Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 401
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 495
Един приятел, полицай, преди няколко години ми каза, че когато разследват някой, започват първо от фейсбук. Изтрития му пост няма да го спаси, ако Василена реши да му търси сметка Wink Дано има добър адвокат. С актуалността на темата за домашното насилие, може да види звезди посред бял ден Фори.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 01:26 от sunny_rose

# 496
Идеално си пасва на ситуацията, остави си го!
аз зодии не разчитам за достоверни за характерите на хората, ама мазния Зарко коя беше, че много ми прилича на един мой познат, той същия лисугер и мазньо.
Май телец.
През цялото време си мислех, че е Водолей.
Водолеите не са мазни лисугери. На тях не им се налага. Те живеят на друга планета.

Никифор много се изложи. Но тя истината рано или късно лъсва. По-грамотен е от Светла, ама не много. Да му се скъса на човек сърцето от мъка, като ги чете, гледа и слуша. И ако Никифор се има за средно статистически българин, то Деспотовите го играят малко по хай.

# 497
Какво е писал и трил Фориньо, че ми стана интересно? Сигурно сте коментирали назад, но още не съм чела всичко

# 498
Зарко,с това лигавене,няма да може да задържи Таня.Той си мисли,че е забавен,а тя си мисли,как ще го изтърпи,до края на предаването.Дали Зарко,не се дърпа заради наема,може те да си го плащат.Все пак,вече са в реалния си живот,почивката свърши.
Обаче,забелязах те ли,как го погледна,като и каза,че няма терариум да съска.Мисля,че се въздържа от емоция,доста добре.

# 499
Фори много отдавна ми стана ясен колко е злобен- писах го още преди да ги срещнат. За това което направи може да бъде съден и това, че го е изтрил няма да го спаси- във фейса нищо не изчезва- полицията ще го изиска. Дано Василена го види и има твърдостта да мене през процедурите- това си е заплаха за убийство!
За нея какво да кажа- то бива инфантилно поведение, бива, ама пък нейното........ Време й е да разбере, че не е вече "момиче" и не е толкова млада. Наистина иманужда от помощ професионална.
По голяма тъпотия от това да съберат майките на дружески съд не мога да си представя- останах изумена. Сигурно това пак е хрумнало на професионалистите- тъща и свекърва да решат проблемите на "децата"!
Пак екипа явно избра и квартирите- човек като си набелязва сам- най малкото гледа дали е обзаведен апартаменат-няма да отиде на оглед и да се чуди къде е. И изобщо кво ни интересуват тези квартири- по скучни разговори от това за обзаврждане не мога да си представя- толкова ли пък нямат финанси да пратят един оператор нон стоп с тях- да ги заснеме в нормален, истински разговор за нещата от живота- те и двамата са преживели много- 100 пъти по интересно ще е!
За Ивана и Мерал- отново се вижда различното възпитание на българските турци- традициите с подаръка, обръщението майко и татко. Все още смятам, че той много иска да им се получат нещата- обаче при нея нещо никаква искра няма- тя все едно като приятел го третира. Нито веднъж не го погледна в очите, нито веднъж не се доближи до него, не го прегърна-много е странно, защото на сватбата беше различна- тогава езика на тялото й говореше друго. Той явно го усеща подсъзнателно и за това си каза човека, че го чакал хубав месец там на матрака с гледката- хаха. Чудя се дали вече консумираха брака? Не ми изглеждат много интимни?

# 500
Никифор и Светозар са типичните мъже комплексари.
Ако Таня не беше с така обрано поведение, Светозар щеше да я напада.
Че той след явната реакция на Таня за заголването на крачето (Боже мой, що за шега🤐), веднага я нарече змия. Пак с "чувство за хумор", нали Triumph
Представям си, ако Таня реагираше на всяка от "смешките" му така, какво щяха да чуят ушите ѝ.
Пълни комплексари са и двамата "мъже" от двойките!

# 501
Знаех си аз, че Форчо мамин златен е злобна, дребна, отмъстителна миша душица. Ето за това мразя Скорпиони, показа се в пълния си блясък. Майка му тотално се е провалила някъде от раждането му до към 7-8 годишна възраст. Бил афектиран, моля ви се. Ами тя и Васа беше афектирана, затова реагира така. Да, можеше да не вдига циркове по ТВ, постъпи първосигнално и пресоли манджата. Но Фори е тотал щета, просто нямам думи. Много ми хареса гостито в дома на Ивана, родителите й са много добродушни, народни хора. И стана ясно, че не са роми. Хареса ми жеста в цветята и подаръците, така се прави, браво на Мерал.Ивана като си отвори гардероба, очите ме заболяха, то пайети, то лъскавичко, но разбираемо-професията й е такава. Таня - ззавиждам й на стоицизма и хладнокръвието, Лиско не бих го изтърпяла и 5 минути. И, защо, за Бога, продължава да й размята чантата напред-назад..

# 502
За Зарко в началото мислех, че просто много се вълнува и радва, нормално е и е много хубаво. Но той си е несериозен просто. Да не кажа инфантилен.
Аз пък го казвам, много инфантилен. Мъж на възраст да се държи по този начин е неприемливо. Таня едва го изтрайва. Или неустойките са много сериозни или имат добър хонорар /не съм запозната с условията/ за да не се отказва никой.

Мерал не разбирам, наистина ли иска да задържи тази връзка или и той играе по правилата на предаването. Добре му се получава. Бащата на Ивана обаче е почти сигурен, че няма да ги бъде двамата.

Форчо е едно нещастно същество /не мога да кажа мъж, няма нищо мъжко в него/, което мисли, че има романтична душа, а в същност не различава глупостта от романтиката. Дори да не беше Василена /това "чудо" на природата/  пак щеше да блесне с глупостта си.

Никифор и Светозар са типичните мъже комплексари.

Peace

# 503
Обърна лопатата, такъъъв мазник и лицемер, егаси! И пак лозунги! Мишок! На "транплин" се качил и се изживява като месия прострял ръка над тълпите поклонници.
На мен ми изглежда като траНплин към едно хубаво съдебно дело, в което скочи с двата крака трупешката.

И овчиците отдолу беее беее

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 08:26 от Jelly Bean

# 504
Обърна лопатата, такъъъв мазник и лицемер, егаси! И пак лозунги!
И овчиците отдолу беее беее

Ще повърна.

# 505
Ауу, много долен гнусар 😡🤮 и с тия смотани клишета... Ще съм крайна, но силно се надявам никоя жена да не му се върже и да си остане сам самичък с маминка и сестринка. Аре няма нужда такива психопати да се размножават.

П. П. Това обаче му е най-грамотното изказване, само 3 грешки, има напредък. Явно рязко оправя правописа като иска да блесне.

# 506
Сеирът с двойката Куку и Пипи , а.к.а. Фори и Васка, ми идва в повече. Простотия до шия.

Мерал се представя добре, но заслужава повече от празноглавата певица.

Зарко пресоли боба с глупостите си.  Вижда се как Таня губи търпение.  Жалко, имах надежда за тази двойка, но няма да го бъде.

# 507
  • София
Това пък за зодиите е толкова безкрайно невярно, познавам прекрасни скорпиони и това агресивно поведение съм го виждала от овен например. Дай сега всички скорпиони и овни да ги заклеймим...

Никифор продължавам да мисля, че не е лош човек, просто тя наистина успя да го изкара извън нерви. И аз да съм сигурно лично ще ходя да и набия шамарите накрая. Тя прекали във всички форми, нормално беше накрая и той да избухне. Това че го направи толкова тъпо си е само в негов минус. Интересно, но във фейса на предаването не го разпнаха заради тези му думи. Все едно го намират за нормално това да се случи рано или късно. Не знам защо специалистите продължават да твърдят, че Василена е могла да каже не и да приключи всичко, едва ли не се е полакомила за слава и затова е казала да. Да вземат едно интервю от тях при Гала, вместо да дискутират простотии като на вечеринка кой какво мисли.

# 508
Ние Форчо си го плуем, ама гледайте под постовете му пълно с "фенки". Тея му вдигнаха самочуствието на тоя мишок до небето, направо падам, за пореден път се убеждавам колко заблудение хорица има.

Мералчо, с това майко направо ме разби или още таи надежди или е голям актьор, т.е знае, че няма никакъв шанс и гледа да се покаже за пред публиката като мъжа "мечта"

Връщам се назад да вида наш Форчо кви ги е плещил.

# 509
А на тия женоря чавка акъла ли им е изпила? "Браво Никифор, щастие ви желая, вие сте прекрасен човек и истински мъж, вие ста боК." Малоумна работа. После защо ги стрелят и колят психопати, дето са си ги взели вкъщи. Ориента е толко дълбоко във вените ни, че е даже в гените ни вече.

Общи условия

Активация на акаунт