Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 946
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 320
# 1 321
То не се знае новата двойка колко е сполучлива Wink

# 1 322
  • 221B Baker Street
Тая Иванка си е въздух под налягане! Все едно гледам Дара или Герито-Никол, само дето те двете са подплатени с парички, а тя е гола като пушка.

# 1 323
Браво,на целият екип на този формат!!!Толкова точно са подбрали участниците за да изпъкнат проблемите на българското семейство и защо вече ,,законно семейство,, е такава рядкост.Като почнеш от всички персонажи е заложено единственно материалното.Върхът е ,как заради една неустойка по договор цяла България гледа тъпотията на Никифор и Василена😂😂😂 обаче и те не са материялни ,химията я намало😂😂😂

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:39 от Елена Елена

# 1 324
На Таня тъпотията каква е ?

# 1 325
Това е багаж при нея на тази възраст.

Чак пък багаж - внуците не са деца, не живеят непрекъснато с бабата - голяма работа, че от време на време ще ги взима от училище за по няколко часа или пък ще трябва да се грижи за тях някоя вечер, когато мама има работа. Едва ли ще се налага дори да спят при тях - най-вероятно - тя ще ходи в дома на дъщеря си да ги гледа! Освен това Светозар има дъщеря и се предполага, че и той скоро ще се сдобие с такъв тип "багаж" и една баба на разположение няма да излишна! Simple Smile

# 1 326
Всички участници и изобщо всички хора, имат право да предявят претенции за потенциален партньор. Тук идва момента в предаването психолозите да си свършат работата и да преценят кой с кого би си паснал, но поне една идея по-дълбоко от "той иска дете, пък тя има дете, значи са перфекти да се оженят". На Ивана трябваше да ѝ намерят едно диво (в хубавия смисъл) момче, с което да са на един акъл - да си ръчкат телефоните, да си се селфят по стадионите, да нагъват хамбургери до припадък и вечер да дивеят по чалга дискотеките. Мерал има нужда от  по-улегнала жена, може би към 28-30 години, вече минала през бурния нощен живот. Същото важи и за останалите двойки. Просто изобщо не са се съобразили с желанията на участниците. И каква е тази глупост по средата да вкарат нова двойка? Да не бяха губили времето на зрителите с Василена и Никифор като неподходящо са ги съчетали.
Ама тук w00x май е казал, че участниците са 15 на брой общо - какъв подбор, какви изисквания да удовлетворяват, ако "материалът" е бил толкова беден. Като извадиш фрийковете /като систъра например/, както и тези, които не си пасват определено с никого и ето ти ги шестимата участници в шоуто. Че и изискване имали да живеели в София всичките - ей ти още една бариера за преодоляване. Впрочем каква нова двайка ще вкарват - за кога? Кога са го обявили?

# 1 327
На Таня тъпотията каква е ?
[/quote
 Обърках!!!Как се казваше жената на Никифор???

# 1 328
Откъде разбрахте, че ще вкарват нова двойка, никъде не чух и във фб страницата нищо не пише..

# 1 329
Откъде разбрахте, че ще вкарват нова двойка, никъде не чух и във фб страницата нищо не пише..

Снощи ги дадоха в края на епизода.

# 1 330
Още от самото начало приятелката на Ивана, която пишеше в темата каза, че от екипа споделили, че и 4-те сватби са минали супер. Та от нея знаехме, че двойките са 4.

# 1 331
Ама тук w00x май е казал, че участниците са 15 на брой общо - какъв подбор, какви изисквания да удовлетворяват, ако "материалът" е бил толкова беден. Като извадиш фрийковете /като систъра например/, както и тези, които не си пасват определено с никого и ето ти ги шестимата участници в шоуто. Че и изискване имали да живеели в София всичките - ей ти още една бариера за преодоляване. Впрочем каква нова двайка ще вкарват - за кога? Кога са го обявили?

Чакай да спра този влак, преди да е дерейлирал.

15 са ПОСЛЕДНИТЕ участници от всеки пол, които стигат до финала на предаването. Поне толкова бяха миналия сезон.

Реалните кандидати, които попълват анкетата, със сигурност са много повече. Аз лично имам приятелка, която кандидатства, но не я викнаха дори на първия кастинг.

# 1 332
w00x написа, че накрая остават 15 жени и 15 мъже. От колко са избирали, за да отсеят тези, не е ясно. Но да, по всичко личи, че не са имали голям избор.

# 1 333

Таня явно се е развела и е "започнала" на чисто, с нова ВИЗИЯ! Явно не желае повече да я разпознават като участник в предаването...аз поне не бих я познала така на улицата. Можеше да не взима за пример точно стайлнг тип Патрашкова, де...

# 1 334
Скрит текст:
За мен 8 години са голяма разлика. Може да се случи, ако хората са влюбени (всъщност, ако има любов, годините нямат значение), но не е нормална и често срещана. Повече няма какво да коментирам по този въпрос.
Но Ивана и Мерал ти се виждат подходящи, а тя пак казвам няма и дете, младо момиче е.Същата разлика, нали?
Но пак не ми отговори, защото най-често тук няколко души с нокти защитавате Василиса. Да , съгласна съм Никифор е обикновен, мекушав, не е търсеният от повечето жени мъж. Но пък за Василена да изкарвате жертва, права , потърпевша, не съм съгласна. И пак питам, ако такава ви се намести в семейството, защото такива търсят мъже с възможности и улегнали, какво правите. Че и дете да му роди, дори и да не го е искал.
Има една поговорка " Не прави това, което не искаш на теб да направят"
А Таня не знам дали си заслужава да плаща тази цена за едно жилище да остави на дъщеря си. Абсолютно несъвместими и там характери. Таня е жена, няма какво да предложи, но има и внуци, за които се грижи не знам защо, но така разбрах. Това е багаж при нея на тази възраст.Нито жилище ще има с този човек, нито ще може да гледа внуците с него.
За мен предаването се изчерпа тотално.
Не ми се виждат подходящи - написах, че симпатизирам на него, а не на нея. Тя е там, за да си прави реклама на чалгата, не защото иска сериозна връзка. Това, че не са останали заедно, ми изглежда логично.

Общи условия

Активация на акаунт