С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 011
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
Ей как искам някой да ме води някъде, но уви. Моя едвам го карам да идем до Пловдив по време на панаира. Но разбирам го. Изморен е много от новата работа и има нужда от сън, а шофирането на дълги разстояния не е препоръчително за недоспали хора.
 Миналото лято имахме късмет да посетим френската ривиера, ами като се прибрахме и го питаха как е изкарал казваше " не знам, аз спах на много плажове". Сега се шегуваме за предстоящия сезон дали му се спи в Испания. Не му се ядосвам и не му мърморя аз. Благодарна съм, че след 2 големи разочарования съдбата ме срещна с добър човек, който ме приема с кусурите ми и ме търпи, а аз не съм за търпене. Много кисела и откровено зла съм станала. Имам чувството, че всичко добро на което съм способна съм го давам на детето си на него, а с останалите съм направо Цербер. На работа много от колегите се чудят все още как той се е престрашил да се хване с такова зло.

# 616
Защо ли мъжете се чувстват толкова задължени да "образоват" половинката си?

И аз съм пробвал - и то не с някакви мъжки нърдщини. На бившата ми опитах да й покажа шедьоврите на киното, говорил съм и за астрономия, водих я в Лувъра, получи нагледен урок по история в Рим.... Винаги ме посрещаше един такъв тъп поглед на на куче, което гледа телевизор. Грам любопитство няма.

Сигурно съм й станал досаден в един момент, но имах желание освен хубавелка да е й по-образована и отворена към света. Защото света определено не е само "Секса и града", DM и ресторанти.

Явно повечето хора нямат никакъв шанс, освен, ако родителите ти не са поощрявали любопитството ти като малък. Иначе пък ме изненадваше колко е добра по математика и как бързо заучава текстове на песни.

Аз пък съм била от "другата" страна - чета много, ценя изкуството, пътува ми се, имам желание да разглеждам, опознавам, уча.. Даже магазините и храната са ми последна грижа, духовната храна ми е била приоритет винаги. Е, или се сблъсквам масово с "Кво да им гледам - хора, къщи, салтанати?", или ставам скучна "читанка" на мига, или се комплексират и търсят такава женичка - красива наистина, но дотам. Сегашният ми приятел, слава Богу, не е от този тип и оценява какво има. Тъжно ми е да се сблъсквам с духовно бедни хора. Даже не всичко е до пари, а до желание. Не знам как живеят, как общуват помежду си такива хора...

# 617
desenchantee, разбирам те и ти съчувствам Simple Smile

# 618
  • София
Много хора не знаят, но имат вътрешна потребност да учат, попиват, вдишват.
Аз с другите нямам какво да си говоря.

Братане, опраска ли триста селфита момата пред Кулата?

# 619

За какво? Нали сегашният не е от тия?

# 620
Скъпи, заблудени душици, духовността далеч не е любопитство към света и желание за посещение на повече туристически места или обсъждане на някакви възвишени според личните представи теми... Това е просто вашият собствен поглед и нищо повече. Хубаво е, каквото и да изповядвате, да срещате поне хора с които може да споделяте де и да ви разбират.

# 621
Братане, опраска ли триста селфита момата пред Кулата?

Чак триста... толкова суетна не беше Simple Smile
Макар че се наслаждавам да фотографирам Simple Smile

За какво? Нали сегашният не е от тия?

Откъде да знам Simple Smile

# 622
  • София
И аз обичам да снимам, любителски с лек уклон.
Значи, все пак си намирал нещо. Тази ли е ревнивката?

# 623
Айде сега пък "духовност" и различни забележителности, desenchantee.
Ако наистина си толкоз извисена, щеше да знаеш, че има чар даже когато правиш лютеница или компот в двора на село.
Още по ъпгрейд е, когато разбереш, че не външното определя вътрешното и спреш да се чудиш на хора, които имат умението да се чувстват щастливи и без да пътуват, в тясната панелка Wink

Малко и по темата - ММ има безжични слушалки, брагидаш, нещо си, изръси се за тях преди 2-3 години. Това ок, но се развалиха, не работят. А и вече не ги произвеждат.
Обаче постоянно си ги носи, харесва се с тях, мисли че му придават скъп вид сигурно.
Не чува като говоря. Питам го нещо, мълчи си...
Та, много ме дразни с тези слушалки!

# 624
  • София
Аз си купих безжични преди 1 г. ММ ми ги гепи, вечер слуша музика с тях и понякога се опитва да пее, което звучи като разгонен тюлен.

# 625
Не, стои си като фикус, когато сме на кафе, ползва ги колкото да не ме чува, като му говоря.
За пеенето - моя е като Bee Gees, няма такъв фалцет просто, особено като пее или говори на детето. И с гласа си ме дразни като мине на тънка октава. Аз харесвам дълбоки мъжки баритони, като Оскар Бентън или Елвис примерно. Тип Принс, Майкъл Джексън и биджийс гласчета ме дразнят.

# 626
  • София
Mоят си въобразява, че е като Dave Gahan. Ама нито на пеене, нито на външен вид вече прилича.
А, ето това е другото! Станал е 100 кг. Пуши, пие и яде. От три месеца само това прави. Естествено, започна да вдига кръвното. "Ох, защо така?"
"Ами стани, разходи се из квартала де".
"Не".

# 627
Неглижирането на себе си и трансформацията в couch potatо е най-лесният начин да увредиш здравето и брака си.
Стигането дотам е знак, че този човек отдавна е преминал здравословната граница на зоната си на комфорт.
Съвсем нормално е такъв човек да стане нетърпим за партньора си.

# 628
Не, стои си като фикус, когато сме на кафе, ползва ги колкото да не ме чува, като му говоря.
За пеенето - моя е като Bee Gees, няма такъв фалцет просто, особено като пее или говори на детето. И с гласа си ме дразни като мине на тънка октава. Аз харесвам дълбоки мъжки баритони, като Оскар Бентън или Елвис примерно. Тип Принс, Майкъл Джексън и биджийс гласчета ме дразнят.
Elizabeth, да ти пратя ММ, той е баритон, оперен певец 😄 Няма да ти казвам като се въодушеви или като обсъждаме нещо на "висок тон", така да се каже, как бучи и трещи, съседите сигурно чуват до първия етаж. По темата - дразни ме, че не мога да го надвикам с мойто тънко гласче 😂

# 629
  • софия
Като заговорихте за оперни певци, преди време случайно срещнах един оперен певец, който е много особен дори на пръв поглед, като почнеш от облеклото та до имената на децата му, и до ден днешен ги гледам във ФБ, и за да съм по темата - моя тия дни пак си ме дразни с редовните битовизми като това, че не затваря вратите, разхвърля и т.н., обаче покрай пандемията тази тема нещо умира или просто половинките не ви дразнят?

Общи условия

Активация на акаунт