Магията на изтока - тема 57

• 20 666
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз също започнах Парфюм, забавен е, лек за гледане и има доста комични ситуации.Главната е доста умна и способна,но заради извънгабаритното си тегло не може да се реализира в живота, а и съпругът и си намира млада любовница. В момент на отчаяние и опит за самоубийство тя получава втори шанс да изживее своята мечта.Какъв ли ще е краят и?!

Оцеляване в Чосон - друг сериал, който също започнах да гледам - няколко човека попадат по странен начин в Чосон и за техните преживявания там, Канг Джи Хуан в главната роля, а Lee Jae Yoon  е в ролята на богат, но жесток и с престъпни мисли и действия шеф на компания.Дали ще се върнат обратно в днешно време, не знам.

# 421
Много е петъчен Heart Eyes
Аз си мислех,че не съм го гледала,но Malila: The Farewell Flower е гледан.

Cry анимето ми Mo DaoZu Shi-втори сезон с променена дата - август месец.Cry
Oбаче игралната версия - The Untamed се излъчва от вчера.Smiley Smile Smiley
Още не съм търсила дали е качван някъде,дали има букви,но много се надявам.Летящите мечове, отклонението на Чи, демоничното култивиране...хора с перуки...зомбита...добро срещу зло...

P.P.
Няма да мрънкам много ако се различава от новелата.Обещавам. Innocent
Но само си представете Той може да контролира меча си с мисълта си (по време на битка) и през това време да свири на гучин (също помага по време на битките)

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 18:21 от Tuon

# 422
  • MJF
Ха, идния сезон във фигурното ще звучи тази музика The Princess Man OST Destino в програмата на японска фигуристка.
Между другото от папката "Корея" във фонотеката ми има няколко мелодии чакащи някой да се сети за тях за леда  Whistling.

Виждам това заглавие качено като за мен - Everyone's Demoted
 Thinking тук пък не написали колко епизода е. Виждам налични 10.

# 423
  • София
Още една любима моя актриса и е отишла.

https://www.facebook.com/KoreanLoversBG/photos/a.225624230861371 … ype=3&theater

# 424
Изпуснала си буквата "с" и изобщо не схванах къде е отишла тази актриса, а то какво се оказа. Милата, през какво ли е преминала, за да сложи сама края...
Като чета новините около онези двама лигльовци Сонг и техният развод, ми идва ... , а тази жена...
Да почива в мир.

Тревър се застоя много в Пакистан. Жалко, че сега повече пътува и не снима в неговия Чънду и Китай, като цяло. Там ми е най-интересното.

# 425
  • София
Като го писах,първо хрома ми заспа,не реагираше,рестартирах,пусках друг компютър, и там спеше,та си скъсах нервите и  пак добре,че само едно "с" съм изпуснала  Mr. Green.

# 426
Прочетох и аз новината. Много неприятно и тъжно. В толкова много продукции съм я гледала Sad.

Тази година хич не е добра за цялата шоу индустрия в Корея. То не са скандали, самоубийства и опити за такива. Обществото им много трябва да се замисли. Навикът на хората там да изискват звездите им да са едва ли не безгрешни ангели и скоростта, с която започват да плюят и мачкат човек, който до вчера са величали е плашещо.

А за развода на Сонг-Сонг не бих винила само каката. Тя може и да не е идеална и да си има "багаж" от миналото, което е съвсем нормално за човек минал 30-те, но той много добре е знаел с какво се захваща. В един брак са двама и обикновено вината за проблемите е и на двамата (изключвам случаите, когато става въпрос за неоправдан физически и психически тормоз). Ако е вярно това, че Джун Ки е подал молбата за развод без да уведоми Хье Гьо и тя е разбрала за това на летището, връщайки се от Китай, той определено ми пада доста в очите. Дори и да сте разбрали да се разделите, не това е начинът, по който да го направиш.

Рос, продължаваш ли да гледаш WWW? На мен ми харесва. Бих казала, че и трите дами ми допадат по своему, независимо от грешките, които допускат. Поне са по различни от традиционните безгръбначни мърли и лигави кифли, които обичайно пълнят сериалите им.

Малко за разведряване Smile.
https://vk.com/video4468501_456239589

Thinking Форумът нещо не иска да го даде като видео, затова го давам като линк.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 22:47 от 2в1

# 427
Да, следя го, но новите епизоди 7 и 8 от сряда и четвъртък, още не съм ги изгледала. Днес ще ги погледна.

Скрит текст:
По болници пак бяхме тази седмица, проблеми, какво да ти кажа... Живот, мъка, а колко други тежки съдби срещнах там...
Затова като чета за глупостите на хората с пари и слава ми идва да крещя... Самозабравили се глупци.

Става Search: WWW (като цяло), мижам на някои сцени, но какво да ги правиш - корейци. Само това следя от тях този месец.
Това клипче е направено с кадрите им, като тръгнаха да чупят колата. Добро съпоставяне с Гоблинът и Жътваря.
А онзи ден в корейската преса видях, че точно Жътварят е гостувал в един от двата епизода тази седмица.

Ето го И Донг Ук. Сега отворих канала на tvN Drama.

А за Сонг Джунг Ки изобщо не съм учудена. Никога не ми е бил симпатичен. Има нещо много отблъскващо в него.
Тя може да е всякаква, но той се държи като недорасъл, а уж - мъж.
Мисля, че мелодрамата с развода им тепърва започва. Ще ги дъвчат месеци наред.

# 428
Рос, Hug.
Скрит текст:
Надявам се нещата да са се стабилизирали и да не ти се налага да висиш по болници.

И Донг Ук се появява в епизодична роля като бившия мъж на Им Со Джунг.

Няколко корейски заглавия ми държат вниманието този сезон. Не, че нямат кусури, но поне не са тотално дразнещи.

# 429
  • MJF
На болните сред нас и около нас позитив и палци и кураж.Hug
Скрит текст:
Често казвам че е пречистващо/полезно периодично човек да има контакт с болница/здравно/здравно-социално заведение. Гледката облагородява  Peace.Разбира се имам предвид не като пациент или наш много близък човек пациент Stop.

Като четох за заспалите машини на Тайна ми се  Coffee Wink

Шо също преглежда Search: WWW . В 7-8 минаха границата ми на търпимост на рекламите и признавам, че много скоростно ги редактирах с мишока. Колкото на къде върви сюжета съм в час а иначе направо е "забавно" как като прескочи мишока няколко минути и особено трите дами, са вече в други тоалети, бижута и прочие. Виртуалната тематика ряпа да яде. Tired. А сега и аниматори се появиха  Mr. Green

# 430
Шо, това с рекламите в сериалите е повсеместно. Китайците обаче надминават корейците по този показател.

# 431
Китайците обаче надминават корейците по този показател.
Тайландците ги настигат.Така удобно позиционират храна,напитки,мобилни приложения,заведения...

# 432
  • DE
"Kiss that Kills" - разкошен. Много добър поглед пътуване във времето. Всички играха страхотно, завърши задоволително, почти хепи енд Grinning
"Kakafukaka" - много добър, завърши напълно по японски Mr. Green

# 433
Search: WWW - епизод 7 и 8

Тази аджума голяма щастливка - независима, с отлична кариера, завидно големи доходи, страхотен апартамент, с бивш съпруг И Донг Ук, а с настоящо гадже Чанг Ки Йонг. Бреййй, няма да откажа и аз, най-вече за мъжете.
Иначе отново превъртах. Досадни са ми сцените, в които само се гледат, мълчат и се чудят какво да кажат. Скучно вървят епизодите. Няма кой знае какво действие.
Голямо мислене беше дали да грабне младото... Абе, взимай и не мисли. Такива мъже не падат всеки ден.

2в1, Шо, мерси. Борим се, няма как. Живот.

# 434
Search: WWW - епизод 7 и 8

Тази аджума голяма щастливка - независима, с отлична кариера, завидно големи доходи, страхотен апартамент, с бивш съпруг И Донг Ук, а с настоящо гадже Чанг Ки Йонг. Бреййй, няма да откажа и аз, най-вече за мъжете.
..........................
И аз, и аз Smiling Imp.

Общи условия

Активация на акаунт