Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 073
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 165
И френдлистата му набъбва със скорост. Казвам ви аз, че скоро бебе ще разхожда леля ама айде.

# 166
Доколкото разбрах, Таня  е вдовица от две години, а Зарко от осем.

# 167
  • Тра-ла-ла
И френдлистата му набъбва със скорост.
И едно гладене по косъма. Строили са се лелите и налитат на всяка жена, дръзнала да го разкритикува Whistling

# 168
  • София
Видях, че вече сте коментирали разминаването между 7-годишната му връзка и това, че маминка твърди, че е бил все сам. Попадна ми обаче това:
Доколкото прочетох, въпросната връзка е приключила преди година. Не мога да видя кога е създаден профилът, но пише "възраст: 36 години". Не вярвам регистрацията да е нова, а и със стара снимка... Едва ли. По-скоро е направена по времето на предполагаемата сериозна връзка, която мамин муньо се бил надявал да прерасне в брак с деца. Е, като е бил толкова обвързан и желаещ семейство, защо дири "любовта на живота си" по сайтовете за запознанства? Има нещо гнило в Дания, май май. Да не се окаже маман права и въпросната връзка да е съществувала само в главата на Форката?
Нещо хич не му е чиста работата на наш Форчо, но само той си знае къде е заровено кучето.  Rolling Eyes

И едно гладене по косъма. Строили са се лелите и налитат на всяка жена, дръзнала да го разкритикува Whistling
Боже, Божеее!  Mr. Green

# 169
Доколкото разбрах, Таня  е вдовица от две години, а Зарко от осем.

Да, и аз така разбрах. Но попаднах на това:

# 170
Време е да си признае Форито какъв е точно и да приключим, или по-скоро да се осъзнае и да приеме истината.

# 171
Казвам ви аз, че скоро бебе ще разхожда леля ама айде.
Да бе и да се откаже от плюшените играчки ли Sweat Smile

# 172
Интересно ми е по какъв ли повод ще участва Георги. Освен да каже на Василена как да се изтърпи с човек, когото не харесва...

Макар, че Георги и Гергана в началото доста си се разбираха. Имаше химия. Помня на медения месец как я хвърли на леглото и я налази.

# 173
Преди време попаднах на статия за Георги, че в предаването не били показали истинския Георги. Бивша приятелка дори му се била обадила и му казала, че гледа негов двойник, който няма нищо общо с действителността.

# 174
Аз познавам негова бивша. Беше крайно изненадана , че се е записал. Описа го, като човек, който не поема рискове без да е сигурен, че ще има успех. Много планирал. Прекалено педантичен, но далеч не бил толкова задръстен колкото го изкарвали. Обичал да пътува. А в предаването го изкараха, че е саможивляк.

# 175
Извинявайте, не съм чела, много пишете. Георги ли ще участва? Кога?

# 176
  • SF
Вие как сте ги разследвали участниците... Simple Smile
Профили по сайтове за запознанства, стари връзки, пресмятат се години, търсят се гнилости.. Simple Smile Забавлявате се!

# 177
Не знам от къде е инфото за Таня и Светлозар, че са разделени, но аз в събота бях в един мебелен магазин и те бяха там и оглеждаха дивани и спални.
Честит първи април от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • Тра-ла-ла
Не знам от къде е инфото за Таня и Светлозар, че са разделени, но аз в събота бях в един мебелен магазин и те бяха там и оглеждаха дивани и спални.
Честит първи април от мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Отиде, жълтият вестник вече влезе в печат Laughing

# 179
Доста тъпа смешка, при условие че и аз знам, че инфото е достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт