Магията на изтока - тема 57

• 20 645
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • DE
Ооо боже мой(по Джанис Mr. Green) Майки не може да танцува ooooh! Laughing Обаче пичовете изтупани като от кутийка Тя с дънки и сватбена рокля Shocked Crazy Mr. Green ако беше и с Черна коса щеше да е идеален. Няма да го гледам и без то ва си загубих няколко часа да се порадвам на Майк. Може да хвърля око на финала... някога Grinning
Гостче, къде ме пращаш при тия драми и тайландски, агресивни кокошки ooooh! погледнах трейлъра, не е за мен, не харесах нито един актьор Laughing
Отивам си при китайците Sunglasses

# 481
  • BG
Разходи се малко, дане и в Китай, аз си оставам на тайско, искаше ми се корейска семейна драма да погледна, но от това, което ми предложи 2в1- не ми харесаха и двете.

# 482
Дане,не е чак като дърво Майки,но наистина не му се получи танца.То ... никой не се справи.Да визмат пример от индийците Joy
Като каза китайско - Secret of the Three Kingdoms - случайно да си го гледала,а?
Вярно,че още се мъча с Ice Fantasy и си имам друго китайско,но все пак.
Не помня дали ти ми го предложи или няко друг. Blush
Пробвай Boy For Rent
Няма голяма драма и агресивни кокошки

# 483
Приемате ли нови попълнения?

# 484
  • DE
Ти съмняваш ли се  Flutter наличието на Матиан Ю и Елвис Хан в компанията на две разкошни жени, заплетена история  е достатъчен стимул  да го почнеш. Гледа се на един дъх.

# 485
  • BG
Приемате ли нови попълнения?

Разбира се, разкажи с какви интереси си и се включвай в темата.

# 486
Дане,то и в  Ice Fantasy има Матиен+ бяла перука (знаеш колко обичам бели перуки)+интересен сюжет (уж) +Вики,която не ме дразни + фентъзи,ама его стоя на 40 епизод и се чудя какво да правя.Да го изгледам или да не го изгледам.
Ще го видя и него.Както ми е тръгнало на сериали.
Гледах клипчета Мати е Heart Eyes още се чудя дали е истински или не.

ledenotomomiche ,разбира се.Hug
Ние сме доста мили и не ядем хора Joy

При мен дават Noragami,страхотно ОСТ има

още една, още

# 487
Гледам предимно сериали..много рядко филми. От азиатските гледам всичко...най-малко ми допада японското обаче.
В момента гледам 2 лакрона и тайванския Before we get married + една от по дългите корейски драми.
Изгледала съм доста...мисля, че ще се впиша в темата.

# 488
  • BG
Eee,супер, кои лакорни гледаш в момента?

# 489
Този  Jao Sao Gae Kat  https://mydramalist.com/32636-jao-sao-gae-kat
И  Nee Ruk Nai Krong Fai   https://mydramalist.com/27598-nee-ruk-nai-krong-fai
Мога да дам линкове с анг.субтитри ако се намерят желаещи за гледане.
Гледам споменали сте  Exchanted Moon (2019) има го с анг. букви във затворена група във фейса...с ограничен достъп.
Корейста драма е Don't Hesitate дългичка, обаче ми е интересно 2 дена посрещам изгрева с нея.

# 490
  • BG
Цитат на: ledenotomomiche
Гледам споменали сте  Exchanted Moon (2019) има го с анг. букви във затворена група във фейса...с ограничен достъп.

Ninjakkn ли имаш предвид, понеже само там го намерих, но видях, че молбите за присъединяване не са приети в по-голямата си части затова не съм пробвала.
Другите два и аз съм ги предвидила, но след като са излъчени и преведени.

# 491
Цитат на: ledenotomomiche
Гледам споменали сте  Exchanted Moon (2019) има го с анг. букви във затворена група във фейса...с ограничен достъп.

Ninjakkn ли имаш предвид, понеже само там го намерих, но видях, че молбите за присъединяване не са приети в по-голямата си части затова не съм пробвала.
Другите два и аз съм ги предвидила, но след като са излъчени и преведени.

Да точно...обаче аз съм вътре. Тя/май е тя де...приема на куп от време на време и аз чакаш около седмица някъде.

# 492
ТОП вече е на свобода.Изпълни си дълга към родината.
Чета,че е скроил номер на журналистите и е сътворил първата тайна фен среща при излизане от казармата.
Филм,филм,филм,филм

Напълнял ли ми се струва?
Скрит текст:

# 493
  • DE
Напълнял е, преди това бе направо кльощав, но скоро ще влезе във форма. Спуках се да се смея с излизането. Тия хиени(журналята) не заслужават внимание. А корейските, още повече. Писна ми да се извиняват затова, че правят каквото си поискат в личния си живот.
Как се уволняват известните Grinning
Скрит текст:

# 494
Joy
И аз,че излезнали със заглавия от тип "ТОП излъга феновете си",а същите фенове в социалните медии "не е истина,вие не сте си проверили инфото".
Така трябва.

Кой е 4-тия на снимката?

Общи условия

Активация на акаунт