Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 092
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 120
Този Георги беше егати дървото. Каквото като е сап консултант, висок и интелигентен? Индивид със закърняла емоционалност. Не бих имала нищо общо с този уморен от живота чичко.

Повечето от вас не биха имали нищо общо с никой, докато накрая не ги накара майка им Simple Smile

Само, че вижте накрая какво става с колежката ви със собствен бизнес, която е загубила реална преценка за  мястото си в мъжката класация Simple Smile

# 121
Аз съм една от защитничките на Василена, и то не точно я защитавам, просто я разбирам и не ме дразни. Ако попадна в такава ситуация, с непознат, копие на Форчо...на мен всяка емоция ми е изписана на лицето, хора..когато харесвам някого, когато не. Също и съм много пряма(считам го за сериозен недостатък). Със сигурност ще ми проличи, но и със сигурност няма да го обидя и то пред камерите. Може да съм устата, но не съм невъзпитана. Ще му дам да разбере с нормален тон и разговор, че нашата няма да я бъде и просто ще си изкараме предаването до край и кой, откъде е. Не мога да си представя да правя такива циркове по ТВ, да ме гледат семейство, приятели, деца.

# 122
w00x, не съм съгласна.  Почти на всички жени/ мъже ни се е налагало да общуваме с нежелани ухажори/ки, всеки си има своя начин за справяне. Човешки може с всеки да обменяш някаква доза приказки. И ако не друго-  може да си достатъчно умен, че да се представиш пред камерата в толкова добра светлина, че принцовете/ принцесите накрая сами да ти се редят на опашка да ти се представят Simple Smile

Представи си сега, че най-противният ти ухажор ти го тропнат да се жениш за него и трябва да си в присъствието му плътно в продължение на 5-6 дни, докато мине сватбата и пътуването. Ще успееш ли пак да пазиш поведение през цялото време?

И пак ще кажа, че тя беше прекалено агресивна, но и вариантът със запазване на самообладание ми се струва нереален.

Директен пример от тук давам - като водехме спора за необвързаните жени с деца, на някои потребителки не им трябваше много преди да започнат да сипят ненужни подигравателни обиди по мой адрес.
И това само след 3 написани мнения във форум. Да не се връщам да ги изброявам по никове. Simple Smile

Може да можете да се справите с някакъв дразнител еднократно, но ако този дразнител продължава да е там отново и отново - нещата се променят.

Така е, но всички видяхме, че Василена от самото начало започна с грубия и надменен тон, подмятания и т.н. Т За мен тя просто не може да контролира изблиците си, както видяхме от писанията на майка и (тя също не може).

w00x, мисля че сме учили в едно училище с теб Bowtie

Това не го отричам.

Така ли? ТХВП или началното училище?

# 123
  • Варна
И все пак не е нормално така да викаш на хората. Никифор не я насилил - на сватбата се наведе да я целуне, не я е сграбчил или нещо такова. И аз допускам трудно хора до себе си, но не скачам, не викам така. Дори пред камери още повече ще се притесня и няма да мога да говоря, камо ли да обиждам човека. Дори нарочно да показват само крясъците, думите й и аргументите й като цяло ми звучат много глупаво и детинско.
Да видим утре как ще се развият отношенията им.
А за пиенето - това мога също да го разбера. И Ивана, и Мерал за първи път са по телевизията, притеняват се и си пийват, но чак пък пияни-заляни не ги видяхме.

# 124
  • София
Представи си сега, че най-противният ти ухажор ти го тропнат да се жениш за него и трябва да си в присъствието му плътно в продължение на 5-6 дни, докато мине сватбата и пътуването. Ще успееш ли пак да пазиш поведение през цялото време?

И пак ще кажа, че тя беше прекалено агресивна, но и вариантът със запазване на самообладание ми се струва нереален.
Аз лично - да, особено след като предварително съм дала съгласието си този фарс да се случи. Но може би трябва да отбележа, че съм от тези, които не повишават глас, независимо колко са афектирани или вбесени. Което от своя страна няма да ми попречи да кажа на отсрещния, че поведението му е обидно/неприемливо/недопустимо и в никакъв случай не възнамерявам да го толерирам.

# 125
  • София
Спрямо Василена не съм си променила мнението, но Никифор определено не ми е симпатичен. Преди го съжалявах, но сега съжалявам повече нея😄

# 126
  • София
И аз като 20052018 разбирам Василена, без да оправдавам истеричните й изблици и обидите.
Скрит текст:
Наскоро имах ситуация с ухажор, който грам не понасям. Не съм го обиждала, но и на мен всяка емоция ми е изписана на лицето и когато харесвам някого ми личи, а когато не го харесвам ми личи два пъти повече. Та човекът разбра ясно какво е положението. Според приятелка съм подходила много крайно, а аз като знам как исках да избягам с 200 от срещата и какво неприятно усещане оставя у мен, последното, за което си мислех е дали го засягам. Пак казвам - не съм обиждала, даже се държах доста мило, но се усети тягостната обстановка.

# 127
Мисля, че намерих подходяща за Никифор. Тя се цели в други посоки, но ще го осъзнае съвсем скоро

# 128
Наскоро имах ситуация с ухажор, който грам не понасям. Не съм го обиждала, но и на мен всяка емоция ми е изписана на лицето и когато харесвам някого ми личи, а когато не го харесвам ми личи два пъти повече. Та човекът разбра ясно какво е положението. Според приятелка съм подходила много крайно, а аз като знам как исках да избягам с 200 от срещата и какво неприятно усещане оставя у мен, последното, за което си мислех е дали го засягам. Пак казвам - не съм обиждала, даже се държах доста мило, но се усети тягостната обстановка.

Точно това се опитах да обясня и аз.

# 129
Ееее днес казах, че ще дебна и без да дебна я видях Танчето. Беше с кола и ми спря да пресека улицата.

# 130
Изглеждаше ли "щастливо омъжена" докато ти даваше път или по-скоро имаше излъчване на "наскоро разведена"? Че медиите трябва да знаят.

# 131
Ариа, къде я видя ?

# 132
Хаха нямам чак такава преценка. Изглеждаше като жена с кола, а аз като глиган в анцуГ с бебешка количка.😆

В квартала.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 17:29 от ARIA*

# 133
Знаете ли,кога приключва предаването?
Към 5-6 май би трябвало да приключи ,ако не и по-рано.Пише,че епизодите са 18 ,а досега са излъчвали 10  Thinking

# 134
Хаха нямам чак такава преценка. Изглеждаше като жена с кола, а аз като глиган в анцуГ с бебешка количка.😆

В квартала.
Цвиля 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт