Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 409
  • 704
  •   1
Отговори
# 150
Новината само ММ и вие за сега Grinning. Ще мълча до преглед, искам да съм сигурна, че всичко е ок първо. Аз дори не смея да се зарадвам.
Те много искаха бебе, но вече не говорят за това, от години ми се повтаря, а аз все отлагах. На 15 и 12 са, големи деца.

# 151
Честито, мила! Страшно много се радвам!

# 152
Ехааа, Джейче, много хубава новина! Стискам палци всичко да е наред и до финал.
И аз като Меги се замислих, въпреки, че много ви се радвам на всички бременни, малко ми е и тъжно, защото ще ми липсвате. Но е за хубаво Heart
Пеони, кое те накара да си правиш МБ. Тези гъбички имат ли симптоми?

# 153
Новината само ММ и вие за сега Grinning. Ще мълча до преглед, искам да съм сигурна, че всичко е ок първо. Аз дори не смея да се зарадвам.
Те много искаха бебе, но вече не говорят за това, от години ми се повтаря, а аз все отлагах. На 15 и 12 са, големи деца.
Напълно те разбирам.... искаш да се увериш, че всичко е наред 🙂 Ще бъдат много щастливи децата! 
Ами то и да ти се повтаря... ти самата трябва да се почувстваш готова, защото ние жените сме натоварени с майчинството и най-добре знаем какво ни коства и дали имаме ресурс за повече. Така че сега е бил моментът  🙂 
Надявам се скоро да можеш да се зарадваш с пълна сила!

# 154
Браво,Джей!Напоследък нещо си мислех за теб,мисля,че не случайно....
Вярвам,че ще е до финал!

# 155
Джей , браво мамче ! Честито ❤ Очаквах да ни изненадаш и тъкмо влезнах да видя новината 🤗 Лека бременност и до термин 😇

# 156
JLo, толкова много се радвам да видя този хубав тест! Пожелавам ти лека бременност и пухкав и успешен финал! Много спокойствие и щастие.

Ей така като гледам "по-старите" момичета с хубави положителни тестове, ми вдъхват надежда и на мен. Simple Smile Много е хубаво, чакам още някои да се отчетат, че много са се застояли тук.

Peoney, много съжалявам за тези гадни гъби, дано бързо да ги пребориш и забравиш!

# 157
Peony, горещо ти препоръчвам да наблегнеш на пробиотиците. Ама така хубаво си направи един курс от поне три месеца. Аз съм си правила експеримент като тръгнат гъбите веднага почвам пробиотик и ги стопирам. Винаги работи!! Сега при тебе може да се задълбочили нещата. Не знам точно какво ти е положението. Но ако по принцип лесно ги хващаш гадните гъби, пробиотиците много ще ти помогат. Да не говорим, че помагат и за флората в червата и за имунитета като цяло. Вярвай ми, няма да сбъркаш. Успех! 🙂

# 158
Страхотна новина Hug
Честито и успех до края.
Влизам и гледам много коментари. Бях сигурна, че e JLo с +тест. Много се зарадвах.
Иначе при мен все още нищо ново. Преди цикъл много се подувам до деня, когато ми идва. И сега бях така до вчера. Бях сигурна, че вчера ще ми дойде, но още не. Иначе по план в петък е 14 ден от инсето и ще правя тест.
Нищо не усещам по-различно. Леко ме придърпва долу, но то и преди цикъл е така. Още два дена и ще съм наясно.

# 159
  • Dope Reach
Марианка, успех! Не знам какво друго да ти кажа, това чакане мисля, че за всички ни е изнервящо, но дори и да нямаме резултат веднага, винаги си струва да опитаме отново.

# 160
  • София
Честито ДжейЛо! Стискам палци!
Аз ще Ви поръся с розов прашец ❤ Живот и здраве ще си имаме момиченце. Откриха ми обаче на прегледа вчера цервикална недостатъчност и шийка 2см. Утре ще ходя при Доц. Мазнейкова с моя лекар на второ мнение и най-вероятно ще правя серклаж. Малко се пратеснени, но доктора каза, че няма място за паника и сме хванали нещата навреме.

# 161
Момичета,април не е бил моя месец.Дойде като по часовник.
Не съм изненадана и честно казано не съм и тъжна.
Хубавите новини тези дни мисля,че имат също превес да се чувствам добре и обнадеждена.А и започнах да следя всеки ден темата с надеждата да видя още някоя да сподели положителен тест.Simple Smile

# 162
Здравейте,момичета!
Честито JLO! Simple Smile Много се радвам!
Искам да ви почерпя макар и виртуално с по парче от моята последна торта ,послучай рожденния ми ден,който беше вчера. Simple Smile Навърших 31 години и съм много щастлива,че получих подаръка,който толкова силно исках. Simple Smile Днес ей така реших да си направя още един тест след 14 дни от датата,на която трябваше да ми дойде и още в първите секунди тестовата черта се оцвети много,много по ярко от контролната.След седмица отивам на  доктор. Пожелавам такива тестчета на всички !
Бъдете здравички,винаги  с надежда и сърца пълни с обич и мечти!

Шоколадова торта с майонеза и ягодов чийзкрем 🍫🍫🍫🍓🍓🍓 🍰 🍰 🍰

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 13:31 от Irina Jolie 616216

# 163
Irina Jolie 616216, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, здрав и пухкав финал и много хубави моменти с тази сбъдната мечта! Simple Smile

# 164
Peoney,  и аз като calinista ще те посъветвам да си вземеш добри пробиотици. Ползвала съм Лактажин, доволна съм и дори си имам в хладилника за всеки случай. Flowers Hibiscus

Мариана, стискам палци! Дано чудото при теб е станало! Heart

Интрига, честито розово и без паника! Всичко ще е наред! Flowers Hibiscus

Кантарион, другия месец ще е! С нови сили към целта Flowers Hibiscus

Ирина, ЧРД! Да си здрава, щастлива, обичана и да се сбъднат всичките ти мечти! Лека бременност и до финал Flowers Hibiscus

На мен ми дойде и това е 3 цикъл след аборта. Ще ходя да видим какво се случва със ЗД и тогава ще се прецени.. Надявам се 3 цикъла да са достатъчни за регулация на хормоните и всичко да е наред. Flowers Hibiscus

И накрая да спомена нещо, което си мисля отдавна да напиша, но все забравям. Съветвам всички, който са имали биохимични или аборти, разширени и изпъкващи вени по кракатада си направят изследване за тромбофилии. Медицината е днес е напреднала и може да ни помогне да достигнем до заветната мечта.
Трейо съм Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт