Ревност...Полудяла ли съм ?!

• 4 995
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте !
Ще ви разкажа за моя проблем, който не знам дали е основателен или съм полудяла ...
С приятеля ми сме заедно от 2 години. Бих казала, че в началото не беше точно като връзка.. излизахме, забавлявахме се, разхождахме се, пътувахме много и т.н. Бяхме си гаджета, но го чувствах по – скоро като приятел…
В момента обаче нещата са коренно различни.. обичаме се много.. И Той ми го показва и доказва с всякакви мили жестове, думи, грижи и интересувайки се от мен… Говори ми за сватб, деца,  иска да създаде семейство с мен… точно като по филмите.Това за съжаление се случи, заради трагедия, след която той изпадна в депресия и се промени, а аз точно, тогава бях до него, разбира се ! Както и да е ..преди нещата да станат толкова сериозни, колкото са в момента, той направи няколко гафа, от които почнах да се усещам, че го ревнувам.
 Ето ги и тях.
1.   В началния етап от връзката ни – 4-5 месец, една обща позната ми каза, че го е видяла в сайт за запознанства. Прати ми снимка, за да се уверя, че е така. Добреее…аз реших да си направя експеримент, за който малко съжалих, защото останах разочарована. Направих си регистрация в този сайт, с други имена и години… изнамерих го с 300 зора и се започна едно писане, което продължи ден-два … Бяха все общи неща от типа работа, учене, хобита, уж уговорки за излизане. Попитах го какво търси в този сайт и отговорът беше “каквото излезе хаха“. Казах му и “предполагам, че нямаш приятелка ? “ Той каза “ако имах приятелка, нямаше изобщо да съм в този сайт“ .. е не се почувствах изобщо готино..
Минаха ден – два и го попитах, защо има регистрация там, но не му казах, че си е писал с мен.. не посмях, не знам защо. Той каза, че убива време в офиса и нямало да ме сменя, имал сериозни намерения към мен и т.н. Пред мен веднага си изтри регистрацията от сайта и самото приложение от телефона…Затворих си очите, забравих за случилото се иии продължихме напред.
2.   По време на горе-споменатата депресия (на година от връзката ни), видях един негов чат във вайбър, в който пишеше как той ще вземе мацката, ще се масажират както те си знаят и после ще я върне. Еха…бях в шок. Още повече си мълчах, изчаквайки да му мине поне депресивното състояние…таях го в себе си.. Мина време и го попитах за какво става въпрос в този чат, коя е и дали ми е изневерил. Той категорично отрече да ми е изневерил и това била една, с която са имали само секс връзка и нищо повече, няколко месеца преди да започне да излиза с мен. Било само някъв лаф от тяхното време. Повярвах му, не може да лъже и си пролича, че наистина не е имал нищо с нея, откакто е с мен. Продължихме отново напред.
3.   Третият гаф от негова страна, е едно излизане с наши общи приятели и един негов приятел, който не е много готин като човек. Поне аз съм с такива усещания, нооо никога не съм му казвала да не излиза с него или каквото и да било. Както и да е. Бяхме в заведение и този въпросен негов приятел не спря цяяяла вечер да го подкокоросва със следните изрази “погледни тая, къв задник има“, “погледни оная с кви цици е“, “ей гледай я тая..ще я пръста“ иии т.н. цяяяла вечер. Естествено, че е мъж и гледа…аз се правех, че не виждам и не чувам, и не ми беше приятно в мое присъствие да го прави. Прибрахме се и си му казах всичко..как не ми е било приятно, не можеха ли по - тихо поонеее да обсъждат…. На него му стана много гадно, от това, че ме е накарал да се почувствам аз тъпо и гадно. Извини ми се и ми каза, че даже няма да излиза с този, а аз изобщо не исках такова нещо от него и му казах, че ще си излизат, но без мен…Извини ми се 100 000 пъти и приключихме и тази тема.
След тези “изцепки“ от негова страна, някак  нон-стоп усещам едно ровичкане вътре в мен…продължавам да имам нуждата да му гледам телефона (той ми беше казал по повод един наш разговор: “гледай ми телефона, чатове, снимки, каквото поискаш, нямам какво да крия“), което значи, че може би, наистина няма какво да крие… но въпреки това, мен си ме гризе отвътре, продължавам да гледам дали заглежда момичета (не го прави, или поне не в мое присъствие) иии т.н.
Бихте ли ми казали, вие какво бихте направили, нормални ли са моите реакции, поведението ми и страховете ми… Как да се справя с тази ревност. Искам само да отбележа, че преди нииикогаа не съм била ревнива ! Благодаря предварително.
Disappointed Relieved Sad Simple Smile

# 1
На колко сте години?

# 2

аз на 25, а той на 29

# 3
След като си е изтрил профила в сайта, дава и телефона си за проверка, казал ти е, че иска да е с теб, просто приеми, че е честен и не ти е изневерявал. Другото е да решиш ако го е направил дали можеш да простиш и да продължите да сте заедно.

Той е млад. Нормално е да се зазяпа по друга жена, не го дръж супер изкъсо сакън да не отклони поглед. Ако искаш говори с приятеля ти, кажи му как се чувстваш, но трябва да контролираш ревността си, защото ще разруши връзката ви.

# 4
След като си е изтрил профила в сайта, дава и телефона си за проверка, казал ти е, че иска да е с теб, просто приеми, че е честен и не ти е изневерявал. Другото е да решиш ако го е направил дали можеш да простиш и да продължите да сте заедно.

Той е млад. Нормално е да се зазяпа по друга жена, не го дръж супер изкъсо сакън да не отклони поглед. Ако искаш говори с приятеля ти, кажи му как се чувстваш, но трябва да контролираш ревността си, защото ще разруши връзката ви.

Ммм аз не го държа изкъсо... а сама за себе си гледам какво прави и дали гледа... не съм му казвала нищо след последната случка с излизането.. Не го и ограничавам в абсолютно нищо. Излиза си с когото си поиска и не му правя грам проблеми... Иначе, да... трябва да се осъзная... не крие нищо, явно и няма повод за притеснение... наистина нещо съм луднала..  АКО е направил дали ще простя ? Не мисля изобщо, че е направил нещо... затова и не мисля, че има какво да се прощава Simple Smile
Благодаря за мнението, права си, че трябва аз да се кротна !

# 5
Според мен съмнянията ви са основателни. Една жена винаги усеща с интуицията си какво се случва, но поради любов, надежда или др. причина не иска да го приеме. Аз тоя същия филм го играх 5 години, живеехме заедно. По същия начин случайно откривах някакви смс-и с жени преди мен, които били само за секс, после започнаха по-големи открития като криене на пари от мен, всевъзможни лъжи за това къде е в момента примерно и най на края хората започнаха да ми казват разни неща. И знаете ли той кога си призна всичко ? Цели две години след като се разделихме..да такива хора отричат до последно ако ще и на калъп да ги хванеш.

# 6
Според мен съмнянията ви са основателни. Една жена винаги усеща с интуицията си какво се случва, но поради любов, надежда или др. причина не иска да го приеме. Аз тоя същия филм го играх 5 години, живеехме заедно. По същия начин случайно откривах някакви смс-и с жени преди мен, които били само за секс, после започнаха по-големи открития като криене на пари от мен, всевъзможни лъжи за това къде е в момента примерно и най на края хората започнаха да ми казват разни неща. И знаете ли той кога си призна всичко ? Цели две години след като се разделихме..да такива хора отричат до последно ако ще и на калъп да ги хванеш.

Ох леле.. това не е много успокоително ...!
Дано да не стане и при нас така.. Не знам какво да направя.

