С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 009
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
Мм е нa гоcти при брaт cи. Който живее нa другия крaй нa грaдa. A ние cме c мaлко бебе.

# 631
Както стоим заторени в къщи,и което не ни е дразнило,ще започне да ни дразни

# 632
Дразни ме, че не затваря вратите, оставя лампите светнати навсякъде, като мие нещо на мивката в кухнята, после целият плот е във вода и не сеща да го забърше. Дразни ме с това, че откакто не работи се вдетини и започна да играе на някаква игра на лаптопа, ама по цяяял ден. Помага ми много вкъщи, няма спор, но ми писна в 90% от времето да го виждам на едно и също място, в една и съща поза. И звукът от тази тъпа игра ме побърква 🤦‍♀️

# 633
Коя е играта Simple Smile

# 634
Диабло май. Не съм сигурна, не ги разбирам Grinning

# 635
Разбирам те за звука, който е подобен на шума от железарски цех и свинекланица, взети заедно Simple Smile

# 636
# 637
Едни слушалки правят чудеса със семейния мир в такива ситуации. Simple Smile

# 638
  • София
Моят също е луднал по игрите, дори като пием скафе сутрин играе, ноооо при него страстта е към "тихите" игри - шахмат е любимата му. Това не е май много по темата, защото никак не ме дразни.

# 639
Със слушалки ще е още по-дразнещо, като не те и чува и отразява, а го виждаш потънал в друг свят.. Grinning
И за мен едно от най-дразнещите неща е, че все посяга към тел-на и това няма да му омръзне ако ще 24 часа да го държи. Викам - как може да не ти омръзва! Не изчете ли вече всичко в тоя интернет! Той се съобразява с мен де, гледа за малко, по-късно пак за малко уж, но ако не се възпира, изобщо няма да му омръзне и мен това си ме дразни. Имат си форум и групи по хоби, така че винаги има кво да прочете кой какво казал и да дава мнения...

# 640
Щот само китаристи познавам 😆
Дразни ме, че боботи със слушалките по цял ден и сменя постоянно местоположението с всичките си такъми 🙄

# 641
  • София
Дразни ме - от Коледа си е в къщи. Има приходи, не е проблем.
Но по цял ден готви - яхнии, манджи със сосове, супи, закуски.
Вечер планира менюто за следващия ден. Сърди се като не ям 3 пъти на ден. Провали ми и лунната диета.
А аз искам понякога да си хапна проста салата от домати и сирене, зелева и някаква скара.

# 642
Дразни ме, че има здравословни проблеми, а не си обръща внимание. Все аз трябва да го побутвам в това отношение. С малкото дете сме 15ти ден в болница и го карам да чисти, пере и глади. Прави го с нежелание, но го прави. Гледа голямото дете сутрин и вечер. Там се справя, но ѝ разваля режима. Тя си ляга в 21ч, а той я оставя да стои до 22:30 ч, за да редят пъзели.. Сеща се да чете глупости във Фейса, не се сетил да ѝ прочете приказка. Добре, че го подсетих.. Все такива дребни неща, но и те се трупат. Чака ме с нетърпение да се прибера, за да поема отново реда в мои ръце, но този път не е познал 😈

# 643
  • София
И моя така готви. Вече от вечерта ме пита какво. Някои дни се кефя, ама някои дни ми идва байгън. Той обича да има по много!

# 644
И моят готви, все готвачи сме ги намерили. Прави най-хубавият омлет на света.
Днес сякаш не ме е дразнил. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт