Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 100
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 105

Жената си избира муньото, какво значи да и се лепне. Всеки мъж е избор на жена си, ако някой не е - може да сподели това недоразумение.
Абе заклевам се, че Василена не го е избрала тоя лично и с желание. И ако трябваше сама да избира, никога нямаше да го избере. И думата тука е за "дипломация" в такава ситуация. Иначе кой каквото си избере със здраве да си го ползва. Зад всеки успял мъж стои читава жена. А по жената си личи какъв е мъжа до нея. - нали така бяха тия мъдри думички?

То затова това шоу никога няма да има успеха, който искате - защото жената не си ли избере сама мъжа, цял живот ще е като обърнат хастар Wink

Виж успеха за рейтинг обаче е друго нещо :–)

# 106
както и да се представяш пред камерата, ще дойде ден да се представиш точно какъвто си и тогава балона ще се спука. Обаче има хора с интуиция дето го прозират това преди да ти гледат спектакъла и не чакат да ти се пука балона, ми те отсвирват подобаващо още отначало защото си е губене на време и досада да се занимаваш с нещо, което не си струва за теб.
Jelly, ако беше на мястото на Василена - камери те снимат, не го харесваш този отсреща, но знаеш..че трябва да се снимаш с него още 2 месеца. Ти как би постъпила? Мислиш различно от мен и ми е интересно как би постъпила.
Няма как аз да попадна в такава ситуация, защото никога не бих си търсила мъж така, дори да имах крещяща нужда от това.
Човек трябва да мисли с главата си, като подпишеш нещо, което ти е кат камък на шията, как ще да се държиш после, все ти си губещия, щом не си получил това, на което си се надявал.
Може би нямаше да тропам с крак като Василена, обаче щях да го оръмжа тоя и да не смее да припари сам до мене, а не да ми поднася влажни джуки, щото съм се подписала да съм оженена за него.

# 107
Става дума за ВЪЗ-ПИ-ТА-НИ-Е!!!!
Гергана и Георги също не се харесаха, но нито веднъж не чух да се използват обиди, да се лепват етикети, да се използват определения и т.н. Защо? Защото са класи, класи над Никифор и Василена. За съжаление Никифор, какъвто и да е, също е класи над нея - колкото и тя да се опитва да ни убеди в обратното. За мен Василена е дъното. Даже е дъното на дъното.

# 108
Споменахте любезност и лицемерие - ами има нещо такова, аз в реална обстановка не бих била прекалено любезна с човек, който не харесвам, но пред камерите може и да поизлъжа...
Според мен, Таня е лицемерна със Зарко - няма начин да харесва това чувство за хумор, а и историята с къщата е подозрителна. Като не знам истината си представям всякакви варианти - примерно, че е взел заем от лихвари и не го е плащал или нещо от този род... Аз не бих могла да се доверя на човек, който се е забъркал в някоя далавера...
Има и други неща - как посочи тясното легълце и каза, че сигурно ще им е малко?!
Тя е права, че не се излага, но ако мисли да му бие шута, не трябва да му дава много надежди...

# 109
Къде видя Георги да налита на Гергана да я целува, да и иска парите от сватбата, да иска тя да се съблича пред него и други такива милички неща от семейното съжителство? Той че беше сухар, да, ама не беше простак. И каквото той е предложил, това е получил отсреща. Както и тука с тия двамата герои.
Съвсем възможно си е Таня да харесва Зарко. Какви мъже познавам, пък и тях жени ги харесват и то не лоши жени. Това че аз, ти и още някоя тук намираме такова поведение и хумор на мъж за прекалено мазни и тъпи, не значи че тоя човек други 20 жени не го харесват

# 110
Къде видя Георги да налита на Гергана да я целува, да и иска парите от сватбата, да иска тя да се съблича пред него и други такива милички неща от семейното съжителство? Той че беше сухар, да, ама не беше простак. И каквото той е предложил, това е получил отсреща. Както и тука с тия двамата герои.

А къде видя Никифор да е простак? Аз единствената простачка, която видях в това предаване е Василена. Обижда, крещи, ръкомаха, яде, все едно не е яла от три седмици, говори с пълна уста и псува, като каруцарка. Ама пък знае какво е тарама и каперси, и кара Мерцедес.

# 111
  • Terra incognita
Ти беше ли свидетел, когато Никифор е искал парите от сватбата? Хайде да не разпространяваме недоказани клюки.

# 112
Еми щом ти не го виждаш Никифор като мен как да си сравняваме представите за него? Може за теб да е мило да ти налита да те целува и другите там неща дето изброих. А и много готиното нещо да ти говори за секса, който се надява и който прави на втора среща, това е много изискан разговор. Аз съм не и това е. Ти проявявай предкамерна дипломатичност.
И за да не се объркаш, не харесвам Василена. Няма да ми е между приятелите и тя.

# 113

И аз бих се държала по абсолютно същия начин. Щях да обяснявам до края на предаването, че ми отнема повече време да се влюбя в някой, трябва да го преценя, не искам да избързвам...Има как и да се измъкнеш хитро...
Да бе, тогава пък щяха да те разкостят, че си хитра, лисица, увърташ и неща от този род....
Да...може и да има нещо вярно, но ако кажа, че трудно се влюбвам и не искам да бързам с интимностите- кой ще ме обвини за това? Тя и Василена хвана тази нишка първата вечер на сватбата, срамежлива била, трудно се била отпускала пред хората..добре поведе хорото...ама изпусна контрола и не можа да го изтанцува до край.. И почнаха бесовете и излагациите

# 114

А къде видя Никифор да е простак? Аз единствената простачка, която видях в това предаване е Василена. Обижда, крещи, ръкомаха, яде, все едно не е яла от три седмици, говори с пълна уста и псува, като каруцарка. Ама пък знае какво е тарама и каперси, и кара Мерцедес.

Мда,  този от първия сезон си беше попадения за сегашните критерии - САП консултант, висок, интелигентен, никога не беше женен т.н.

# 115
  • Пловдив

Може да можете да се справите с някакъв дразнител еднократно, но ако този дразнител продължава да е там отново и отново - нещата се променят.

Така е, но всички видяхме, че Василена от самото начало започна с грубия и надменен тон, подмятания и т.н. Т За мен тя просто не може да контролира изблиците си, както видяхме от писанията на майка и (тя също не може).

w00x, мисля че сме учили в едно училище с теб Bowtie

# 116
Да, не мисля, че Никифор поиска парите и каза дай ми ги. Помня, че й каза нещо от сорта..Защо взе парите от нашата сватба..един вид, че е прибрала нещо, което трябва да е общо...

# 117
  • Terra incognita
Този Георги беше егати дървото. Каквото като е сап консултант, висок и интелигентен? Индивид със закърняла емоционалност. Не бих имала нищо общо с този уморен от живота чичко.

# 118
  • Варна
Този Георги беше егати дървото. Каквото като е сап консултант, висок и интелигентен? Индивид със закърняла емоционалност.

О,да, абсолютен сухар.

# 119
  • Пловдив
Този Георги беше егати дървото. Каквото като е сап консултант, висок и интелигентен? Индивид със закърняла емоционалност. Не бих имала нищо общо с този уморен от живота чичко.

Той наистина така изглеждаше Sweat Smile  но пък виж го сега, женен и с детенце ... догодина може и за Форито да пишем така.

Общи условия

Активация на акаунт