Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 8

• 55 771
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, да се оплача и аз от Postnl. Поръчах от еbay. Продавача пусна артикула след 2 дни. Даде ми трак номер и от там нататък в постнл пише, че е в склада на спедиторите вече 2 седмици. В други приложения пише, че вече е транзит от 11 дни, но защо няма никакви ъпдейти на състоянието, никъде ли не се сканира? Track номера е LT566378349NL. Моля някой по запознат да помага 😁
Докато не пристигне в Нидерландия, няма да се промени статуса. Две-три седмици средно пътуват пратките от Китай, ако е от там. Така или иначе нищо не можеш да направиш, докато не мине крайната дата за доставка.

# 616
на мен тези през будапеща идват за 19-20 дена - е има и за 40 дена, но повечето са около и под 20 дена

# 617
  • София
Само първата погледнах. Тръгнала е на 8 септември.
Къде са тези десет дена в Будапеща?
На 6.09 и 7.09 тръгнаха, а на 10-15.09 са в Букурещ, чак не ми се вярва. Ето тези са:

# 618
  • Варна
Градът е Будапеща а не Букурещ хаха.Спокойно със тези проследяващи номера UA----HU и на мен ми идват много бързо за около 10-15 дена.

# 619
На 6.09 и 7.09 тръгнаха, а на 10-15.09 са в Букурещ, чак не ми се вярва.
Само втората е тръгнала външен разменен център някъде по света. Останалите още са по пътищата на Китай

# 620
Здравейте, да се оплача и аз от Postnl. Поръчах от еbay. Продавача пусна артикула след 2 дни. Даде ми трак номер и от там нататък в постнл пише, че е в склада на спедиторите вече 2 седмици. В други приложения пише, че вече е транзит от 11 дни, но защо няма никакви ъпдейти на състоянието, никъде ли не се сканира? Track номера е LT566378349NL. Моля някой по запознат да помага 😁
Докато не пристигне в Нидерландия, няма да се промени статуса. Две-три седмици средно пътуват пратките от Китай, ако е от там. Така или иначе нищо не можеш да направиш, докато не мине крайната дата за доставка.
От Хонконг е пратката. Онзи ден ми излезе в package.net,че я премятат между пощенските станции в Украйна. Днес пише, че вече пътува за България, но все пак няма никакви промени в статуса на пратката. Защо така?

# 621
Още не е тръгнала от Китай. Няма я при никой от познатите ми превозвачи

# 622
Още не е тръгнала от Китай. Няма я при никой от познатите ми превозвачи
Ето това ми излиза от тази вечер. Логото на доставчика се промени. Беше на postnl първо, след това на 4px, а от преди час е на български пощи. Но не знам до колко да го взимам на доверие. Мнения?

# 623
Нямам идея къде проверявате но...
- За толкова кратко време може да получите достверна информация само от превозвача. Би трябвало да е 4px но днес не ми излезе нищо
- Не може да очаквате пратка с транспортни разходи под $10 да се придвижи за толкова кратко време на голямо разстояние
- Търпение му е майката. Рекорда за бърза доставка при мен държат сингапурските пощи с 9 дена от Шанхай до пощенския клон от който ги получавам

# 624
и аз имам наблюдения че холандсите пощи отразяват по рано кога подават инфо към бг пощи, скоро ще е видиш и там

# 625
Здравейте, получих имейл от Али експрес, че пратката ми е пристигнала. Обаче ми се струва много бързо пристигна мое ли помощ малко SYAET11169820 благодаря!

# 626
  • BG-DE
Parcels дава това

# 627
Пристигнала е и е заминала от някакъв транзитен център някъде по света

# 628
Пристигнала е и е заминала от някакъв транзитен център някъде по света
значе да не я чакам да дойде така ли?

# 629
Кое да не чакате? Пратката пътува, ще дойде. Ако искате да дойде за 6 дена препоръчвам да използвате услугите на DHL

Общи условия

Активация на акаунт