Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
-
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
-
Какви са основните характеристики на китайските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на българските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
Песен за лятно настроение
. Мда, чакам 3
.
даже няма да ми е нужен до края
.
все нещо им куца на тез корейци бе.

. Та седнах да гледам и първи епизод ок. И към втори нещо взе да ми
и въпреки мързела ми проверих. Оказа се че това е римейк на
.
) през 80-те г. на 20 в.Група учени проучват новооткрит тунел и се натъкват на странни вкаменелости,още по-необичайни същества,виждат призраци и осъзнават,че нещо по-страшно има скрито.Обаче това не е всичко - има любовна история.Дъщерята на главния учен и обикновен археолог (Марк,но незнам дали е точно археолог:blush: ) се влюбват.
и си мисля,че не си заслужава.Марк (не му ходи дълга)е чудесен,добри ефекти,а също филма показва и няколко забавни сцени.
зрителя знае какво се случва.