Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 076
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 150
 Мислих си,че края е скоро,те се изчерпаха вече.Явно,ще трябва да гледаме още безинтересни, разтеглени и разводнени локуми.Дано краят е скоро,а не чак май месец,историте и на трите двойки са ясни. Влизат в графите най-бързо приключилите бракове в България.
Скрит текст:
[/spolier]

Знаете ли,кога приключва предаването?
Към 5-6 май би трябвало да приключи ,ако не и по-рано.Пише,че епизодите са 18 ,а досега са излъчвали 10  Thinking

# 151
Каза ги, защото се напи, като казак..Беше тотално фиркана.

# 152
Малко да върна назад.
Във втория епизод направи ли ви впечатление, след първата брачна нощ, Ивана каза пред камерата нещо от сорта, че се извинява, но не била в кондиция. На мен ми прозвуча все едно “Полагаше се секс, но не можах да ти го дам, сори”. Ей там нещо ми се счупи при тях, в личните отношения и изобщо не се изненадах как протече “меденият месец”.

Ти сериозно ли?! Било е редно да развеят чаршафа и да почерпят с медена ракия? Женени са, няма значение как и брака трябва да се консумира! А тя си позволява да не е в кондиция, нищо че е видяла мъжа си 5 часа преди това за пръв път в живота си. И това счупило бъдещето им, ако беше преспала с него, щеха да плеснат с ръце и да се прегърнат и да живеят щастливо 100 години. Направо ще падна от коня!
А си представям ако беше преспала с него още първата нощ, какво чудо щеше да е тука.

# 153
  • София
Във втория епизод направи ли ви впечатление, след първата брачна нощ, Ивана каза пред камерата нещо от сорта, че се извинява, но не била в кондиция. На мен ми прозвуча все едно “Полагаше се секс, но не можах да ти го дам, сори”. Ей там нещо ми се счупи при тях, в личните отношения и изобщо не се изненадах как протече “меденият месец”.
Пък то си трябва, викаш. Нали са женени и му се полага на човека, какво от това, че не се познават.  Crazy
Намери Форката във Фейса и му пиши непременно, мнооого ще си допаднете.  Peace

# 154
Явно не се изразих правилно и не бях разбрана. Съжалявам, за което.

Просто ми направи впечатление, че тя явно се е чувствала длъжна да се консумира брака. Което за мен е странно, точно защото сега се запознаха..
На мен ми прозвуча сякаш казва “И за по-малко давам по принцип, ама ..”. Тогава разбрах, че не са един за друг.

# 155
Според мен се извини не, че. Е са правили секс, а че се напи и се поизложи.

# 156
Според мен се извини не, че. Е са правили секс, а че се напи и се поизложи.
Възможно е, споделих на мен как ми прозвуча.

# 157
Все си мисля, че не всичко се връзва при някои от участниците, в частност Фори и Зарко.

Видях, че вече сте коментирали разминаването между 7-годишната му връзка и това, че маминка твърди, че е бил все сам. Попадна ми обаче това:

Доколкото прочетох, въпросната връзка е приключила преди година. Не мога да видя кога е създаден профилът, но пише "възраст: 36 години". Не вярвам регистрацията да е нова, а и със стара снимка... Едва ли. По-скоро е направена по времето на предполагаемата сериозна връзка, която мамин муньо се бил надявал да прерасне в брак с деца. Е, като е бил толкова обвързан и желаещ семейство, защо дири "любовта на живота си" по сайтовете за запознанства? Има нещо гнило в Дания, май май. Да не се окаже маман права и въпросната връзка да е съществувала само в главата на Форката?

Относно Светозар - не ми е чист този човек, прекалено много играе, иска да се представи в добра светлина, но изглежда изкуствен и фалшив. И тази история с апартамента...

Не твърдя да съм права на 100%, възможно е и да съм чула грешно, но ми се струва, че когато Таня го попита след сватбата откога е "ерген", той измънка нещо като "осем години"? В същото време четох, че е загубил жена си преди две години. Пак казвам, може аз да не съм чула добре, но ако наистина е казал това, разликата е значителна.

А предвид претенциите му на можещ, знаещ, ерудиран мъж, че и с политическа позиция, не мога да си представя как подобен човек ще се остави да бъде жертва на измама.

Направи ми впечатление и твърде голямата му нервност и припряност, когато показваше къщата на Таня - все едно искаше да я махне оттам възможно най-бързо. Естествено, това може да се дължи и просто на факта, че се притеснява от състоянието на дома си, но ми беше някак твърде подозрително това поведение. Впрочем, повторното му настояване да се изнесат на квартира, също. При положение, че Таня сама му предложи да се погрижат за къщата и да вложат средства там, а не в разход за квартира, някак огромното желание на Зарко новоизлюпената му съпруга да няма нищо общо с дома му е доста смущаващо.

# 158
Според мен връзката, АКО е имала такава е била в периода 25-32 години и не е живял с нея изобщо.

# 159
  • София
Малина, нали ти се познаваш с Наско. Той успя ли да намери приятелка след това?

Доколкото знам има приятелка, но не зная дали имат деца. Пак казвам, че не ми е близък приятел, били сме в общи компании в студентските години.

# 160
Според мен връзката, АКО е имала такава е била в периода 25-32 години и не е живял с нея изобщо.

Възможно е, но защо тогава се представя като приключила преди година?...

И нещо, което винаги ме размива, като се сетя. По повод обсъждането на етническия произход на Ивана, някой обърна ли внимание на коментара на брат ѝ от сватбата - "Браво на сестра ми, че най-накрая се омъжи..." (цитирам приблизително и по памет). "Най-накрая" се е омъжила... на цели 23 години. Simple Smile

# 161
Може да им е било писнало от нея. Като се взехме с ММ преди години майка ми така въздъхна и му каза, че много се радва, че се е намерило мъж, който има желание да ме търпи. 😂😂😂

# 162
  • София
Точно това каза, много се радвам, че сестра ми най-накрая се омъжи хаха, още тогава ми стана смешно, но е възможно и да го е изръсил от притеснение от камерите, личи си че се притесняват и той и майка му.

Възможно е, но защо тогава се представя като приключила преди година?...

И нещо, което винаги ме размива, като се сетя. По повод обсъждането на етническия произход на Ивана, някой обърна ли внимание на коментара на брат ѝ от сватбата - "Браво на сестра ми, че най-накрая се омъжи..." (цитирам приблизително и по памет). "Най-накрая" се е омъжила... на цели 23 години. Simple Smile

# 163
Георги от 1 сезон ще участва утре в предаването, обяви го във фейса. Не знам дали сте го споменали. Аз лично съм с мн добри впечатления от него, приятел ми е във фейса.

# 164
  • Тра-ла-ла
Форчо направо е откинал синджира и вече пляска готови мъдрости по 2-3 пъти на ден Tired

Общи условия

Активация на акаунт