Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 081
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Повече от нормално е да поиска издръжка за нея и за детето и. Все пак по-важно е какъв адвокат си е намерила.

# 137
w00x, не съм съгласна.  Почти на всички жени/ мъже ни се е налагало да общуваме с нежелани ухажори/ки, всеки си има своя начин за справяне. Човешки може с всеки да обменяш някаква доза приказки. И ако не друго-  може да си достатъчно умен, че да се представиш пред камерата в толкова добра светлина, че принцовете/ принцесите накрая сами да ти се редят на опашка да ти се представят Simple Smile

Представи си сега, че най-противният ти ухажор ти го тропнат да се жениш за него и трябва да си в присъствието му плътно в продължение на 5-6 дни, докато мине сватбата и пътуването. Ще успееш ли пак да пазиш поведение през цялото време?

Смея да кажа, че съм възпитана и приятелски настроена към хората, обичам да си говоря с тях, да ги разпитвам за живота им, да им кажа нещо за мен... и АКО сме в предаване, за което аз сама съм се съгласила да се запиша и те срещна там и не те харесам, нито ще ти дам да ме целуваш, нито да ме прегръщаш, но ще ти дам всичко останало от поведението си , което по- горе описах. Ако  се случи извън предването ти да ме искаш, аз теб не, ще подходя в прав текст и без рамотаване, няма защо да си губим времето.
В предаването обаче имаме да губим 2 месеца време...и трябва така да го изгубим, че и да спечелим в крайна сметка от това

# 138
Има една тънка граница, която Василена мина. Даже направо я премаза и е някъде на хоризонта. Когато не харесваш някого е хубаво да не му даваш напразни надежди, но за да го направиш не е наложително да го обиждаш. Ако просто беше казала спокойно, че не усеща това да е нейния човек, всички щяха да й влязат в положение.
Той Никифор даже не смее за ръката да я хване, не мисля, че я е натискал в някой ъгъл да я целува. Да, зачева темата на няколко пъти, но физически не мисля, че я е притискал.
Аз в такава ситуация наистина просто бих се държала хладно, като с познат. Не бих се хвърляла да обяснявам как е под нивото ми и колко е грозен, бла бла. Ако много ме притиска бих се оплакала в предаването, че минава границите ми и ме притеснява.Тя с опитите си да се оправдае защо не го харесва става много груба и обижда ненужно.

# 139
И Танчето чете, ама си мълчи. А ние тук се чудим дали изглежда прясно разведена или семейно щастлива Grin

# 140
Има една тънка граница, която Василена мина. Даже направо я премаза и е някъде на хоризонта. Когато не харесваш някого е хубаво да не му даваш напразни надежди, но за да го направиш не е наложително да го обиждаш. Ако просто беше казала спокойно, че не усеща това да е нейния човек, всички щяха да й влязат в положение.
Той Никифор даже не смее за ръката да я хване, не мисля, че я е натискал в някой ъгъл да я целува. Да, зачева темата на няколко пъти, но физически не мисля, че я е притискал.
Аз в такава ситуация наистина просто бих се държала хладно, като с познат. Не бих се хвърляла да обяснявам как е под нивото ми и колко е грозен, бла бла. Ако много ме притиска бих се оплакала в предаването, че минава границите ми и ме притеснява.Тя с опитите си да се оправдае защо не го харесва става много груба и обижда ненужно.

Мъжа и прави дебела грешка, че въобще и обръща някакво внимание. Просто може да я отсвири и да си гледа в телефона докато се тъпчат Simple Smile

# 141
Не мисля, че и той остана особено очарован от нея, ама щеше да си я "изгърми", ако му се беше отдала тази възможност.

Насето Антонин и той която и да му бяха сложили щеше да я награби.Той даже беше по-напорист от Никифор.

Форчо опипа почвата и щеше да я награби, ако беше дала сигнал за съгласие. Но реши да го играе възпитан. И поне пред камерите не беше напорист. Какво е ставало извън обективите им си знаят само те.

# 142

Именно заради това си мисля, че има някъде нещо в нея, някакво червейче, което може да я привлича към него и тя да полудява от това. Тя е необосновано агресивна към него...Понякога си мисля,че тества неговата мъжественост така. Вика му и тайничко иска той да й викне по- силно...Знам, че е странно, но си го мисля понякога

# 143

Именно заради това си мисля, че има някъде нещо в нея, някакво червейче, което може да я привлича към него и тя да полудява от това. Тя е необосновано агресивна към него...Понякога си мисля,че тества неговата мъжественост така. Вика му и тайничко иска той да й викне по- силно...Знам, че е странно, но си го мисля понякога

Той също знае, че тя знае, че той иска да знае - ама просто не си заслужава и затва не го прави. Разберете, че жената е с грешна преценка за себе си в мъжките класации и това, което има е повече от каквото заслужава.

# 144
Аз не виждам Фори, но мисля че скоро ще  дондурка и той бебе.

# 145
Аз не виждам Фори, но мисля че скоро ще  дондурка и той бебе.
Ами време си му е, въпреки че не ми е любимец, му пожелавам да е щастлив с новата изгора.

# 146
Дано! Аз също не съм му фен, но ми е предпочитаният от тази двойка.

# 147
  • София
На мен не ми е никак предпочитан, но смятам че всеки човек заслужава да си намери половинката. Дори само, за да натрие носовете на мачмейкърите. 😊
Това в кръга на шегата, разбира се. Дано му се получат нещата на Никифор, както и на останалите участници.

# 148
Малина, нали ти се познаваш с Наско. Той успя ли да намери приятелка след това?

# 149
Малко да върна назад.
Във втория епизод направи ли ви впечатление, след първата брачна нощ, Ивана каза пред камерата нещо от сорта, че се извинява, но не била в кондиция. На мен ми прозвуча все едно “Полагаше се секс, но не можах да ти го дам, сори”. Ей там нещо ми се счупи при тях, в личните отношения и изобщо не се изненадах как протече “меденият месец”.

Общи условия

Активация на акаунт