Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 43 737
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата. Гласувах за Асен и Филип.

# 31
Аз също гласувах за Асен и Филип. Четейки тук и следвайки някаква вътрешна моя логика, мисля че е един от двамата. Все още твърдя, че историята с осиновяването на Асен или е измислена, или преиначена. Ключът така или иначе е в семейство Чанови.

# 32
Развръзката тук сигурно ще е тъжна. Вероятно Убиецът е станал такъв, защото много лошо е видял, неоправдана жестокост, безнаказани престъпления. Той/тя ще да е с тежка съдба. Тръгнал е сам да "урежда сметките" - значи е изгубил вяра в реда, в съда, във възмездието. И го раздава сам(а). Готвя се за развръзката, за да не ми е много тежко накрая.
В този ред на мисли, не виждам потенциал в Прокурора. Той е имал такава власт в ръцете си с години. За това аз Димитър Чанов го изключвам. Дори ми е потенциална следваща жертва. Виж, за полицаите - там работата е съмнителна. Ако са видели, че не осъждат престъпниците - може да са тръгнали сами да ги наказват.

# 33
  • София
Благодаря за новата тема.
Но предната имаше още 8 стр. за доизписване. До 49/50/51 стр. както дойде...
Аз пак си вотирах за моите хора.  Laughing

# 34
Благодаря за темата.

Аз вали, гърми едно си знам - Асен и Мама Чанова. В интервюто вчера Теодора каза, че ще видим как се заражда злото, какво го полива, за да достигне тези размери - нещо такова. Ами майката е тази, която може да създаде и системно да подхранва това зло, заради желание за отмъщение или сбъркана справедливост 🤔.

# 35
Много ми в “надценена” Духовникова- и като актриса , и като жена. Вчера беше много добре гримирана , по принцин си изглежда добре , но невероятна крсавица за мен не е.

# 36
Вчера Карамазов сподели, че е казал на брат си кой е убиеца, а брат му - на жена си и тя била бясна, че е разбрала. Това ме кара да си мисля, че убиецът е някой от героите, които вече познаваме.

# 37
Със сигурност е от “нашите”.

# 38
Не гласувах в анкетата.

Хубава е Теодора, с интересна, одухотворена и малко по-специфична хубост обаче.  Дано не съм права, но и тя май няма да остарее много красиво.

# 39
Ами ако всичко е за заблуда? В смисъл - нарочно по интервюта използват "убиецът" - в единствено число? Измислих нова теория  Joy двамата братя са екип - Филип дава тон кога, къде и кой да бъде убит, Асен ги убива... Мотив - нещо, свързано с осиновяването в детството на единия или и на двамата. Размишлявам си...

# 40
......Хубава е Теодора, с интересна, одухотворена и малко по-специфична хубост обаче.  Дано не съм права, но и тя май няма да остарее много красиво.......
Ще си се превърне в същество от Аватар Joy

# 41
  • София
В Дървото беше много нежна и ефирна Теодора, тук направо не мога да я търпя - зверски пренавита, с истерично и злобно изражение на лицето. Можеха да вкарат и капка женственост в образа.

# 42
  • USA
Гласувах за Краси,не съм си променила вота от миналата седмица.Също така и държа Асен под око.

Чанови ги виждам като взискателни,строги родители,които са отгледали 2 сина без излишни емоции и глезене.Чанов носи парите и и им осигурява стабилни финанси,но не е близък с децата си.Майката е домакиня,посветила живота си на семейството.Не виждам какво общо може да имат те с един психо,който убива за кеф и отмъщение.

Духовникова е голяма симпатяга.На мен ми харесва като жена.И като актриса много добре се справя.
Просто във филма играе мъжкарана,скучно облечена в дънки и риза,груба,без маниери и женственост персона.

# 43
Аз почвам да мисля, че ибиецът е брат близнак на Асен или Филип и си отмъщава по някакъв начин.

# 44
  • София
Благодаря за темата! Гласувах за Филип, макар че не ми се струва много вероятно. Но другите още по- не ми изглеждат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт