🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 854
  • 854
  •   1
Отговори
# 555
Дичо е бил болен (май целия сезон е все болен) - без глас, с тежък грим и костюм. Бих казала, че го поощриха и наградиха. Wink Според мен той като певец има приятен тембър и това му носи позитиви, но като гласови възможности си е  точно за поп песничките които пее.
Страхотен Стефан! Талант, скромност, такт и интелект. Успех!
Мария също ми хареса много. Дереше се с идеята да предаде хрипкавост на гласа. С хармониката ме спечели, можеше да маркира, но тя свири!

Вергов не ми хареса. Толкова му се искаше да влезе в лигавщините на водещите, че прекали.

# 556
Тита има записани повече песни от Петя,  така че си е професионалист.
Нима? Последните 1-2 години може и вероятно е записала повече песни. И колко повече-тя има 4 самостоятелни. Ама въобще...

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:13 от W

# 557
Петя не я ли е срам сто години да поднася баба й? И вчера за нея припомни, друга песен изпяла ли е?  Поне да беше смислен текста, а то - баба ми е фаталната жена.

# 558
Почвам с увертюрата, че Петя не ми е била никога любимка. Това показване по разни шоу програми на нейната възраст не ми харесва. Но не можем да отречем кариерата и наградите и в миналото. Та тя има 8 издадени албума. Та по този показател да я сравняваме с Тита е нелепо.

# 559
Дичо ми е трагичен, след това Петя, Деси, просто защото личността им пречи на образите, и въпреки пеенето, прозират ужасните им характери. Дичо е чувствителен до болка, Деси е противно егоцентрично самовлюбенс женс и недооценена неслучайно. Петя е изкукалс отдавна, но се старае жената, просто й е кофти характера. Мария и Стефан са просто уникални. Константин ме изненада приятно досега всеки път. А Тита много й се мсзнят и лъскат прекалено имидж след скандала с баща й. Милко и той трудно приема, че не е на първо място, и той крехко его, но и него го подбутват от шоуто.

# 560
Това показване по разни шоу програми на нейната възраст не ми харесва.
Възрастта не е причина. Марги Хранова, Йорданка Христова не са по млади, напротив, но поведението им е съвсем различно. /М.Хранова в Биг Брадър, си беше метаморфоза, тя като започне да пее цялата сияе, няма възраст./. Петя иска да се докаже.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:52 от Mama_Nana

# 561
  • София
Милко е едиственият "актьор" в шоуто.
Иначе Мария, Стефан са страхотни гласове.
Така ги преценявам аз.

# 562
На мен много ми липсват актьорите този сезон, осезаемо се усеща как тези певци - индивидуалисти, са свикнали с овации и не приемат провали. И все едно не разбират смисъла на това шоу за имитации, поне да се постараят.
Да, Милко го и поднасят , и той отвръща, аз него го зная от единствената му песен за пиленцата и очаквах да е пълен дървар, пък то какво излезе. Прави са тези от вас, които казаха, че в това шоу точно фолкаджиите са доста атрактивни и не се величаят, а имат контакт с публиката , някак си се вписват в това шоу. За разлика от самовлюбените певци.
Има си злобичката , завистта, то си личи по време на оценяването и когато се номинират един друг.
Радвам се, че Стефан участва, това момче изпъква на фона на утвърдени имена, които са пълен провал.

Колкото за Джей Ло, на мен тя не може изобщо да ми хареса нито като певица, нито като визия, нито като актьор, ама си е име. Деси не трябваше да коментира така , пък накрая едно нищо излезе.
Да я беше надиграла, пък тогава да плямпа.
И хич не  ехейт това за нея, аз до този формат съм слушала песните и, но нито и знам интервютата , нито какво представлява. Просто прави лошо впечатление с тези изхвърляници.

# 563
Доизгледах на запис края на снощния епизод - поведението на Петя, особено коментарите защо е последна никак не подхожда на сериозен изпълнител и професионалист.
Милко, когото досега, преди формата, не мога да кажа нито, че съм харесвала, нито че не съм, защото просто съм игнорирала, отново ме изненада - така скромно, но същевременно ясно, категорично и отличаващо се (спрямо мнението на журито) даде своите точки на Стефан.
Тита е е мило момиче, тепърва ще се развива и дано успее да оформи като добър професионалист.
Мария полага усилия да направи образ, но понякога и нейните гласови възможности са ограничени, както спрямо последните образи, които ѝ се падат. Павароти е трудна задача.
Но се чудя толкова ли не могат да разнообразят и оперните образи, май не са се сещали например за Хосе Карерас или Гена Димитрова.

# 564
  • Испания
Краткото интервю със Стефан от минута 5:53.

Ако ще Петя да е Райна Кабаиванска, във формата не се справя /не се справи и в "Музикална академия", макар че там трябваше само да пее/. Факт. Към това е добавен и отвратителният ѝ характер, маниерничене и мания за величие.

# 565
Петя е типичен пример на самозабравила се леля от соца не излязла. Странно ми е защо има комплекс...Все да се доказва, изтъква. Странно, защото за мен тя си е призната певица с наистина силен, типичен глас, мощен. Не знам защо има натрупани липси откъм самочувствие.. единствено си го обяснявам с характера и.
ДеситУ от друга страна я помня само от шоуто на Слави ...еееей, преди сто години...Тя пък на какво отгоре има такова самочувствие изобщо не мога да си обясня. За мен си е посредствена певица, с незапомнящ се глас... с никакъв чар не само като глас, а и като визия ..Добре,че са народните песни, та да стъкми някакво свое кавър творчество.
И тези всичките самовлюбени, объркани хора, изпъкват в лоша светлина на фона на фолк хората, на които песните  не напразно се харесват от масата народ. Без претенции, с усмивка, съвсем нормално си подхожда към задачите Милко и със своята простоватост печели симпатии.
Аман от възвишени, самозабравили се "величия" и дзвезди.
Пепа няма я подхващам. Там е дъното.

# 566
Thirteen, много точен коментар 👍🏻

# 567
Thirteen, много точен коментар 👍🏻
Без последното изречение Weary
Щях да и туря лайк, но понеже Папи за мен е творец, се въздържах.
За него само е плюс участието му напред - назад.

Сетих се за Джуджи колко зле беше, Нона Йотова пък..., но това не пречи да участват и да се помни . С лошо, с добро, лоша реклама няма.

# 568
  • София
Папи не е никакъв творец, той си е халтура.

# 569
  • София
Снощи, като споменаха, че Джудужи е пяла "Бяла роза", се чудих сумати време коя беше тази. Сетих се, но не се сещам как е пяла тази песен.

Общи условия

Активация на акаунт