През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Радинка, стискам палци всичко да бъде наред, но каквото и да става не вярвайте на 100% само на един лекар. Търсете и второ, и трето, ако трябва и четвърто мнение! Лекарите също правят грешки.

# 91
Момичета моля за силни палчета.Днес ми вземат доста сериозни иследвания от който ще стане ясно дали, ще запаза бебето или ще го махнем по мед.причини

Стискаме и сподели после!!!! И да - второ, трето мнение ако трябва!

# 92
И лошото е че след второ става по объркващо . Аз ще ходя и на трето сега след измерена малко по-голяма нухална транслуценция. Вашите като размери как са ?

# 93
Ради, дано всички опасения са напразни! И аз като другите момичета те призовавам да потърсиш повече мнения, защото доста прочетох за излишно наплашени майки и впоследствие здрави деца!

# 94
И лошото е че след второ става по объркващо . Аз ще ходя и на трето сега след измерена малко по-голяма нухална транслуценция. Вашите като размери как са ?

Наското четох ето това, специално по този въпрос. Затова и казвам да не се разчита само на едно и две мнения.

# 95
Лили,благодаря чела съм го . Наистина е тъжно , ако момичето беше направило аборт , а на бебчо нищо му няма .

# 96
Лили,благодаря чела съм го . Наистина е тъжно , ако момичето беше направишо аборт , а на бебчо нищо му няма .

Успех и на теб, направи ако трябва подобен пренатален тест, за да сте сигурни има ли проблем, няма ли. Има най-различни такива, пращат се проби в чужбина. Вярно, скъпо е, но като става въпрос за здравето на децата ни, си заслужава.

# 97
Разбира се вече е говорено , посъветваха ни да изчакаме седмица и така да го пуснем. Фетална ще правя на две места както и БХС . Просто , в разлика от един ден нухалната ми от 2,5 мм (което в гранично) е 1,3 (което е добре ) . Казват че не би трябвало да има почроблем , нямаме семейна обремененост , на 27 съм , но все пак ще пуснем и пренатален , който дава най -голяма точност .

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:12 от mmoira

# 98
Сигурна съм, че всичко ще бъде наред в такъв случай , и все пак имаш стиснати палчета и от мен! Hug

Радинка, моля те, пиши какво е станало, ако имаш такава възможност.

# 99
Благодаря ти ! 🍀

# 100
Момичета, вие в коя седмица си пускате този скрининг? Аз бях днес на лекар и ми дадоха направление за него, но не ми казаха кога да отида. А следващия ми преглед е чак на 4 юли ... предполагам, че трябва да го направя преди това, но не съм сигурна кога...
Освен това ми казаха, че имам някаква уринарна инфекция и ми изписаха антибиотик. Опасни ли са антибиотиците за бебето? Вярно, че ми го изписа лекар,но просто се чудя...
Мен ми го назначиха точно в 11 г.с,но се оказа,че на плода му трябват още 6 мм за изследването и на 23.04 пак ще ходя.Тогава ще съм в 12+4 г.с.Предния път ми взеха само кръв за изследването ,а на 23 ще го довършим.

# 101
Деси колко мм беше бебчо ?

# 102
Деси колко мм беше бебчо ?
42 мм (отговарял си на седмицата),но за скрининг трябвало да е поне 48мм (така ми обясни докторката).

# 103
Деси, в октомврийската тема имаше съфорумка, която по същия начин беше отишла по-рано и я върнаха. Но преди това са й взели кръв. Но се оказа, че не трябва да има толкова дни разминаване между взимането на кръвта и ФМ. Аз на твое място бих се обадила да им кажа да не пускат днешната кръв за изследване, и че държиш следващия път да вземат наново.

Аз вчера бях в 10 г.с + 4 дена, но на ехографската снимка пишеше, че бебчо отговаря на 11 г.с + 3 дена. Размерът му беше 4,63 см Simple Smile И още е рано за подобно твърдение, но казаха, че е вероятно да е момче. А аз идея си нямам как се отглежда момчеее Grinning Имам сестра и с майка ми в нас е женско царство Grinning

# 104
Деси, в октомврийската тема имаше съфорумка, която по същия начин беше отишла по-рано и я върнаха. Но преди това са й взели кръв. Но се оказа, че не трябва да има толкова дни разминаване между взимането на кръвта и ФМ. Аз на твое място бих се обадила да им кажа да не пускат днешната кръв за изследване, и че държиш следващия път да вземат наново.

Аз вчера бях в 10 г.с + 4 дена, но на ехографската снимка пишеше, че бебчо отговаря на 11 г.с + 3 дена. Размерът му беше 4,63 см Simple Smile И още е рано за подобно твърдение, но казаха, че е вероятно да е момче. А аз идея си нямам как се отглежда момчеее Grinning Имам сестра и с майка ми в нас е женско царство Grinning
Ще попитам за всеки случай и доктора,който ми следи бременността (на 23 съм и при него) в същата болница е,но изследването го прави друга докторка.Ние още не сме питали за пола,но смятам във вторник да питам 😁 Вече нямам търпение да разбера какво ще е.

Общи условия

Активация на акаунт