, че ще ти отговоря. Магазинът на Заг е на "Александровска". Тръгваш от Альошата към Стоматологията и гледаш отляво. Около магазин Берьозка.
А към Bright Crystal сме със смесени чувства - аз и портмонето ми. Аз я обожавам, но портфейла - не! Wink

Общи условия

Активация на акаунт