Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 368
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 435
  • Terra incognita
Всеки би се ядосал, но колко биха се изложили като кифладжии, поствайки тая мега глупост на стената си, издавайки сами колко са слаби и безпомощни в този момент?
Ще те кача на Витоша ( в багажника на баничарката) я бягай 😂

# 436
  • Варна

Мен ме съмнява, все едно някой друг го е написал от негово име. Ще видим де, по-натам ще се види.

Той си го е писал, личи си по стила на изразяване, въпреки че липсват традиционните главни букви. Реакция на безкрайно комплексиран мъж, който е бил отхвърлен. Отново изтри поста, защото явно се усети, че написаното ще разбие добрата светлина, в която толкова държеше да се представи. Късничко, Форка...

Аз лично направих скрийншота от профила му, не е препратен и качен тук. Освен ако някой толкова бързо не е реагирал и да качи на страницата му нещо вместо него... 🤔 това дори не знам, дали е възможно!? Иначе в 23:02 поста го имаше, скрийншотнах го и го качих тук, а после от отговорите тук разбрах, че е махнат, погледнах му страницата и наистина вече го нямаше. Сигурно се е изплашил, нападнали са го във фейсбук веднага и се е стреснал. Досега всички му симпатизираха и го подкрепяха, но заради един такъв пост, кой знае колко “храна е изял” 😂

# 437
  • Тра-ла-ла
"Тя си го заслужава" е най-честата мисъл, която минава в главата на насилниците мъже. А под статиите за убити жени - редовно се изцвъкват други мъже, които подкрепят насилието в същия стил + бонус "тая сигурно е к*рв@"

# 438
  • София
Точно, падна ѝ на нивото, никак не си направи услуга.

# 439
  • Тра-ла-ла
Ама той е на ниско ниво Grinning Просто маската му се пропука и не съумя дълго време да стои в роля.

# 440
  • София
Скрит текст:
Ники и Васи... оу оу, василена за ПОРЕДЕН път се изложи, толкова ограничено глупава е... намам думи. За Никифор ми е жал, човекът преживя ужасен шок, можеше по-интелигентно да го отхвърли. Трябва да си пълно дърво да видиш всичко това и да не се ядосаш, то в крайна сметка не е привилегия само на Васка да вдига пламъци. Лошото е, че и пада на нивото, АКО изобщо този пост е истински (силно ме съмнява да го е писал той).
Ма тва сериозно ли...  newsm78 #Crazy  Дори и след това:

От фейсбука на Никифор

Понякога съм буквално втрещена, какво ли не могат да понесат някои жени...  Rolling Eyes #Crazy #Crazy

Съвсем сериозно, можеше да му каже не те харесвам, няма да се получи, това всичко беше излишна драма. Ама я си признайте, ако видите всичко това по ваш адрес по телевизията, няма ли да се ядосате искрено? Да искате да го взривите? Тя се държа ужасно, опита се да се изкара тя жертвата, че я бил нарекъл меркантилна?!??! А той да седи и да гледа отстрани? Не се излагайте, всеки би се ядосал.

Т.е. да лъже и да маже като Таня!? И за кого да направи тази жертва с преструвките!? За Форката!? Та този е откровен психопат... като систъра... И изобщо цялото семейство са извън нормата... очевадно е!  Sick

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 23:59 от art deco

# 441

Съвсем сериозно, можеше да му каже не те харесвам, няма да се получи, това всичко беше излишна драма. Ама я си признайте, ако видите всичко това по ваш адрес по телевизията, няма ли да се ядосате искрено? Да искате да го взривите? Тя се държа ужасно, опита се да се изкара тя жертвата, че я бил нарекъл меркантилна?!??! А той да седи и да гледа отстрани? Не се излагайте, всеки би се ядосал.

Тя всъщност му го каза и използва точно тези думи. "Не те харесвам! Не те харесвам!" За съжаление, не мога да се сетя в кой точно епизод беше излъчено, но беше по време на един от големите им скандали и се подразбираше, че реакцията ѝ е провокирана от пореден опит на Форката за гушкане, целувки, ласки и тн.

В никакъв случай не оправдавам Василена, тя изпусна контрола над нервите си и отприщи лавина от скандали, но скрийншотът на поста на мамин златен във Фейсбук буквално ме втрещи.

# 442
Фори определено звучи потенциално опасен, браво на rallytsa, че го хвана преди да го изтрие. Тръпки ме побиват от мисълта, че такива мъже съществуват. Определено би ме било страх да започна да излизам на срещи в днешно време.

А пък Мерал само на мен ли ми се струва много контролиращ, от типа „аз знам най-добре” и „моята дума е закон, каквото аз кажа-то ще е”. Как поряза Ивана тя като каза,че иска да ходи до магазина... за пореден път се опитва да се налага.

# 443
За мен падна дори под нейното ниво. Да играеш жертва, но да заплашваш, че ще качиш на Витоша някой, ми мирише на психопатия. Или най-малкото на ограничителна заповед.
Каквато и да е Василена (с нереална представа за себе си и изискванията си) поне не е психически насилник, какъвто се показва Никифор.

# 444
  • Terra incognita
Каква огрсничителна заповед? 😀
Форко се изхвърля в яда си и му се иска да е такъв, какъвто никога няма да бъде, лошо момче с мацки в багажниците 😎
За мен е безобиден, просто носи заешко сърце.
Иска, ама не му стиска.

# 445
  • София
Ако Василена беше спряла до думите не те харесвам щеше да е абсолютно ок, но и тя доста пумия изля. В никакъв случай не е нормално това от стената му, просто наистина ми седи много далече като стил от него. Ако го е писал той, то пак ще блесне с нещо и ще си проличи какъв е, а Василена може да го съди за тия думи.

# 446
Каква огрсничителна заповед? 😀
Форко се изхвърля в яда си и му се иска да е такъв, какъвто никога няма да бъде, лошо момче с мацки в багажниците 😎
За мен е безобиден, просто носи заешко сърце.
Иска, ама не му стиска.
Сигурно 90% от жените, жертви на домашно насилие, си мислят точно това.  Докато не се окаже, че са сгрешили.

# 447
  • София
Той и тя имат нужда от психолог, това е ясно, просто казвам, че Василена не е единствената, която може да избухне така.
Ти въобще осъзнаваш ли, че той директно я заплашва с убийство!? Публично!  ooooh!
Ти на това ядосване ли му викаш!?  Rolling Eyes

# 448
Той и тя имат нужда от психолог, това е ясно, просто казвам, че Василена не е единствената, която може да избухне така.
Ти въобще осъзнаваш ли, че той директно я заплашва с убийство!? Публично!  ooooh!
Ти на това ядосване ли му викаш!?  Rolling Eyes
И е страшно глупав, защото го направи публично. Това е достатъчно показателно колко ограничена и бедна душица е.

# 449
  • Terra incognita
Може да е всякакъв Форко, ама чак психопат- убиец не вярвам да е. Още повече, пък, да го обявява публично.
Леко преувеличавате, ми се струва.
Факт е това, което е написал, но в състояние на афект човек може да каже какво ли не. От безсилие.

Общи условия

Активация на акаунт