Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 826
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 755
Някакъв приятел на Форко ми в лайкнал видимите постове във фейсбук Joy

# 1 756
Имаше коментари под тази снимка прочетох малко определено не са заедно с Таня.За мен сам си го казва с недомлъвки,но се разбира.И май за него причината е в нея,поне със такова мнение останах.
Естествено, че така ще каже, ти къде си чула и видяла мъж да каже, че той е виновен за краха на една връзка. Все жените сме виновни за всичко Grinning Таня може и да е сухар, но по-добре така, отколкото инфантилен дечко на 50+ Спортист е жената, свикнала цял живот на дисциплина и самоконтрол. Жал ми е за нея, заслужава сериозен и готин мъж, на когото може да се опре, преживяла е много и й е  време за спокойствие.

# 1 757
Мисля, че "специалистите" са заложили на теорията, че противоположностите се привличат. Обаче пък в тези двойки не виждам да се постига баланс въпреки, че са пълната си противоположност. Мисля, че щеше да е по-интересно ако измежду непознати сами се избираха и имаха период на опознаване и да чакаме после сватбите дали ще си кажат "да".

# 1 758
Идеята на формата не е да събира двойки, е, ако им се получи на някои - добре дошло Simple Smile
За сметка на това, виж как бегемамите си обогатяват социалния, а кой знае- може и интимния живот Simple Smile

# 1 759
Ти трабва да си смениш ника на "Драка", повече ще ти отива.

# 1 760
С такъв сух тип, като Таня - не си представям, ако й влезе в тона, играейки послушно учениче. Не подценявам вашата наблюдателност, но нейната видима възраст, по черти и лицеизраз е около и над неговата.

Не е сух тип Таня, просто е сдържана заради камерите, това едно. Все пак да не забравяме каква ѝ е професията и че трябва да се държи на ниво.
Второ, към такова лигаво и инфантилно поведение не виждам как по друг начин може да се подходи. Нито върви да му пада до нивото, нито да го скастри сериозно пред камерите – все пак се опитва и неговото достойнство да пази.
Няма друг избор просто – самият той я вкарва в схемата „начална учителка и лигав първокласник“.

# 1 761
Кат остана дума за достойнство - на разговора с родителите относно раздялата на Никифор и Василена, майката на Василена запази повече достойноството на Никифор, като твърдеше "Не сте се харесали, не сте един за друг, продължавате си пътя". Но майката на Никито -"Ами тя не му даде шанс, той Ники щеше да се опита", че и с агресивен тон на това отгоре. Никито до нея изглеждаше като пълен нещастник. Ми запази му достойнството бе, кажи - не стана работата, добре, какво правиш разбори как Ники  щял да е с нея, ако тя поискала, така само й вдига акциите, толкова ли не се сеща какво да говори по телевизията тази жена.

# 1 762
Кат остана дума за достойнство - на разговора с родителите относно раздялата на Никифор и Василена, майката на Василена запази повече достойноството на Никифор, като твърдеше "Не сте се харесали, не сте един за друг, продължавате си пътя". Но майката на Никито -"Ами тя не му даде шанс, той Ники щеше да се опита", че и с агресивен тон на това отгоре. Никито до нея изглеждаше като пълен нещастник. Ми запази му достойнството бе, кажи - не стана работата, добре, какво правиш разбори как Ники  щял да е с нея, ако тя поискала, така само й вдига акциите, толкова ли не се сеща какво да говори по телевизията тази жена.
Ами мамин златен мунчо, на Васа апартамента може да е от баща й, ама поне живее сама.

# 1 763
  • София
Кат остана дума за достойнство - на разговора с родителите относно раздялата на Никифор и Василена, майката на Василена запази повече достойноството на Никифор, като твърдеше "Не сте се харесали, не сте един за друг, продължавате си пътя". Но майката на Никито -"Ами тя не му даде шанс, той Ники щеше да се опита", че и с агресивен тон на това отгоре. Никито до нея изглеждаше като пълен нещастник. Ми запази му достойнството бе, кажи - не стана работата, добре, какво правиш разбори как Ники  щял да е с нея, ако тя поискала, така само й вдига акциите, толкова ли не се сеща какво да говори по телевизията тази жена.

Няма как да очакваш достойно поведение от пут... плазмодий. Решил е, че така изглежда по-мъж, ама "защитата" му е като на охлюв, всеки момент ще пропълзи под масата. Между другото, аз не бих оставила някой да ми държи сметка и на мястото на Василена изобщо нямаше да влизам в обяснителен режим, но... то и от нея не може да се очаква достойно поведение.
 За Таня, пак да кажа - когато някой ти се лендзи, заемаш крайно сериозна позиция, за да се спре. Ако се усмихне или отговори на тъпата му шега, той ще се мотивира да продължи с хумореските, в които сам се разсмива... в собствен сос.

# 1 764
За Таня, пак да кажа - когато някой ти се лендзи, заемаш крайно сериозна позиция, за да се спре. Ако се усмихне или отговори на тъпата му шега, той ще се мотивира да продължи с тъпите шегички, в които сам се разсмива... в собствен сос.
Определено.. влезеш ли му в тона, дори и само веднъж, край.. ще се окрили още повече..

# 1 765
Въобще не е аргумент това, че той се лигавел, защото тя е скучна. Няма нормални хора, на които подобно поведение да им е забавно - може би пияни, дрогирани, с деменция и други дефицити.
Таня не изглежда по-възрастна от него. Когато го видях, бях изпуснала инфото за възрастта му и се изненадах, като разбрах, че е само на 56.  Само във фантазиите на приятелите му от профила изглежда млад. То бива бива лицемерие, но вие направо прекалихте с комплиментите...
И коментарът от по-рано, че тя била в менопауза също не го разбрах - това е нормално за хората на тази възраст, а той деца ли иска? Да не се е надявал да го оженят за 25 годишна?

Френологията (според която чертите на лицето издават характера) е пълна измишльотина (и аз съм спорила в друга тема, ама няма смисъл да споря, защото мнението ми няма да се промени) - ето Светозар прилича на Коритаров, а в характерите им няма нищо общо.

# 1 766
Абе според мен с Ивана щяха да си паснат. И следващият клип можеше да е със слончета...

# 1 767
Жалко, че Фори и Васа са аут. Систъра сигурно ридае, че няма да станат световно известни, Гергови имам в предвид.

# 1 768

Стрелец не. Техния хумор си е точно "добре, че е майтапа, та да ти кажа истината." И обикновено накрая се смее само стрелеца, а другите са чули истината за себе си и грам не им е смешно

# 1 769
Лъки, като нищо може да я видим в трети сезон. Освен ако и тя като Форката, не се уреди с куп ухажори.

Общи условия

Активация на акаунт