# 7
Съжелявам, но търсите мнение и давам своето. Припознах себе си до като четох неговите гафове, понеже съм минала и аз през тях. Запомнете, че ако се окаже наистина такъв - такива хора никога не се променят, бягайте надалеч. Развитието при мен - аз вече омъжена, той женен за друга, но продължавам понякога да чувам разни истории за неговите свалки, жена му я съжелявам, тя едва ли знае понеже е от друг град и сигурно няма кой да и каже.

# 8
Може да е полигамен мъж - т.е., да лъже и маже докато не го хванат. Дори това да е случая, ти си му основната жена. Може да си живеете така цял, живот, ако се научиш да си затрвавяш очите и да му правиш проблеми. Той на свой ред, няма да те злепоставя пред семейство и приятели. Има доста хора, които фунционират на този модел. Ако теб това не устройва, не очаквай да се промени. Намери начин да се убедиш на 100% такъв ли е или не. Не очаквай да се промени. Евентуално с времето, ще се прикрива по-добре или обратното - по-зле.

# 9
Има такива мъже-обичат си жената, но се забавляват навън. Аз лично не му вярвам на твоя. Това, че ни е казал да си гледаш, колкото искаш телефона му, за мен е замазване на очите. Той може да си трие хронологии и чатове, ако има такива. Категорично не му вярвам.

# 10
Съжелявам, но търсите мнение и давам своето. Припознах себе си до като четох неговите гафове, понеже съм минала и аз през тях. Запомнете, че ако се окаже наистина такъв - такива хора никога не се променят, бягайте надалеч. Развитието при мен - аз вече омъжена, той женен за друга, но продължавам понякога да чувам разни истории за неговите свалки, жена му я съжелявам, тя едва ли знае понеже е от друг град и сигурно няма кой да и каже.
Да, да, разбира се, че искам мнения ! Надявам се да не се окаже, наистина такъв ! А аз се радвам за Вашето развитие !

# 11
Може да е полигамен мъж - т.е., да лъже и маже докато не го хванат. Дори това да е случая, ти си му основната жена. Може да си живеете така цял, живот, ако се научиш да си затрвавяш очите и да му правиш проблеми. Той на свой ред, няма да те злепоставя пред семейство и приятели. Има доста хора, които фунционират на този модел. Ако теб това не устройва, не очаквай да се промени. Намери начин да се убедиш на 100% такъв ли е или не. Не очаквай да се промени. Евентуално с времето, ще се прикрива по-добре или обратното - по-зле.

Мисля, че не е, тъй като не може да лъже. Поне не и мен. Хващам го.. Лъгал ме е основно за здравето си и винаги съм го хващала... или ако иска да ме изненада и се оплита в лъжите си и пак го хващам, а след това ми казва “не мога да лъжа, хващаш ме и разваляш изненадите“ ... което от една страна е доста добре... познавам го...
По какъв начин да се убедя дали и такъв или не ?

# 12
И защо решихте, че мъжа изневерява? По какво отсъдихте? Това за сайта е подозрително, но го е махнал. Другото са едно съобщение и с някакъв са плямпали за жени.

Иначе е много важно момичето да реши дали може да прости изневяра и до къде е границата. Ако няма да може, по добре още от сега да си тръгва и да търси друг.

# 13
И защо решихте, че мъжа изневерява? По какво отсъдихте? Това за сайта е подозрително, но го е махнал. Другото са едно съобщение и с някакъв са плямпали за жени.

Иначе е много важно момичето да реши дали може да прости изневяра и до къде е границата. Ако няма да може, по добре още от сега да си тръгва и да търси друг.

А ти защо реши, че той задължително ще изневери, ако досега не е Grinning

# 14

А ти защо реши, че той задължително ще изневери, ако досега не е Grinning
В грешка си, аз съм сигурна, че е свестен. Просто момичето трябва да реши каква би била реакцията и ако евентуално нещо се случи.

Общи условия

Активация на акаунт