С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 031
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Старая се да има справедливост, затова още не съм го зафучила нанякъде. Преди време аз предложих да спим с отделни юргани, затова сега тихичко си недоволствам за неговия юрган Grinning Нашият апартамент също вече се пръска по шевовете, само още един юрган липсваше, но в момента търсим по-голямо жилище, та се надявам скоро да се реши проблема и със спалнята и с юрганите Laughing

Справедливост раздават в съда. В отношенията предпочитаема е взаимната удовлетвореност.
Като знам с какъв зор се шие на ръка такова нещо, освен да използвам случая да ти благодаря от името на жената, вложила усилия да го направи за семейството, от което и ти си част вече по свое желание.
Simple Smile
И кой го е шил на ръка тоз юрган? В къщата на баба ми има такива и не ги е шила свекърва ѝ на светлина от свещ. Купени са с етикет даже.

# 601
В моето семейство ги шиеха. Хубаво де, аз все пак я похвалих за снизхождението Simple Smile

# 602
И моите са шити на ръка...и са най-топлото нещо, което някога съм ползвала през зимата.
Няма все още измислена ватирана завивка, която да топли колкото един "стар" юрган.

И по темата...днес моя мъж пусна някакви новини сутринта, да чуел за масовата простотия, която се вихри в Тв-тата последните дни....ами, сори, ама грам не ме вълнува ни корона, ни царски, ни принцески вирус.
Както е дошъл, така ще си замине...тая масова психоза ми идва в повече.
Директно си превключих на MTV....Laughing  на работата си има радио, има си и Нет, да си слуша тъпотиите на спокойствие там.

# 603
Защо ли мъжете се чувстват толкова задължени да "образоват" половинката си?

И аз съм пробвал - и то не с някакви мъжки нърдщини. На бившата ми опитах да й покажа шедьоврите на киното, говорил съм и за астрономия, водих я в Лувъра, получи нагледен урок по история в Рим.... Винаги ме посрещаше един такъв тъп поглед на на куче, което гледа телевизор. Грам любопитство няма.

Сигурно съм й станал досаден в един момент, но имах желание освен хубавелка да е й по-образована и отворена към света. Защото света определено не е само "Секса и града", DM и ресторанти.

Явно повечето хора нямат никакъв шанс, освен, ако родителите ти не са поощрявали любопитството ти като малък. Иначе пък ме изненадваше колко е добра по математика и как бързо заучава текстове на песни.

Нищо лично, ама май не си подбирал бившата внимателно... Joy Ако в Лувъра и Рим и е било скучно, представям си за какво става дума.
Това ми напомня за един мой ухажор, който цитира думи на Мария Антоанета, мислейки, че са на Луи XIV - така и не разбра защо не се получи между нас. Grinning

# 604
Oт простотия и липса на любопитство можем да се оплачем и ние, жените.

Преди, като по-малка, бях толкова по-открита.... Но ударите на живота ме направиха кисела и затворена.
Моите опити да говоря на сериозни теми, да разсъждавам, дискутирам, не веднъж са били посрещани с "Голяма си депресантка", "Много мислиш" и т.н.;

Та така е, то, bratan. Населението изпростява яко, няма и читави кадри, всеки иска голяма заплата, а ако може да полага минимум усилия.

Наглостта, мързела и апатията започват още от училище. Леле, като си спомням съучениците си какво поведение имаха... Срам ме е било, яд ме е било. На този тип хора няма как да им  е интересно в Лувъра или в Рим, те си искат показност и низки страсти. Та тааакааа...

Кисело тръгнах тази сутрин..

# 605
  • София
И моят мъж домъкна някакви одеяла от апартамента на баща си. Едното успях да го изхвърля, сега е ред на другото. Не ги ползваме, така - "да има". От ония кафевите, с цветя. Бррр.
О, сега се сетих как бях издивяла, че беше взел големите дунапренени възглавници от леглото в детската и ги беше занесъл там! Защо? Така и не разбрах! Страхотна тъпотия!

# 606
  • София
А, да ви минава през ума, че тези "боклуци" имат сантиментална стойност и са последните останки от един техен минал живот?
Уж жените били чувствителни, сензитивни, емпатични.
Интересно ми е, претъпканите ви жилища, кой ги претъпка и с какво?
Обикновено жените си донасяме неща от вкъщи, когато започнем семейния си живот.

# 607
  • София
А, донесе разни часовници, чашки, бастун и други неща, които съм запазила без проблем.
Жилището ни не е претъпкано, защото редовно разчистваме.

# 608
Братане, ти такава си си я избрал. Заведи ме някъде да гледам такива неща и няма да можеш да ме извадиш от там. Ние бяхме в Египет, едвам замъкнах половинът да разгледаме Луксор, че беше тежко с организацията. Най голямата ми драма беше краткото време за обиколна на музея в Кайро.

# 609
Скрит текст:
А, да ви минава през ума, че тези "боклуци" имат сантиментална стойност и са последните останки от един техен минал живот?
Уж жените били чувствителни, сензитивни, емпатични.
Интересно ми е, претъпканите ви жилища, кой ги претъпка и с какво?
Обикновено жените си донасяме неща от вкъщи, когато започнем семейния си живот.
И на мен таз тъй греховна мислА ми мина през ума....   Smiley
Предвид, че един дом се претъпква основно от жената/домакинята, що ли тъй ни дразнят глупотевините мъжки, ама тихичко си търпим нашите натурии?

# 610
Защото света определено не е само "Секса и града", DM и ресторанти.

Да, но когато е, това говори за поне две неща - възраст над 30-35, щом е фен на този сериал, и евтина поддръжка, щом е ДМ, а не Дъглас и Сефора. Ресторантите и те сигурно са кварталните пицарии или шкембеджийници.

# 611
  • софия
Направо ми идва да го убия само с поглед, толкова съм му бясна...

# 612
За Лувъра не знам, ама в Амстердам така и не отидох в музея на ван Гог, ходих да си търся обувки, че моите се скъсаха, а не бях взела други. ММ още ме майтапи. Същото беше и в Копенхаген, там бях убита от път и щом се настанихме, легнах и спах осем часа. А мъжа ми се спука да обикаля забележителности. Simple Smile

# 613
Сънят е много важен.
И досега се майтапим как преди много години се озовахме за първи път в Париж. Млади, зелени и влюбени. Той не беше спал почти 40 часа, а аз в еуфория - отиваме на Айфеловата кула. Отговорът беше - остави ме да спя, кулата съм я ...

# 614
То твоето е извънредна ситуация, Elizabeth Simple Smile
Братане, аз мисля, че насила хубост не става. Ако виждаш, че на жената не ѝ допадат твоите предложения и виждания за време, прекарано заедно, но пък има друго, с което те впечатлява, можеш да удължиш изпитателния срок и да си преценяваш натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт