Тренировки в домашни условия - 99

• 32 411
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте!
Честит празник на всички деца, на всички с деца, и на всички, които се чувстват като деца! Живи, здрави, щастливи и устремени!
Днес станах, без да искам, в 5 часа, направо ужас, и към 6 се натътрих за тренировка. Направих ето това - https://www.youtube.com/watch?v=Z1LeHynYZLk , от любимите ми е, с добро споменавам Звезди, че ми ги показа миналата година. Нещо, обаче, дали защото съм в МЦ, или щото не съм тренирала редовно отдавна, ама бая тромавка бях. С хореографията проблеми нямам, но нещо мързеливко тренирах и си даде отражение веднага. Обикновено горя на тази тренировка над 200 калории, а днес - 110. Срам и позор. Нищо , де, за сметка на това пък от вчера от бати Тони имам МТ на дупето и на ръцете, та съм традиционно доволна. Днес ми се случи да погледна един познат, който в последно време се тагва на групови тренировки /в природата/ на един фитнес в Пловдив, и ахнах. Те тренировките изглеждат уникални едно на ръка, ама той какъв слончо беше, хем беше далеч по-млад, а сега хем е по-дърт, ами е направил фигура и изглежда много добре. И доста хора така, та срам ме хвана, като знам как изглеждах на 40 и как изглеждам сега на 44. Не е от възрастта, де, но мотивацията , ей, мотивацията. Та си дадох обещание да си тренирам поне редовно, харесва ми да имам мускули, па нека не съм слаба, друго си е.
Деси, браво за постоянството, продължавай все така!

Весел уикенд!

# 646
За вчера БР 5.  Днес не успях да тренирам, защото сутринта бях на футболен турнир на дребното, а след това на работа. Даже още съм в офиса, утре ще е същото, но цял ден ..... Миналата неделя пак работих и вече съм много уморена, а това ми се отразява и на желанието за тренировки. Дано все пак успея утре да стана в пет, за да имам време да направя нещо.
Деси, браво!
Любче, аз имам същите цели. Слаба не искам и не мога да съм.
п.п  все пак успях да тренирам - веднага се захванах като се прибрах. Отчет - БР 6. Една от най-любимите ми в програмата. Реших, че ще ми е по-лесно сега, отколкото утре сутринта.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 21:39 от Amanda.D

# 647
Аманда, много е неприятно това с работата през уикенда. В такива случаи гледам поне един ден през седмицата да ми е съвсем свободен от работни занимания.
За днес - малко руски степ
https://www.youtube.com/watch?v=1XWL2W2IcPk
Интересно беше да видя разликите в школите/при Кети и Джин нещата са много по-професионално направени/, но ми беше добре като натоварване.

# 648
  • 1st floor
За днес отчитам Кардио 2 от БР и изчезвам на работа. Хиляди пъти съм казвала, че в ада ще гори този, който е измислил пред уикендите да се работи! Naughty

# 649
Уф, като работих в БАН дойде ли конференция или спешна задача, айде на работа в събота и неделя,  докато се свърши всичко. И без плащане.
Непо, Аманда, лека работа!

Аз правя нещо като усукването. Взимам една тежест, от плоските, във фитнеса. Държа я с две ръце горе-долу на нивото между гърдите и корема и я въртя наясно-наляво.

Цялото ми тяло искаше почивка. И излязох на бира... Само гледам да не е с калорично мезе.

# 650
На мен днес ми е ден за почивка по принцип, но сутринта станах рано и докато всички спят направих Кардио 2 от БР - много ми допада. Пък и утре се очертава да не мога да тренирам, а гледам да не ми се събират два последователни дни без тренитовка, така че доволна съм.

# 651
  • Пловдив
Здравейте!
Сутринта станах с идеята за тренировка, обачее всичко ме болеше от вчерашното "кардио" с токати, та си викам дай да почина. Да, ама сутринта баничка, на обед баничка, следобедна закуска си набрах черешки и си ги хапнах, та ми дойде силата и реших да тренирам нещичко все пак. Очите ми се спряха на Асайлъм, който с голямо удоволствие и 1 и 2 правех след Инсенити преди години и тогава бях във великолепна визуална форма, от тогава не съм го правила, защото е леко жесток на моменти. Избрах си силовата тренировка от Асайлъм 1, защото е за цяло тяло, на Асайлъм 2 са отделно за долна част и отделно за горна част, и са доста доста тежички, а все пак уж съм с МТ. Та, отчитам Силовата от Асайлъм 1, 48 минути. От много отдавна, много много отдавна не ми е била не скучна толкова дълга силова тренировка, хем не я правя за първи път, Шон отново ме надъха и въодушеви, както само той си може. Трепереха ми мартинките накрая, като погледнах отчета - не са много, 230 калории, но 30 минути от тях съм била в зоната на горене на мазнини. До сега не съм правила тренировка с такъв профил. Та, доволна, радвам се, че се престраших пак да правя и Асайлъм от време на време, а силовата ще си я  включвам в програмата, докато ми поомръзне.
Хайде Весела работа на работещите, почивка на почиващите и приятна вечер на останалите.

# 652
Люба, Asylum 2 е може би най-добре балансираната програма на Шон. Тренировките за горна и долна част са супер/а долната може да се прави почти изцяло с пудовка/. Единственият проблем е, че са доста дълги. Upper Elite си беше над час. В Insanity  има бонусна програма за горна част на тялото с тежести, но никога не съм я правила. Ще взема тия дни да я пробвам, но трябва да видя какви са кардио интервалите и евентуално да помисля за заместващи упражнения, ако има много подскоци.
За днес - Drop Sets с Ейми Бенто в комбинацията за гърди, бицепс, трицепс и - незнайно защо - корем.
П.п. Забравих да пиша, че видях снимки на една жена, която нахлула полугола на финала на Шампионската лига. Била модел на бански. Препоръчвам на всички, които мислят, че имат да свалят 1, 2 или 5 кила да я погледнат.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 22:10 от zvezdi4ka14

# 653
  • 1st floor
Еееееееее, дай линк, де! Laughing
След малко отивам да метна БР7 за първи път, преполових програмата без да усетя.
Започнах и да броя калории отново във Фитнеспала, че нещо се олях с храната. Два дни се въртя около 1250-1300, следя и въглехидратите. Остана един месец до морето. Тази година го изтеглих юли, дано се оправи времето.

# 654
Здравейте, успях да си направя тренировката за днес - Killer Body - Lower Body.

# 655
Ето, има и видео. Аз лично смятам да спра антицелулитния.
https://www.totalprosports.com/2019/06/01/sexy-streaker-runs-out … ague-final-video/

# 656
Гърдите са супер странни:blush:
Ама с тез размери в горната част, тая дълга руса коса, целулитът не бие на очи.
За днес Кардио 2 от БР/Деси ми припомни , че и аз го харесвам) и малко пилатес

# 657
Ето, има и видео. Аз лично смятам да спра антицелулитния.
https://www.totalprosports.com/2019/06/01/sexy-streaker-runs-out … ague-final-video/
Ъмммммм, мдаааа....е, и ретушорите деца трябва да хранят, предполагам Grinning

# 658
  • Пловдив
Здравейте!
Днес си мислих, че ще почивам, но се сетих, че утре няма да имам възможност да тренирам и тогава ще си взема почивката, та се напънах следобед за тренировчица - ММХ от Р90Х3 на Тони, типична тренировка по бойни изкуства. Помня, че когато правих тази програма, тренировката я пропусках и вместо нея правех Лес Милс. Нещо тогава не ми допадна. Сега ми беше добре, натовари ме, изпоти ме, хареса ми, но да, на места хореографията е една такава излишно сложна - та такъв удар, та онакъв удар, трети удар, четвърти удар, крак, бърпи, подскок , някакви такива са последните упражнения, защото градираше сложността. За мен е излишно. Но, така или иначе, този тип тренировки винаги ме карат да се раздавам, та съм ок. Аз мислех, че едва ли не, не съм тренирала хич от две години, но откакто имам гривна, 7 месеца, само два месеца съм пропуснала тренировки, което не е толкова зле. А тогава пътувах и преходчета правех, та да речем, не съм се съвсем изоставила. Надявам се поне лятото, когато децата не са толкова заети и не са на училище, да успявам с тренировките. Килограмите са ми ужас, обаче, страшна работа, как винаги така лятото съм най-тежка, не знам. Сигурно защото винаги ми е било смешно "да отслабна за морето" и никога не съм го правила реално. Хем тази година ще сме къде 30 човека група, ама пък не ми дреме. Не оглеждам аз другите жени, те ако злословят зад гърба ми, живи и здрави да са. Така или иначе не могат да ми се опрат, ако тръгнем да ходим или да правим преходи или качваме върхове или на лицеви опори или каквото и да е. Най-активен живот водим ние с мъжО, пък нека ми се подиграват на целулита. Който го нямах до преди 4 години, но ЕГНто си каза тежката дума. Cold Sweat
Изчезвам, че чаветата ме чакат да слагам нещо за хапване.
Приятна вечер!

# 659
Любче, аз съм гола вода с тези бойните тренировки. С танцувални също. Всичко, което има някаква хореография за запомняне, ми е много трудно. Предполагам, че иначе са много зареждащи и натоварващи, но определено не са моите.

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 17:57 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт