Пролетта дойде с пъстри цветове--още мъничко остана, мое МАЙско дете!

• 31 885
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз сега съм на тонове за втори път, 33+6. В Щерев съм и акушерката дето следи тука е много мила, Маргарита някаква се казва, ще я запомня. Миналия път беше една много кисела леля!
И аз бях при нея миналия път.

# 436
Здравейте момичета и от мен. Минахме на скан да видят бебчо, че нали мин петък казаха че не расте, е всичко е наред.Просто вече главичката му е толкова ниско и няма как с тези сантиметри където ти мерят дължината на корема да обхванат всичко.Около 2.700кг е 37+2 съм.Плацената ми е в добро състояние, количеството на околоплодните води е добре, така че ще си чакаме когато е готов той😊Хубав ден мамчета😊🌞

# 437
А пък мен доктора, при който се следя и аз в Щерев досега въобще не ме е пращал на тонове, странна работа- другата седмица ще го питам.

# 438
Започнах да ходя от 35г.с. Казаха ми веднъж седмично да ходя и утре ще ми е за 2ри път. Първият път трудно успяха да ме нагласят, точно тогава реши да се върти и играе.

# 439
Простете невежеството ми ама ще ми обясните ли за тези тонове. Аз не съм ходила и никой не ме е пращал ,а вече съм 37 г с . Прегледите ми при АГ вече приключиха и само в болницата съм на контролен и то заради диабета. Какво се прави на тези тонове?

# 440
  • София
Най-общо закачат те към монитор и записват сърдечната дейност на бебето в продължение на 20 минути. Като се отчитат и контракции в същото време.

# 441
И можеш да ходиш в която и да е болница да си правиш записи, не би трябвало да те върнат.

# 442
  • София
Тонове от 35 седмица почнах, и сега всяка седмица.
При мен децата имаха 6г разлика, мога да кажа, че до напъните нещата бяха като при първото, само на напъните излезе по-бързо от първия път. 

# 443
  • София
Аз първия път родих с три напъна...Това ще трябва да излезне на първия напън. Само контракциите ме притесняват мен. Много болезнени ми бяха, ще ми се сега да приключим по-бързо.

# 444
Простете невежеството ми ама ще ми обясните ли за тези тонове. Аз не съм ходила и никой не ме е пращал ,а вече съм 37 г с . Прегледите ми при АГ вече приключиха и само в болницата съм на контролен и то заради диабета. Какво се прави на тези тонове?
Анджи, не се притеснявай- това с редовното мерене на тоновете го има само в бг. В западна европа ти ги мерят само ако отидеш в спешното с оплакване,  че бебето е по-малко активно от обикновено или някакво друго притеснение.
И естествено по време на цялото раждане си закачена към апарата - тогава ги следят нон стоп и ако видят, че падат веднага се включват с оперативна намеса. Ако се чувстваш добре и бебето мърда, нямаш нужда от тонове.

# 445
Аз пък забелязвам днес, че ми се е увеличило бялото течение и е някак воднисто. Предполагам е нормално, но се притесних малко и се чудя дали не наближава раждането, чела съм, че това е един от признаците за раждане... Confused
Не ми говори No Mouth
Толкова глупаво постъпих днес, че нямам думи. Да взема да мъкна някакви кашони със стока. Ще кажеш, че ще се свърши света и ще се свърши работата. От тогава така ме заболя коремът, започна някакво течение (дали е реално или в главата ми, не знам) , само ме свива този корем ниско долу към малкия таз и шийката. Но шпа пих, магнезий пих, никакъв ефект. Легнала, права, седнала, все боли. Не знам дали няма да търча тази вечер по пижама към Хирургиите. Акъл за 2 стотинки нямам да му се и не знае. Ще се изям от яд, ако зорлен си предизвикам раждане 33+3 дни.

# 446
Тоновете са важни. Не знам как е в чужбина, аз на тонове ходя от 31ва седмица, всяка седмица.
Ан джи, ти къде си?

# 447
Разликата на децата ми е 2г и 10м., първото раждане си беше тегаво, бавно, на окситоцин, после исках епидурална, и шевове имах и всички екстри, но виж второто - за 2 часа общо мина - отидох в болницата с 6 см разкритие и докато оправихме документи, подготовка и т.н. и за нула време родих Simple Smile

# 448
  • София
Мойто първото беше също толкова тегаво. Дано и при мен второто е лесно. Разликата ще е 2 години и 3 месеца.

# 449
Мен пък ме кефи като ида на тонове в Щерев как бъдещите татковци не ти отстъпват място , седнали до жените си,които чакат за същото ..демек ясно е и аз кво чакам щом съм пред тази врата..Не стават мъжете пред никой кабинет де,не само за тонове..
Иначе Маргарита е голям образ.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт