Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 84

• 45 062
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба Hug

Дива Hug благодаря за среднощния пост, изпълнен с много смислено съдържание! Съдбата си знае работата и често си прави шеги с хората. В този ред на мисли съдбата хич не е благосклонна към Кадир с такъв баща, брат който никога няма да види и да прегърне, майка която го оставя бебе насред пуст парк и една 35-годишна тайна надвиснала като буреносен облак над душата му, непрощава лъжата! Тепърва ще има още един "сблъсък" между Зейно и Кадир, като научи истината за баща си!
Фиф Hug ейвала джанъм! Може да ти е ръждясала "Перлата" ма още работи подобаващо Stuck Out Tongue Winking Eye. За следващото пране и центрофугата ще ти се настрои Grinning.
Фенче Hug саол за кафето, аз ще метне сладичко да се почерпите за здравето на моя мъж, че е именник! 😜

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 16:12 от kotelina

# 541
Коте  Hug  wavey Да ти е жив и здрав именяка, саол!  bouquet
Надявам се Кадир да разбере и този път Зейно  Praynig
Малко хумор от нашия сериал  Laughing Цветовете са гадни, ама отново се посмях с нашите сладури  Heart Eyes Добре ми дойде да си припомня тези страхотни сцени , защото едва ли ще видим вече такива  Sad

# 542
  • гр. Върбица обл. Шумен
Честит Гергьовден, момичета! Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия. Честито на имениците!

Весел празник на всички и... не колете агнета, купете си месо от магазин.

Скрит текст:
Природозащитник съм, не одобрявам кървави ритуали, освен това, не ям агнешко (както и всички от семейството ми.)

Весел празник!

# 543
Добъъър ден сладури!
Честит ни Гергьовден! Да е живо и здраво всичко що е Георги, Гергана и производните им, та и ние покрай тях. Спешъл поздрави за детенце на Дива и за мъжо на Котката. Гепвам от вашите манджи да черпа и за моя племенник, че и той Гошо. И армията ни да пази Св. Георги!

Фенко  Hug предполагам, че когато започнат да излъчват Сблъсък по Босфор ТВ, тогава Иво ще дава инфо.  Peace Нали знаеш каква им е политиката на тия...  #Cussing out

Кате  Hug
Скрит текст:
ние агънцата си ги отглеждаме и винаги ми е кофти като знам, че ше заминат... ама това е кръговрата на живота. Принципно ми е жал за всяка животинка, но ям месо. Peace

# 544
Хелоуу дружки!! Hug
Честито на празнуващите!!

Коте Hug да ти е жив и здрав именика!! bouquet
Фиф Hug ейвала, с кеф те прочетох и се посмях! Wink
за Иво Peace
аз очаквах от него и повече снимки с останалите актьори Whistling Благодарение на Сблъсък- следващите го в ИГ се увеличиха с 20 000 хил. Пишат му на различни езици-руски, турски, англ. Peace

Дива Hug
благодаря за споделеното от снощи...и да, наистина мачът е бил много важен за любимия Кивов отбор Peace

Кате Hug
Фенче Heart Eyes, многооо готино клипче, благодаря, че го сподели bouquet
намерих и още едно Laughing
от февр. месец е

Днес са наградите за кино и театър SadriAlışık Ödülleri
‏Къванч има номинация за Най-успешен актьор.

Да му стискаме палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 13:35 от Airra

# 545
Кате  Hug Фифко  Hug Айре  Heart Eyes Весел празник и на вас!  bouquet
Фиф  Hug, сигурно така ще е, както казваш  Peace Надявам се да сподели как са протекли снимките, харесало ли му е, и най-вече какво е да играеш с тези актьори, най-вече с Киво естествено  Wink, да сподели впечатления  Praynig
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Супер е, когато са събрани на едно място, много готини моменти си имахме. Ох, а този смях на Кадир ме убива, ужасно ме кефи  Laughing Но, едва ли вече ще го чуя  ooooh!

А това за най-харесваната двойка си мисля, че е старо  Thinking На времето още беше тази класация, какво са се сетили отново  newsm78
Стискаме палци днес на нашето момче!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 546
Още една интересна новина
за Пелин Дишташ-съпродуцентката/от няколко години/на Керем Чатай.
http://www.ranini.tv/haber/36511/1/pelin-distas-netflixe-transfer-oldu

Цитат
💫Продюсер Пелин Дишташ присоединилась к интернет-платформе Нетфликс, где она будет курировать местное сериалопроизводство. Как сообщает Ранини мы можем надеяться на несколько больших проектов. Пелин приступает к работе в июне. В портфолио у нее такие проекты как Внутри, Чукур, Джесур и красавица, Столкновение, Соколиный холм, Маленькие преступления, 8-й день и Кузгун. Ранее она работала также главным менеджером телеканала D. Именно во время ее работы на канале на свет появились такие легендарные сериалы как Запретная любовь и Фатмагуль

Фенче Heart Eyes Peace
надявам се, до края на сериала да имаме пак някоя и друга по-мила, задушевна или хумористична сцена...ама като знам какво ни чака...... Whistling
а дано сподели Иво, щях да му пиша в ИГ, че сме чакали селфи с Къванч,ама се отказах Mr. Green

и за мен новината за Киво и Туба е стара и го изтрих....

