Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 866
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 695
Ох, бе! Кой е този Антонио Ресио, когото спрягате така често? Как живее без да го познавам?
Сигурно са ти казали вече, ама ето
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/54278948_233652517 … 3&oe=5D4AAE74
https://www.facebook.com/pg/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8 … ref=page_internal

# 1 696
Много съдържателен пост под последния Форков

+1 А някакъв странен профил, отговаря с тежки глупости Grinning . Чудя се тоз Никифорий дали не си пише сам в профила от още сто. За пръв път виждам човек, който да не знае къде се слага интервал в едно изречение.
Няма да се учудя. Връщам се, че имам да дочитам много Simple Smile

# 1 697
Аз нещо не вярвам новата двойка да са се познавали от преди. Нали се сещате, че ако са били двойка - все някой от роднини, близки, съседи - ще издаде тази информация. 

# 1 698
  • някъде по морето
Цялото предаване е неумело скалъпено за сеир и "специалистите " са там, колкото за цвят Laughing
Затова звучат като самоучки, образовали се от жълтите списания.

# 1 699
Някой питаше за Зарковите откровения. Ето ги:

# 1 700
  • София /Абсурдистан
Мале колко е досаден този, дори не мога да му изчета тъпизмите.

# 1 701
Мале колко е досаден този, дори не мога да му изчета тъпизмите.
Аз даже направих грешката и профила да му разгледам. На една жена сто пъти й пише "вееее". Мисли се за много готин, а е въздух под налагяне, от тези, дето много приказват, а нищо не вършат.

# 1 702
Ох! Grinning Този човек ще се окаже нереализиран писател. Но то когато и сам не знаеш какво искаш да кажеш...

Положението е „Лошо! Много лошо!" (по Василена) или „Беж, краченца, да бягаме!" (по Ран Босилек)
Дали и Таня се е досетила за тази приказка...

# 1 703
В интерес на истината, Таня на сватбата така го целуна, направо с език, уста в уста ..... Тя си беше инициатора за  точно тази целувка и надмина Ивана и Мерал.  Сега да си се черви пред лаптопа като му чете " изявленията".

# 1 704
  • софия
В профила на Таня нейна приятелка е коментирала предаването и Таня еднозначно е отговорила с емотикон.

# 1 705
Моя близка е висш полицай, твърди, че познава хората идеално.
Гледаме епизода, в който Танчето отиде в къщата на Светозар и аз казвам, че Танчето само върти поглед и едва издържа вече с тоя досадник.
Бъркала съм се била, много хармонична двойка били.
Тия дни ми звъни моята близка /50+ годишна/, за да ми каже, че вече и тя едва издържа Светозар, а пък какво остава за Таня.
Не съм се била объркала, заключи Joy

# 1 706
  • Тра-ла-ла
В интерес на истината, Таня на сватбата така го целуна, направо с език, уста в уста ..... Тя си беше инициатора за  точно тази целувка и надмина Ивана и Мерал.  Сега да си се черви пред лаптопа като му чете " изявленията".
Тя и нищо да не беше направила - той пак щеше да пусне някой многозначителен лаф, за да се покаже мъжкар. Както, че за първата брачна нощ нямал забележки...

# 1 707
Скрит текст:
Малиии.... То в женски род наживо

Абе, каката дали ги води гаджетата неотговорили на очакванията, на Витоша?
Тази снимка която показахте на сестра му на Никифор фотошоп ли е, или си е истинска?

# 1 708
Скрит текст:
Малиии.... То в женски род наживо

Абе, каката дали ги води гаджетата неотговорили на очакванията, на Витоша?
Тази снимка която показахте на сестра му на Никифор фотошоп ли е, или си е истинска?
Предполагам истинска, аз 1 път и гледах профила и се уплаших.

# 1 709
Пак и погледнах профила на систъра обаче нещо мъчно ми стана, очевидно момичето има някакви проблеми. Взех да го съжалявам Никифор, коя нормална жена като се запознае със сестра му ще остане. Аз бих бягала с 200.

Общи условия

Активация на акаунт