Магията на изтока - тема 57

• 20 161
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • MJF
Мани, мани и аз за Тераучи-сан се сетих. Аз изгледах и епизод 2. Ако всеки епизод завършва като първите 2 ще си примъкна вече предварително  newsm43. Думите на  Naoto Takenaka в началото на първи епизод са явно главната нишка на това заглавие.
Скрит текст:
Ама да им имам забавлението на тез жители- туй с бележките дето разиграха  ooooh!Доктора във втори епизод през цялото време ме  Mr. Green, ама докато не стигнахме финала на серията. Тогава разбрах как ще я караме. Чакам чинно 3. Най-интересното ми от първия епиозод обаче въобще не засегнаха във втория. Тези ключове и телефона на менижъра. Страшни скици има в този блок. С конкурс са ги събрали  Laughing. Мила родна картинка някак си. Не е смешно де.

Mukai no Bazuru Kazoku4 изгледан. Честно казано след първите 2 серии очаквах повече и друго след това. Нещо се забатачиха и зациклиха нещата според мен. Поне разбрах финала на епизод 3. Аз какво си мислех а какво се оказа  ooooh!. Идва ми в повече всичко свързано с туй наречено от мен чучело. Прекалено чуждо ми е всичко това и си просят да им поставя диагнози по ред  Blush. Иначе това с играта с тръбите - сполучлива препратка.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 21:15 от Шошулчо

# 166
  • BG
Христос Воскресе, момичета.
Яйцата ми отново не видяха хубав цвят, догодина, живот и здраве, само желатинови бои.
Намерила съм си супер лакорн: кратки епизоди, Понг в главна роля и с БЛ линия,  така че гледам си с кеф.

# 167
Честит Великден!

Цитат
Намерила съм си супер лакорн: кратки епизоди, Понг в главна роля и с БЛ линия,  така че гледам си с кеф.
Не си казала най-важното.Как се казва и кой е Понг Scream Smile

# 168
  • BG

Не си казала най-важното.Как се казва и кой е Понг Scream Smile
Pong Nawat Kulratanarak, но не той е в БЛ линията ( пък и тя не е толкова застъпена, за да се започва заради нея). Обаче е невероятен актьор, много дълго време все отлагах да гледам лакорни с него, защото ми беше антипатичен визуално, но след първия, в който се реших, вече нямам спирка докато не изгледам цялата му лакорнография, за която има субтитри Laughing  78 набор е, а гаджето му- 92, явно не само в лакорните е въздействащ, но и в реала.

# 169
Шо, изгледа ли 6-ти епизод на Ie Uru Onna no Gyakushu?
Преведоха го, че и 9-ти също. Гледам качен е.
Само финалния 10-ти епизод остана.

Kill It - Финал

Този корейски "шедьовър" го бях зарязала и погледнах вчера финала.
Еее, убиха главния герой и не им мигна окото. Финални корейски клишета.
Ще го запомня единствено заради Грей.

Чакам вече Voice 3 на 11 май.

# 170
  • MJF
Мда, видях  Hug. И неусетно изгледах 6 и подкарах 7 ама спрях щото ми стана много  Laughing. 7 тръгнах да го гледам със звук.
Скрит текст:
Спречкаха две дами на противоположни мнения относно деца, едната явно говори и на "бебешки"-има две малки едно след друго родени деца. Другата дама няма деца. И двете са от сферата на брокерската работа. И сега си харесаха един и същи дом и  smile3512 smile3512 една друга пред погледа на двамата брокери Sangenya и Rusudo и направо ме  Joy hahaha Joy. А преди това като увод към моето прекъсване от хилеж имаше и страхотна игра на боулинг а и Shirasu ако не друго е била първенец по боулинг в бившата ѝ работа. В този епизод ме нацелиха с хумора определено, нон стоп смешни ситуации и аз чак прекъснах епизода щото корема ме заболя от  Laughing. Въпреки че продължават с прекалената театралност. Но ето, в тази серия успяха да ме накарат да пусна звука.  Mr. Green

# 171
Шота Мацуда как е? И Асука Кудо?

Изгледах втори епизод на Shosetsu O.
Харесва ми, а тези 20 минути са много малко за цяла седмица.
Финалът ме изненада. В трети предполагам, че ще обяснят.

# 172
  • MJF
Героя на Мацуда е
Скрит текст:
влюбен в ГГ. Имат общо минало като деца и за двамата тежко но и с приятни спомени. Героя на Yudai Chiba пък е влюбен в героя на Мацуда. И всеки е заявил на съответния обект на чувства за тях.
Асука Кудо си е още от началото на тази поредица. Във всеки епизод е на линия. Неговия герой е най-земния, да не кажа стожера на цялата банда, ако ме питат мен.

Мда видях че е готов Shosetsu O 2.

Иначе си догледах епизод 7 на Your Home is My Business! 2nd Attack. Нашата ГГ продаде имоти и на двете дами  Mr. Green

Не знам колко заглавия гледам едновременно. Но нещо ми прави впечатление напоследък. Много зачестиха съвременните актуални теми на японския фронт- цялата гама свързана с различние форми на брак и пол, тази тема и на работните места, въобще темата за "различните". Друга тема -работното време и работните порядки. Почти във всяко заглавие което гледам  под една или друга форма се подхвърлят тези неща от сценаристите,ту тук ту там. Направо внезапна мода/директива.
А в Your Home is My Business! 2nd Attack абсолютно всичко и по много от тези тематики. Теорията ми е че за това е и тази рязка театралност набиваща се от 5 км на фона на предишните сезони на поредицата. За да не се стряска японския зрител  Wink

# 173

Project S The Series  SOS (Skate Our Souls)
Доста е тегав за гледане и тъжен,въпреки края.Мисля,че във всеки един от епизодите някой плачеше.Много сълзи се проляха.
Огромно браво на James Teeradon Supapunpinyo за ролята,която направи.
Project S The Series: Shoot! I Love You
Ако предишните бяха спорт+приятелство,в този имаше и романтична страна.Вероятно защото само на този режисьора е жена.
Project S Let's Say Goodbye  е сборен епизод,с интервю на всички участвали през 4-те сезона и непоказвани кадри.
Най-интерес си остана първата част с волейбола. Grinning
Мисля,че са създали сериала с цел реклама на продукти.Това е един рекламен сериал на сокчета, шампоани, желе...

Guardian
Ако не се бях се докопала до спойлери щях да го изгледам много по-бързо.Голяма грешка,защото убиха желанието да го гледам.Не,че нямаше предпоставки за този край.Просто исках да ми оборят предположенията, но неее.Последните 10 епизода си ги гледах почти без желание,но реално бяха най-интересни и развръзката си случи точно в тях.Хепи енд е,почти.
Хареса ми.Имаше си мистика,крими,два свята,фантастични елементи,битка между доброто и злото.Бързо действие и приятни персонажи.Без края,но вероятно и нямаше шанс за друг.
БЛ,което е налично в новелата,тук го няма.Усещаш нещо,което може да мине и за бест френд или само френд. И слава богу,че с това "ще се срещнем един ден" не е добър край.

Zhu Yi Long не му ходи перука.Ни черна,ни бяла,никаква.
Скрит текст:

OST-то е Heart Eyes

# 174
  • DE
Точно БЛ линията ме отказа да гледам "Guardian" попрочетох малко коментари и го отсвирих. Толерантна съм и не ми пречат в живота, но по никакъв начин не са ми интересни такива отношения та чак да ги гледам на екран. При наличие на толкова други приятни истории...
Снощи изгледах набързо "Detective Story" (2018) със Saito Takumi и се позабавлявах. Ненатрапчива криминална комедия, просто за приятно прекарано време. Обаче установих, че тоя Saito Takumi  излъчва нечовешки сексапил, чак ти иде да пресегнеш през екрана Crazy Blush ИЯЕ Heart Eyes догледа ми се още с него и ще си пусна нещо чувствено, че ми се отвори апетита снощи  Mr. Green
Откривам и нови неща, гледаше ми се Shawn Dou и си пускам  
"Legend of Chu Qiao" - като изключим фантасмагориите това ккоето прави филма изключителен е актьорската игра на основните образи и тяхното развитие с течение на сюжета.
Установих, че ендинга го пее Гем, която наскоро открих покрай Хуа Хуа, познах я по гласа.

А песента която пяха в дует на "Singer 2018" е към филма "Passengers" вероятно за китайският пазар Thinking

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 13:27 от дането

# 175
  • MJF
дането , дай линк/визуализация какво си гледала с Такуми. Гледам тук и не виждам такова "Detective Story" (2018) а и гугъл не ми даде такова.

# 176
  • DE
Шоши, мисля че и на руски ще ти свърши работа.
http://doramatv.ru/detektivnaia_istoriia

# 177
  • MJF
 Hug ясно. То тв-филм. Ще го погледна, отива в списъка.

# 178
Дане,ако БЛ-то те е отказало - гледай смело.По никакъв начин не е намекнато,никакъв.Взаимоотношенията им са приятелски,колегиални,взаимно са си благодарни и са добър екип.Ако още в началото не бях прочела,че в новелата е БЛ нямаше и да се замисля за подобно нещо.
Незнам какви коментари си чела,но няма нищо интимно,погледи,докования и т.н.
Целият сериал се гради на взаимотношенията между екипа,между хората от двата свята,има намесена любов,но тя  е между мъж-жена (жената е призрак Joy а той беше заключен хиляди години в паметник) и е част от централната история.
Хубав е и кастът е приятен,забавни моменти не липсват,както драматични,финала ме изненада.

# 179
  • MJF
Хм, виждам качено за мен Tokyo Tower 2007. По автобиографична книга на нашия приятел Лили Франки . Интересно, отива в списъка ми.

Общи условия

Активация на акаунт