тоя колаж май не съм го слагала......

............
най-после обявиха фрага
https://twitter.com/tvdizicarpisma/status/1125363234897317888
с прегръдка м/у Зейкад Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 14:41 от Airra

# 547
  • София
Еееееето ме, момичета! Вече от българска земя! Yellow Heart

Честит ви Гергьовден! Animal Sheep

От вас разбирам за Sadri Alışık Ödülleri - ще стискам палци на Къванч. Hands V

Поизостанах в темата, но не и в сериала - следя си го редовно, просто нямам толкова време за писане, знаете си ме. Но не съм ви забравила. Обещавам да се постарая да пиша малко по-честичко. Animal Bear

# 548
Тинче! wavey
как беше в Станбула? Wink
то от нашия сериал и не остава много.... Confused

Сънят на Пеперудата
на турски филмов фестивал в Куба Peace
http://www.radiorebelde.cu/noticia/realizaran-festival-cine-turc … s0GIiz1ST-rMJyOP4

# 549
  • София
В Истанбул беше много хубаво, Айре. Ама както винаги, впрочем. Аз съм си поставила за цел всяка година поне веднъж да ходя натам - отразява ми се все едно съм отишла на психиатър. Innocent
От нашия сериал не остана много, но аз вече нямам търпение за следващите проекти на "четворката" ни - и на Къванч, и на Елчин, и на Алперен, и на Мелиса. Two Hearts

# 550
В Истанбул беше много хубаво, Айре. Ама както винаги, впрочем. Аз съм си поставила за цел всяка година поне веднъж да ходя натам - отразява ми се все едно съм отишла на психиатър. Innocent
От нашия сериал не остана много, но аз вече нямам търпение за следващите проекти на "четворката" ни - и на Къванч, и на Елчин, и на Алперен, и на Мелиса. Two Hearts
значи ще наминаваш пак от тук Wink

СМ - DigiLUP/мин. седмица

много сме добре Mr. Green

# 551
Айре  Heart Eyes благодаря за колажа!  bouquet
О, ще си имаме фраг, чудесно! Нима ще има прегръдка  newsm78 Кееф!  Heart Eyes
Тинче  Hug  wavey Добре си си дошла!  bouquet
Аз пък напротив, при това ми ходене в Истанбул малко се разочаровах ... такава гмеж е по улиците, че не можеш да се обърнеш, такава цигания, както стана впрочем във всеки голям град по света  Sad  Някак не усетих онази приказна атмосфера, с която се сблъсках преди 7 години ... Не се учудвам изобщо, че Киво и Башак са избягали да живеят в гората, умни хора Peace Никаква дисциплина по улиците, ще те смачкат, ако не внимаваш, особено тези с мотопедите. Да не говорим пък за тези, които продават разни неща по улиците - парфюми, корсажчета, броеници - няяяма такова нахалство, не можеш да се отървеш от тях, големи досадници. Но, много се учудих, че този път видях много по-малко забрадки , а очаквах да е тъкмо обратното  Thinking Дори от тези, които приличат на черни гарги видях много малко, и повече в Азиатската част са забрадените. Но поне повечето са с шарени, светли кърпи и манта и някак по лесно се възприемат. Ако не е Киво, няма и да се сетя повече да ходя там, честно  Mr. Green
Айре  Heart Eyes Супер!  thumbsupИзобщо не сме зле, пък нека е провал сериала  Wink

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 19:06 от queen_fenka

# 552
  • София
Айре, разбира се, че ще наминавам. Kissing Heart

Фенче, аз пък този път се сблъсках с много забрадени и религиозно-настроени хора - повече от преди. Иначе си права, че сега лудницата е по-голяма. Бях в Истанбул миналата година точно по същото време, майските празници. Малко по-спокойно беше, като че ли. Този път голям хаос - много ремонти, много затворени улици и площади, много полицейски проверки, че аз хванах и демонстрации по случай 1-ви май, та съвсем. Но, като ми идваше в повече, се качвах на ферибота, и всичката лудница ми минаваше по Босфора. Simple Smile

# 553
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Hug  Фраг ли чакаме?  Praynig

Фенче, моите колеги, които бяха на екскурзия в Истанбул, споделиха същото. Преди доста време ви разказах преживяванията си по време на моето гостуване.

Скрит текст:
Беше невероятно. Изнесохме концерт в голяма зала. Изпях "Здравей, как си, приятелю" с една моя ученичка. Цялата зала стана на крака и ръкопляска в несвяст. Слизахме и се качвахме няколко пъти на сцената за поклон. Много от преселниците (някои от тях ми бяха ученици) плакаха, китката ме заболя от ръкостисканията. Видяхме и къщата на Инджи, даже имам снимка... аз на корабчето (беше ми станало лошо, едва не повърнах, а съм плувкиня.., но във водата е друго, направо исках да скоча и да доплувам до брега)и зад мен-къщата.

Водиха ни къде ли не... Но, колегите, които тази година пътуваха, бяха недоволни и описаха същата картина, на която и ти си била свидетел. Някои бяха доста разочаровани. Добре, че не отидох, щях доста да се огорча. Така запазих прекрасния спомен отпреди.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт