Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 446
  • 704
  •   1
Отговори
# 300
Rochellka,мен не ме придърпва а направо си ме боли,ориентирам се и по ЦС,но си правя и тестове за да съм сигурна.

# 301
Значи иска да споделя възмущението си Grinning Както си мислех, че познавам тялото си, така то ми се присмива буквално в лицето.

Накратко - 29-30 дневен цикъл. Овулация между 14 и 16 ден, като има обилна ЦС и болки. Миналият месец Ц беше 33 дни и всичко се обърка. Този месец на 12ти ден имах ЦС като яйчен белтък с нишка кръв (извинявайте...) и веднага нападнах ММ. 1-2 часа след секса ЦС буквално спря, сякаш врътнах кранчето Grinning И тези ову придърпвания ги имам вече 3 дни... А ЦС е една водниста и почти забележима. Ову тестовете са отрицателни (никога не мога да ги нацеля положителни, дори с фоликулометрия, където се доказа ову пак бяха отрицателни ?!)

Как да не се ядосвам.. Ще ме извинявате, ама наистина имах нужда да си го излея...

# 302
Lilac* + тест за О има поне 2дни преди самата О. Поне при мен е така Simple Smile

# 303
На скоро момиче беше писало в темата за О, че не е имала положителен тест за О, но е забременяла! Явно не винаги засичат пика на ЛХ. И това, че нямаш положителен тест, не значи че е нямало О. Както и това, че имаш положителен не значи, че е имало О. Малко относителна работа са тези тестове. Обичай си мъжа и дано скоро за сметка на тези отрицателни, извадиш друг положителен! 🍀😊

# 304
Добро утро Simple Smile МЦ трябва да ми дойде на 13ти т.е се надявам да не ми дойде де. Постарахме се, когато бях в Ову. Сега ме сърбят ръцете да си взема тест, но знам, че няма смисъл. Нещо усещам как откачам лека полека Grinning успех на всички момичета
И аз очаквам на 13 май МЦ, но се надявам да ме пропусне и да видя двете чертички. С тест на овю отчете овулацията на 2 май.  Бебе правене 26 април, 1,2 май. Blush

# 305
Добро утро Simple Smile МЦ трябва да ми дойде на 13ти т.е се надявам да не ми дойде де. Постарахме се, когато бях в Ову. Сега ме сърбят ръцете да си взема тест, но знам, че няма смисъл. Нещо усещам как откачам лека полека Grinning успех на всички момичета
И аз очаквам на 13 май МЦ, но се надявам да ме пропусне и да видя двете чертички. С тест на овю отчете овулацията на 2 май.  Бебе правене 26 април, 1,2 май. Blush
Стискам палци да се похвалим скоро. Аз вече нямам търпение да разбера дали сме успяли, ама ни е само първи месец опити, така че не трябва да се навивам, че ще стане от раз, но пък знае ли човек Simple Smile

# 306
Ухуу попътувах и ме нямаше. Влизам тук и започвам да гледам колко положителни емоции е имало. Честито на двучертичковите и до финал!!

при мен след доказано О, по Великден си ме навести лелката. Този месец няма да мога да отида на гинеколог за да проследи другия яйчник дали ще има О. той е и по проблемен, има някакво петънце, което според гинеколожката не пречи за бременност, но трябва да се изследва какво е. Дано не е нещо смущаващо, че се притеснявам.

# 307
Здравейте, момичета! Не бях чела близо 2 седмици - пътувахме семейно, тъй като имах сериозна нужда от работна пауза и ратоварване от мислите за забременяване.

Много се радвам за всички бременни момичета - това е светъл лъч в края на първия ми работен ден след кратка отпуска:)! Бъдете спокойни и щастливи!

Джей - чувствах се точно като теб като забременях за трети път юли миналия месец. При мен беше и по-зле, тъй като първите ми две деца са по-малки от твоите. Стигнах чак до мисли за аборт. Тъкмо се поуспокоих и си запазих дата за генетичните тестове (бях на 38 тогава) и се установи мисед. Стана ми толкова гадно за всичките ми терзания. Сега съм сигурна, че искам това трето дете. Надявам се да се почувстваш истински щастлива и уверена скоро и съм сигурна, че ще си страхотна майка:) Една приятелка, която роди за трети път преди 3 години, ми каза, че третите деца са много специални, тъй като знаеш, че ще са последни.

Успех, мили момичета! Аз този месец не се надявам много, имаме само 2  опита, а и не засякох сигурни признаци на овулация. Ще работим за февруарче като му дойде времето.

# 308
Аз мисля, че минах дупката. Не съм стигнала до крайни мисли, слава богу!
Звъннах даже да запазя час, но докторката е болна, обясних и набързо датите, на 21ви чак ще ме гледа, ако не изникне нещо до тогава. Много време е това, успокоявам се, че направо и пулс може да се засече.....

Както доказах,  и от два опита става, не се отказвайте до последно. Ще стане Hug

# 309
Някоя от вас, която е проследила месец без овулация - имахте ли изразени симптоми?

Джей, ти си ми като надежда направо Simple Smile Страшно много се радвам как се получиха неочаквано нещата при теб Simple Smile Времето ще мине бързо!

# 310
Момичета,на някоя да и се е случвало,да има изпарителна линия на шуър чек на третата минута?

# 311
ив, шуър изпарителни много рядко дават, а и на 3тата минута,  едва ли е изпарителна. Я прикачи снимка Heart Eyes
Момичета,на някоя да и се е случвало,да има изпарителна линия на шуър чек на третата минута?

# 312
ИвГГ, сподели снимка, струва ми се, че ще се похвалиш! Стискам палци! 😘🤗

Абе момичета, втори ден имам мноого положителен тест за О. Какво ще рече, ако има някоя с подобна ситуация? Иначе док ми каза, че ще ми е малко по-късна заради по-бавното развитие на фоликула. И по чои изчисления 😅 трябва четвъртък-петък да е... Малко се обърках вече, надявам се, че не ви обърках и вас! ❤

# 313
Блекче, и аз вече не знам.
Миналия месец доктора ми каза овулацията да я чакам към четвъртък, петък, но пък по ЦС и БТ (и дължина на моя цикъл), ми се струваше, че беше към неделя?! Не знам..и аз вече се обърках.
Днес ми е 10ти ден и от вчера имам характерна за овулация ЦС. Заради срама вече в аптеката, си поръчах тестове онлайн. Надявам се да засека нещо, ако не е минала. Или просто ще се объркам още повече.
Сега не меря БТ, ще пробвам тестовете и категорично ще ги махна следващия месец. Че още повече въпроси ми изникват. Вярно е, че така повече се напрягаме.
IvGG, дай снимчица 💜 и дано да не е изпарителна, а е бебешка

# 314
Блек, аз винаги съм с два + теста за О, когато засичам такава. Питала съм тук и ми обясниха, че единият тест хваща възхода, а другият спада на ЛХ хормона. Пикът се пада м/у двата положителни теста. Малко объркано го обясних майче. 😄
Имаше тема специално за тестове за О и там е обяснено даже с картинки. За нормално се смята ако имаш един или два положителни теста на цикъл. Повече от 2 може да е сигнал за поликистоза.
Това е, което мога да ти кажа аз от моето проучване по въпроса. Стискам палци да сте я хванали. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт