Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 784
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 875
Още в деня на сватбата, в лимузината, Лиско я впрегна да бърка бетон. Това си го спомням много добре

И аз си спомням, че Лиско още в лимузината каза на Таня, че "къщата му от две години е строителна площадка". Т.е. от две години прави ремонт. Rolling Eyes

# 1 876
Още в деня на сватбата, в лимузината, Лиско я впрегна да бърка бетон. Това си го спомням много добре

И аз си спомням, че Лиско още в лимузината каза на Таня, че "къщата му от две години е строителна площадка". Т.е. от две години прави ремонт. Rolling Eyes
Той леглото не си е оправил като хората, ремонт правел....

# 1 877
Изгледайте отново 2-ри епизод и ще видите Таня и Светозар колко са променени сега, но и точно тогава Таня заяви, че нейният покоен съпруг винаги ще е на първо място в сърцето й, сега и в бъдеще. Подобна позиция много трудно ще й позволи да създаде нормално семейство, а виждам, че тя се опитва или поне опитваше.
Дано някой не се обиди, но според мен, възрастните хора се събират, за да си правят компания, не за да създават стабилни семейства. След една определена възраст да се говори за романтична любов е малко нереалистично.

# 1 878
Кой я решава тази възраст?

# 1 879
  • София

Ифото е от тук - от тази тема. Не се знае дали е достоверно.
Той каза, че прави ремонт, а май Таня се пошегува за бетона в един от епизодите.
Още в първата им среща, на сватбата, след подписването на път към ресторанта се шегуваха (Все още си мислех, че шегите му са тъпички, защото е превъзбуден и се опитва да понижи напрежението.) в колата. Той я пита може ли да бърка бетон и Таня каза май, че баница върти, нещо такова... Тоест, той побърза да каже проблема си, че живее в  строителна площадка, само дето съвсем не е така. Той си живее в съборетина, в която съм сигурна, че дори Таня да беше толкова влюбена, че да реши да вложи време и пари в ремонта, той щеше да остави инициативата за нея. Много е мързеливичък и явно е свикнал само да се перчи и да си търси оправдания.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 21:29 от Монако

# 1 880
Ами какво да ти кажа....ако ще е събиране за компания, аз го разбирам да пият кафе заедно от време на време. За семейство - това е всеки ден заедно, общи цели, общи моменти, общ бюджет. Романтика може и да има, може и да няма /но пък в Йордания се видя, че не е невъзможно това/. И хората над 50 имат право на втори или следващ шанс. Моя позната откри любовта след 35 годишен брак и сега е щастлива с новия си партньор след като се разделиха със съпруга си. Той също има нова връзка. Та явно животът не свършва на 40.

# 1 881
А къщата в Бояна, където е живяла дъщерята на Таня, на кого е? Не е ли нейна (на дъщерята)?

# 1 882
Кой я решава тази възраст?
Може да звучи цинично, но е факт - хормоните я решават. Любовта е химия.
Зрялата любов е по-скоро уважение и други неща.

Скрит текст:
И понеже видях новина за рождения ден на Пол Ръд, искам да ви покажа как изглежда един запазен 50 годишен мъж - ето така(снимката е от тази година):

# 1 883
Любовта е много повече от хормони и химия мили млади момичета! И може да е много, много стойностна, дълбока и вълнуваща на всяка възраст! И не бъркайте секса с любовта! Дано не изглежда прекалено нравоучителен постът ми, не е била това целта ми.

# 1 884
Не е цинично, всеки го разбира посвоему. Има жени, след като родят и приключват с химичните реакции, не е до възраст Simple Smile

# 1 885
Дано някой не се обиди, но според мен, възрастните хора се събират, за да си правят компания, не за да създават стабилни семейства. След една определена възраст да се говори за романтична любов е малко нереалистично.

На човек му остарява само обвивката, акъла му си остава същият, та за романтична любов никога не е късно. Че и с вдетиняването към седемдесетте си става точно като тинейджърската, примери бол. А на 50+, ами не виждам какво и е различното от тази на разведени на 35+ с деца, можеш да правиш секс, живее ти се и искаш човек до себе си.

# 1 886
  • София
Любовта - влюбването е малко или много самозаблуда. Със сигурност любовта няма възраст, но едва ли на по-голяма такава - е толкова страстна, розова и в облаците. Това не значи, че е по-малко силна, просто е друг вид осъзнато чувство. По-мъдрият човек (което се предполага идва с възрастта) с повече опит, през който е минал, обича по различен начин от човека, който е бил в младостта си.

# 1 887
Когато си влюбен, възрастта няма значение. При това вече годините не са това, което бяха, нито за раждане на дете, нито за пенсия, нито за семейство кога да създадеш. Възрастта е относителна, но поведението и маниера е изкован в младежките години на човека. Зарко е замръзнал там, Таня на спортната зала.
Само едно нещо не разбирам Таня взе 7 куфара, това сигурно е почти целият багаж. Зарко гледаше, като утрепан, но не толкова, че ще ги мъкне според мен, а защото тя опразни жилището от свои вещи. Разбирам за сезона да си е взела неща, но другите да ги остави и да си ги прибере по-късно евентуално.
Хубаво е да иска промяна, да иска ново, но.. с непознат и в такова предаване си е направо авантюра. Тя не е такъв тип човек, поне от видяното. Няма лошо 2 години след такива битки и загуби да искаш нещо хубаво да ти се случи, но... с човек, който си видял и опознал е друго и го разбирам. Да се впуснеш така в предаване, да те гледат и коментират...да не знаеш какво ще ти предложат и дали ще го изтърпиш и харесаш, си е направо авантюра или...пресметнато. Не го разбирам и това е. Аз сред раздяла с човек, който съм обичала и държала не можах да се съвзема доста време, а за съпруг и след такава болест... всеки е различен, но малко ми е съмнително.

# 1 888
  • Тра-ла-ла
А къщата в Бояна, където е живяла дъщерята на Таня, на кого е? Не е ли нейна (на дъщерята)?
Аз си мисля, че дъщеря й не живее при нея. Мои си изводи.

# 1 889
 fanfanito,
Колко куфара видя в кадър, аз видях 2, останалите 5 изобщо не се появиха.

Защо Зарко и Таня не отидоха в тази къща! Зарко щеше да носи дърва, да коси трева ...

Общи условия

Активация на акаунт